Hippest-Fashion logo

Hippest-Fashion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Hippest-Fashion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over hippest-fashion.nl

Hippest-Fashion is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hippest-Fashion bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hippest-Fashion lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hippest-Fashion. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van hippest-fashion.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van hippest-fashion.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hippest-Fashion.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne webshop

Erg fijne webshop om kleren op te bestellen. Mijn bestelling zat mooi verpakt maar helaas paste ik niet alles wat ik had besteld. Toen heb ik een aantal producten geretourneerd en hier kreeg ik snel mijn geld van terug.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-06-2021
Geschreven door: Marvin I.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hippest-Fashion


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sandwich fashion logo
Sandwich fashion
2 beoordelingen
9
Watch2day logo
Watch2day
1 beoordeling
10
MCLABELS logo
MCLABELS
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hippest-Fashion een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hippest-Fashion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hippest-Fashion actief?

Hippest-Fashion is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hippest-Fashion reviews? Dan kun je naar de website van Hippest-Fashion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie