Het Legioen Feyenoord logo

Het Legioen Feyenoord reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Het Legioen Feyenoord reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2387
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Het Legioen Feyenoord

Ons team van experts heeft Het Legioen Feyenoord geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Het Legioen Feyenoord bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Het Legioen Feyenoord is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Het Legioen Feyenoord is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Het Legioen Feyenoord te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Het Legioen Feyenoord.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke voordelen

Ik ben al een tijdje lid van de club aangezien je veel leuke voordelen krijgt als je lid bent. Ik heb al veel gebruik gemaakt van de korting op de webshop voor de kleren. Super tevreden mee!

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floor P.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Het Legioen Feyenoord


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Redsightseeing.com logo
Redsightseeing.com
2 beoordelingen
9,5
Amsterdam Icebar logo
Amsterdam Icebar
2 beoordelingen
9,5
Amaze logo
Amaze
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Het Legioen Feyenoord een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Het Legioen Feyenoord. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Het Legioen Feyenoord actief?

Het Legioen Feyenoord is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Het Legioen Feyenoord reviews? Dan kun je naar de website van Het Legioen Feyenoord gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie