HelloToys logo

HelloToys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

HelloToys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4094
HelloToys logo
Website
HelloToys
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen HelloToys

Kun je je nog herinneren wat ooit jouw favoriete speelgoed was? Die ene leuke pop of was je vooral graag aan het bouwen of puzzelen? Speelgoed kopen is voor de meeste mensen geen straf. Alles ziet er vrolijk uit en je weet dat je een jongen of meisje ergens heel blij mee gaat maken. Houd je van een uitgebreid assortiment en vind je het ook wel prettig als er speelgoed in zo ongeveer elke prijsklasse verkrijgbaar is? Dan kom je misschien wel terecht op de website van HelloToys. Je zag wellicht al een mooie schoolbeker of een leuke puzzel, maar toch ben je eerst nog benieuwd naar beoordelingen van andere klanten. Die hebben wij al voor je verzameld, is dat even handig. Hieronder lees je reviews van mensen die al eens een bestelling deden bij HelloToys. Bekijk hun recensies en beslis vervolgens of jij wel of niet bij deze shop wilt kopen.

Over HelloToys

HelloToys biedt een breed assortiment aan speelgoed aan. Denk hierbij onder andere aan buitenspeelgoed, educatief speelgoed, puzzels, poppen, spellen, knuffels, schoolspullen of creatief speelgoed. Kijk je dan bijvoorbeeld bij buitenspeelgoed, dan is het mogelijk om nog weer verder te filteren. Bij elk product staat een duidelijke beschrijving. Vaak lees je ook voor welke leeftijd het speelgoed geschikt is. Vervolgens zie je hoe je kunt afrekenen en kun je het betreffende product in je online winkelmandje deponeren.

Waarom kiezen voor HelloToys

Een van de redenen waarom je zou kiezen voor HelloToys is het uitgebreide assortiment. Zoek je naar bijvoorbeeld een legpuzzel, dan zie je heel veel puzzels verschijnen. De kans is groot dat er een exemplaar bij zit dat jij mooi vindt. Dat geldt ook voor onder andere poppen en buitenspeelgoed. Verder is het mogelijk dat je op allerlei manieren kunt betalen. Krijg je de bestelling in huis en ben je toch niet tevreden, dan kun je altijd nog kiezen voor een retour. Had je verzendkosten betaald, dan krijg je die direct met het aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening. Een leuk aspect van deze webshop is ook dat er veel wordt aangeboden op de aanbieding met sale. Natuurlijk is het extra leuk om speelgoed met korting te bestellen. Wil je op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen, dan is het een aanrader om dit bedrijf te volgen op de sociale media. Tenslotte is de snelle verzending een groot voordeel van deze shop. Bestel je voor 15:00 uur, dan worden de auto’s, de puzzel of welk speelgoed je ook bestelt, nog dezelfde dag verzonden. Handig als je snel een cadeautje nodig hebt.

Is HelloToys betrouwbaar?

De adresgegevens van dit bedrijf staan duidelijk vermeld op de website. Dat zegt je altijd al veel over de betrouwbaarheid. Verder is het op een aantal manieren mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Ook is HelloToys actief op diverse kanalen van de sociale media. Bovendien lees je in recensies van andere klanten dat ze heel positief zijn over deze webshop. Ook als mensen klachten indienen omdat er bijvoorbeeld speelgoed beschadigd was tijdens de aflevering, dan wordt dit op een uitstekende manier opgelost.

Klantenservice en klachten

Soms ben je bezig in een webshop en kom je ergens niet uit. Het kan gaan om een bepaalde pop, om verzendkosten of om de manier van bezorgen. Wat het dan ook is, je wilt eigenlijk meteen een antwoord op je vraag. Dan is het handig dat je bij deze winkel gebruik kunt maken van WhatsApp. Er wordt aangegeven dat je dan heel snel een reactie terugkrijgt. Verder zie je dan nog een contactformulier. Dat is handig bij minder dringende vragen. Spreek jij liever een medewerker persoonlijk, dan is de telefoon het handigst. Het nummer vind je op de website. Als laatste heb je dan nog de mogelijkheid om een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een aankoop gedaan bij HelloToys? Kocht je hier mooie auto's voor je zoon of een leuke legpuzzel voor je zelf? Misschien nemen jouw kinderen wel een schoolbeker van dit bedrijf mee naar school. Andere consumenten zijn benieuwd naar jouw beoordeling. Wil je op deze pagina een review achterlaten? Jouw recensie helpt andere mensen om een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over HelloToys

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Sevils logo
Sevils
2 beoordelingen
9,5
Simply Colors logo
Simply Colors
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over HelloToys

HelloToys is geverifieerd door ons expert team. De webshop HelloToys bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is HelloToys lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via HelloToys. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van HelloToys is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van HelloToys te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van HelloToys.

Geplaatst op: 14-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over HelloToys


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Sevils logo
Sevils
2 beoordelingen
9,5
Simply Colors logo
Simply Colors
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HelloToys een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over HelloToys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HelloToys actief?

HelloToys is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HelloToys reviews? Dan kun je naar de website van HelloToys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie