Heerenzaak.nl logo

Heerenzaak.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Heerenzaak.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2197
Heerenzaak.nl logo
Website
Heerenzaak.nl
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Heerenzaak.nl

Kies voor een stijlvolle outfit en vul jouw garderobe met premium kleding van Heerenzaak.nl. Deze webshop voor herenkleding is dé plek om jouw outfit te vinden. Je kunt hier meer te weten komen over Heerenzaak.nl en hun aanbod. Ook kun je dankzij reviews en beoordelingen van klanten, een uniek inkijkje ontvangen in de webshop en hun services.

Over Heerenzaak.nl

Heerenzaak.nl is een online webwinkel voor herenkleding dat zich richt op premium kleding en accessoires. Dankzij de jarenlange ervaring van Heerenzaak.nl, weet deze webwinkel precies wat hun klanten verwachten en kunnen zij een perfect aanbod aanbieden. Kleding wordt hier met zorg geselecteerd en je kunt hier polo's, shirts, overhemden, truien, broeken, sokken en meer vinden voor heren.

Heerenzaak.nl vindt het belangrijk om kwaliteit te bieden aan klanten. Daarom kun je hier wat kleinere, maar zeer kwalitatieve merken vinden, maar vooral juist de bekende premium merken. Zo kom je in het aanbod van Heerenzaak.nl o.a. de volgende bekende merken tegen: Alan Red, Thomas Maine, Slater, Polo, Jack & Jones, HOM, Barts, Grant en nog veel meer. Je kunt bij Heerenzaak.nl 90+ verschillende merken vinden.

Waarom kiezen voor Heerenzaak.nl

Heerenzaak.nl werkt volgens Crowdlistening. Dit betekent dat Heerenzaak.nl niet alleen luistert naar de ervaringen en meningen van de klanten, maar hier ook naar handelt. Heerenzaak.nl vindt het belangrijk dat klanten tevreden zijn en het juiste aanbod kunnen vinden. Daarom werken zij hand in hand met hun klanten om het beste aanbod te bieden.

Ook de prijs is een reden om Heerenzaak.nl eens een bezoekje te brengen. Niet alleen is de kleding hier standaard voordelig geprijsd, ook geniet je van korting en leuke acties. Zo kun je gebruik maken van Staffelkorting. Hoe meer je besteld, des te hoger te korting is op geselecteerde artikelen. Wil je nooit meer een actie van Heerenzaak.nl mislopen? Zorg er dan voor dat jij lid wordt van de nieuwsbrief. Dit is gratis en zorgt ervoor dat jij per mail updates krijgt over de acties.

Bij Heerenzaak.nl is de verzending gratis en wordt ook altijd snel bezorgd. Een levering binnen 24 uur is de norm. Daarom betekent vandaag besteld, ook vaak al morgen in huis. Ook biedt Heerenzaak.nl altijd de mogelijkheid om even na te denken over jouw aankoop. Ben je toch niet helemaal tevreden of heb je toch een te klein maatje besteld? Dan kun je altijd retourneren. Hier heb je bij Heerenzaak.nl maar liefst 14 dagen de tijd voor.

Is Heerenzaak.nl betrouwbaar?

Bij Heerenzaak.nl kun je persoonlijke service verwachten en heb je te maken met een webwinkel dat naar je luistert. Je kunt dus altijd met een goed en vertrouwd gevoel winkelen bij Heerenzaak.nl. Daarnaast bestaat Heerenzaak.nl alweer heel wat jaar en zie je deze professionaliteit goed terug in de webshop en bij de service.

Deze professionaliteit wordt ook uitgestraald tijdens het bestellen en betalen. Dankzij deze professionaliteit geniet de klant van een betrouwbaar gevoel. Je kunt namelijk gewoon betalen met de bekende veilige online betaalmethodes. Denk bijvoorbeeld aan Ideal en betaal vertrouwd via jouw eigen bank. Ook mag je de betaling voldoen met Paypal, kun je een creditcard gebruiken en biedt Heerenzaak.nl de optie om achteraf te betalen met Klarna.

Klantenservice en klachten

Heb je hulp nodig tijdens het bestellen of heb je een vraag over een kledingstuk? Schroom niet om hulp te vragen bij de Heerenzaak.nl klantenservice. Het team van de klantenservice van Heerenzaak.nl staat dagelijks voor je klaar om je telefonisch of per mail verder te helpen.

Wannneer jij niet tevreden bent, wilt Heerenzaak.nl dit graag weten. Zij gaan namelijk altijd deskundig om met kritiek en kunnen deze kritiek ombuigen tot tevredenheid. Dankzij crowdlistening is Heerenzaak.nl ontzettend gegroeid en dat is natuurlijk mede dankzij de kritiekpunten. Heb je een klacht? Laat Heerenzaak.nl dit dan weten via de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij jouw favoriete polo's altijd met staffelkorting bij Heerenzaak.nl of koop je hier juist al jouw zakelijke outfits? Je kunt als klant van Heerenzaak.nl hier een review achterlaten over jouw bevindingen en ervaringen. Waarom kies je juist voor Heerenzaak.nl om kleding te shoppen en wat kun je vertellen over de snelheid van de leveringen van Heerenzaak.nl? Schrijf een persoonlijke review en geef Heerenzaak.nl een beoordeling om nieuwe klanten te kunnen helpen met een persoonlijk beeld over Heerenzaak.nl.

Gerelateerde bedrijven

HappyRainyDays logo
HappyRainyDays
2 beoordelingen
9
Bamigo logo
Bamigo
3 beoordelingen
7,3
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Heerenzaak.nl

Ons team van experts heeft Heerenzaak.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Heerenzaak.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Heerenzaak.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Heerenzaak.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Heerenzaak.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Heerenzaak.nl.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg duidelijke website

De website is super duidelijk en ze geven veel informatie over de zending van je pakket. De zending is helaas wel wat vertraagd maar dit werd allemaal keurig netjes vermeld. Alles zat ook netjes verpakt. Erg nette zaak!

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kyra V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Heerenzaak.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HappyRainyDays logo
HappyRainyDays
2 beoordelingen
9
Bamigo logo
Bamigo
3 beoordelingen
7,3
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Heerenzaak.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Heerenzaak.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Heerenzaak.nl actief?

Heerenzaak.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Heerenzaak.nl reviews? Dan kun je naar de website van Heerenzaak.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie