Haxo.nl logo

Haxo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Haxo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1713
Haxo.nl logo
Website
Haxo.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Haxo.nl

Ben jij benieuwd welke reviews er geschreven worden over Haxo.nl? Wij hebben alle reviews van Haxo.nl verzameld en op een rij gezet voor je. De reviews die je hier leest zijn geschreven door klanten die eerder iets gekocht hebben bij Haxo.nl. Lees de reviews door, zodat je daarna kan beslissen of je er ook iets wilt kopen.

Over Haxo.nl

Haxo.nl is een doe-het-zelf huis-, tuin- en kluswinkel. Mocht je producten nodig hebben voor binnen of buiten, dan ben je bij Haxo.nl aan het juiste adres. Van tuingereedschap tot terrashaarden en van verfspuiten tot woondecoratie. Of je nou een kleine klus hebt liggen in huis of een grote klus voor buiten, je vindt het allemaal bij Haxo.nl. De slogan van het bedrijf is dan ook niet voor niets ”˜Het adres voor uw klus’. Ze geven aan dat, waar de bouwmarkt ophoudt, Haxo.nl verder gaat met een grondige aanpak van je tuin. Ze zijn dealer van meerdere merken, waaronder Gardena, Wolf Garten, Einhell en Stanley.

Waarom kiezen voor Haxo.nl

Heb je een pomp nodig voor in de vijver, wil je zelf verse kruiden gaan kweken in een kweekbak of ben je op zoek naar een nieuwe grasmaaier? Door het zeer grote assortiment vind je vrijwel alles wat je nodig hebt bij Haxo.nl. Zo vind je er bijvoorbeeld ook hangmatten, bloempotten, vogelhuisjes en anti-inbraakstrips. In het assortiment vind je de merken Gardena, Esschert Design, Oase, Hozelock en nog veel meer. Wanneer je voor meer dan 49 euro een bestelling plaatst, wordt het helemaal gratis bij je geleverd. Bij Haxo.nl kun je zowel particulier als zakelijk bestellen. Met een ruim assortiment en veel kennis, kan het bedrijf je deskundig advies geven. Weet je niet precies wat je nodig hebt of welke variant nou het meest geschikt is voor jou? Vraag ze om raad, zodat jij het best passende product koopt.

Is Haxo.nl betrouwbaar?

Op Trustpilot wordt Haxo.nl beoordeeld met een 3,9. Meer dan de helft van de mensen geeft het bedrijf hierbij een uitstekend. De webwinkel heeft een SSL-certificaat, waardoor je als klant helemaal veilig iets kunt bestellen. Gegevens die je invult worden versleuteld verzonden en ook het betalen gaat geheel vertrouwelijk. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Naast onder andere iDeal, PayPal en bankoverschrijving, kun je ook achteraf betalen. Op die manier kun je eerst het product zien en beoordelen, en daarna pas betalen. Je bestelling kan bij je thuis bezorgd worden, maar je kunt ook je pakketje zelf bij Haxo ophalen. Dit is mogelijk van woensdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen. Tot slot is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hierdoor blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over Haxo.nl.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Je kunt het contactformulier op de website invullen of je kunt ze een berichtje sturen via de chatfunctie. Ook kun je ze een mailtje sturen met je vraag of je kunt telefonisch contact met ze opnemen. Telefonisch zijn ze bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Hoelang het duurt voordat je een reactie ontvangt nadat je ze een mailtje hebt gestuurd, is niet duidelijk. Neem ook eens een kijkje bij de veelgestelde vragen voor meer informatie. Daar worden onder andere vragen beantwoord over verzending, het retourbeleid en betalingen.

Wil jij ook beoordelen?

Schrijf een review over Haxo.nl als jij er al eens eerder iets gekocht hebt. In de review kun je benoemen hoe je de kwaliteit van de producten vond, hoe je de klantenservice beoordeeld en of je makkelijk een bestelling kon plaatsen. Laat andere mensen weten hoe je alles ervaren hebt, zodat zij een goed en betrouwbaar beeld van het bedrijf krijgen.

Reviews over Haxo.nl

Gerelateerde bedrijven

Bestecanvas logo
Bestecanvas
25 beoordelingen
4,4
DecoAction logo
DecoAction
2 beoordelingen
8,5
Dehangmat.nl logo
Dehangmat.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

6,3
43% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Service bij de slechtste ooit.

Totaal geen reactie op contactformulier of mail. Op hun website staan de telefonische openingsuren, maar zónder telefoonnummer.

Geplaatst op: 27-10-2022
Laatst bewerkt op: 27-10-2022
Geschreven door: Tom L.

7 / 10
5/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Wegblijven hier!

Product nooit ontvangen. Behalve factuur ook geen enkele tegenreactie meer ontvangen.
Middeleeuws bedrijf, als het bedrijf überhaupt wel (nog) bestaat...
Wegblijven hier.

Geplaatst op: 24-09-2022
Laatst bewerkt op: 24-09-2022
Geschreven door: Kenny

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Sucks

Wachten op spullenaar ze komen nooit

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service, en arrogantie

Geen service en medewerker - eigenaar bijzonder arrogant . Gooit 2 keer te telefoon erop, kan drukte niet aan , blijkbaar doordat men zeer veel ontevreden klanten aan de lijn zitten waardoor er geen follow up is, geen service gegeven wordt . Zeer snel geïrriteerd dus lijn verbreken is dan de oplossing , nooit iets bestellen ! Kijk uit

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring het duurt veels te lang

Het duurt zo lang voordat ik een pakketje ontvang. Het is toch bijna normaal geworden dat je voor 22:00 uir besteld volgende dag of binnen 48 uur in huis hebt. Behalve als je het uit china laat overkomen dan snap ik dat het lang duurt. Hoop dat het ooit nog binnenkomt voordat ik klaar ben met klussen. Pfff

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Soufian T.

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering of enige reactie na 5 dagen zoals op de site vermeld staat

Na bestelling kreeg ik een mail dat alles meestal geleverd wordt na 5 dagen maar er kwam al meteen het excuus dat het druk is maar nog gehaald wordt. In de mail staat ook dat ik steeds op de hoogte gehouden wordt als het product bij hun binnen komt, als het product verzonden is.
Tot op vandaag, 6 dagen na mijn bestelling nog niets ontvangen en geen enkle mail, info reactie van hun. Dus binnen 5 dagen leveren zou ik beter van hun site verwijderen , geeft foutieve verwachtingen als ze het toch niet kunnenhalen

Geplaatst op: 22-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Deze website heeft zich echt goed aan de afspraken gehouden. Op de site kun je precies zien wanneer je product ongeveer binnen komt en dit klopten precies. Dikke pluim verdiend!

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniël H.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Haxo.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bestecanvas logo
Bestecanvas
25 beoordelingen
4,4
DecoAction logo
DecoAction
2 beoordelingen
8,5
Dehangmat.nl logo
Dehangmat.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Haxo.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Haxo.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Haxo.nl actief?

Haxo.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten , gereedschap , hobby , meubels , sanitair , tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Haxo.nl reviews? Dan kun je naar de website van Haxo.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie