Hangpot logo

Hangpot reviews, ervaringen en beoordelingen

Hangpot reviews, ervaringen en beoordelingen
1703
Hangpot logo
Website
Hangpot
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Hangpot

Mensen die echt iets bijzonders zoeken voor in de tuin, die kunnen prima terecht bij Hangpot. Om je duidelijk te maken wat deze aanbieder je zoal te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten gelezen en er de volgende samenvatting van gemaakt. Zo kun je gemakkelijker kiezen om eventueel ook voor Hangpot te kiezen.

Over Hangpot

Hangpot biedt een online shop en een fysieke winkel in Stadskanaal, in de provincie Groningen. Ze staan bekend om een buitengewoon fraai aanbod van hangpotten keramiek, Spaanse bloempotten en Spaans servies. Behalve zeer functioneel zijn het potten die elke tuin een prachtige uitstraling bieden, al was het alleen al door de kleurrijke producten die Hangpot je biedt. Hangpot levert zeer exclusieve producten die verrassend genoeg prima te betalen zijn en daarom ook gelden als ideale cadeaus om weg te geven.

Waarom kiezen voor Hangpot?

Heel simpel; je koopt bij deze specialist zeer exclusieve producten die een aanwinst zijn voor elke tuin. De vaak handgeschilderde producten staan uitstekend in elke tuin en zijn geproduceerd in Spanje. Binnen het indrukwekkende aanbod producten vallen zeker de Hangpot Cadiz, de Roma Verde en de Canarias echt op. De producten die je bij Hangpot koopt, zorgen meteen voor een mediterrane sfeer. Steeds meer tuinliefhebbers kiezen voor de producten van Hangpot, die elke tuin verfraaien en functioneel zijn. Met de hangpotten bespaar je ruimte. Je hangt de potten namelijk gemakkelijk aan de muur of schutting. Ook op je balkon misstaan de potten zeker niet. De verschillende hangpotten zijn prima geschikt voor talloze bloemen en planten en de keuze is echt reuze als je inkopen gaat doen bij Hangpot.

Is Hangpot betrouwbaar?

Als we de reviews en ervaringen lezen, dan kunnen we er vanuit gaan dat we te maken hebben met een zeer betrouwbare partner. De geleverde kwaliteit is betrouwbaar en de levering snel en goedkoop. Bovendien koop je altijd een exclusief product. Hangpot geeft je 14 dagen bedenktijd. Tot aan die twee weken kun je ervoor kiezen de producten in te ruilen. In de praktijk komt dat, zo lezen we in de beoordelingen, amper voor. De klanten blijken juist steeds heel erg tevreden over de geleverde producten.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht hebben over een product van Hangpot, dan kun je besluiten die schriftelijk in te dienen. Het adres staat gewoon op de website. Je kunt echter ook bellen of een e-mail sturen en daarin je klacht uitleggen. Hangpot is eveneens actief op Facebook. Ook langs die weg kun je dus contact zoeken met de specialist. Om niets te hoeven missen van alles wat Hangpot je kan bieden, kun je ook een gratis abonnement nemen op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Bij twijfel over een product of een dienst is het altijd verstandig om de beoordelingen van bestaande klanten goed door te nemen. Ze geven je onafhankelijke informatie en helpen je bij het nemen van het juiste besluit. Daarom verzoeken wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun je andere mensen helpen bij het maken van de beste keuze.

Reviews over Hangpot
Gerelateerde bedrijven
Smartphoto logo
Smartphoto
2 beoordelingen
9,7
Keukencoach logo
Keukencoach
3 beoordelingen
9
Barokspiegel.com logo
Barokspiegel.com
4 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Hangpot

Het bedrijf Hangpot is geverifieerd door ons. De webshop Hangpot is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Hangpot is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hangpot maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hangpot is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Hangpot te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hangpot.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige plantenpotten

Ik heb hier laatst een bestelling geplaats van een aantal hangpotten en ik ben er super blij mee. Ze staan super mooi in mijn tuin en het ziet er super mooi en natuurlijk uit.

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arie S.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hangpot
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Smartphoto logo
Smartphoto
2 beoordelingen
9,7
Keukencoach logo
Keukencoach
3 beoordelingen
9
Barokspiegel.com logo
Barokspiegel.com
4 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hangpot een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hangpot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hangpot actief?

Hangpot is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hangpot reviews? Dan kun je naar de website van Hangpot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie