Handdoeken-discounter.nl logo

Handdoeken-discounter.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Handdoeken-discounter.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2983
Handdoeken-discounter.nl logo
Website
Handdoeken-discounter.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Handdoeken-discounter.nl

Handdoeken en aanverwanten zijn misschien geen producten waar je dagdagelijks aan denkt, maar wel producten die je elke dag nodig hebt. Bij Handdoeken-discounter.nl vind je een ruim assortiment aan handdoeken en andere textielwaarden. Maar valt Handdoeken-discounter.nl eigenlijk wel te vertrouwen? Beoordelen klanten van deze webshop hen als betrouwbaar? Zijn de ervaringen van anderen voornamelijk positief? Op deze pagina hebben wij reviews over Handdoeken-discounter.nl op een rij gezet. Zo kan jij op basis van die ervaringen een gefundeerde mening vormen!

Over Handdoeken-discounter.nl

Handdoeken-discounter.nl is een webshop die weinig verbazingwekkend gespecialiseerd is in de verkoop van handdoeken en aanverwanten. Het bedrijf richt zich vooral op het aanbieden van een ruim assortiment tegen een lage prijs. Die lage prijs betekent overigens niet dat je tevreden moet zijn met een mindere kwaliteit of minder bekende merken. Bij Handdoeken-discounter.nl vind je een aanbod terug van A-merken tot minder bekende namen. Naast een scherpe prijs mikt Handdoeken-discounter.nl vooral op het aanbieden van een goede service. Zo is de klantenservice altijd bereikbaar voor advies en vind je op de webshop ook heel wat nuttige informatie terug. Hoe was je bij voorkeur jouw nieuwe handdoeken? Wat zijn de beste handdoeken van dit jaar? Het zijn vragen die op Handdoeken-discounter.nl beantwoord worden. Volg je graag de nieuwtjes en aanbiedingen op de voet? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief (en 5% korting krijgen!) of één van de social media kanalen volgen. Handdoeken-discounter.nl heeft een Facebook en een Instagram.

Waarom kiezen voor Handdoeken-discounter.nl?

De core business van Handdoeken-discounter.nl is dus handdoeken. Het assortiment gaat echter nog wel net een tikje ruimer dan dat. Zo is de webshop onderverdeeld in de volgende categorieën: handdoeken, badtextiel, badjassen, strandlakens, hamamdoek, keukentextiel, sport handdoeken, sauna en nieuw. Als je op zoek bent naar extra korting dan is er ook een outlet pagina. Om een kleine greep te nemen uit het aanbod aan merken: Dreamhouse, Seahorse, Seashell, The One, Walra, Byrklund en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan mag je jouw bestelling mits hij is doorgevoerd voor 15 uur de volgende dag reeds verwachten. Vanaf 70 euro wordt er binnen België en Nederland gratis verzonden. Betalen kan op de gekende manieren zoals iDeal, Mastercard, Visa, American Express, Bancontact, maar ook via Afterpay en Klarna. Ben je toch niet tevreden na ontvangst van jouw bestelling? Dan krijg je tot 14 dagen na ontvangst om te retourneren.

Is Handdoeken-discounter.nl betrouwbaar?

Is het veilig shoppen op Handdoeken-discounter.nl? Een goed teken is alleszins dat de website beveiligd is met het zogenaamde SSL-protocol. Dat houdt concreet in dat er een beveiligde verbinding is waardoor je zeker kunt zijn van veilig betalen en er zeker van kunt zijn dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Daarnaast beschikt de webshop ook over een eigen klantenservice en kan je in de algemene voorwaarden de manier van werken in diverse situaties terugvinden. Tevens vind je zonder veel problemen de wettelijk verplichte bedrijfsgegevens zoals btw nummer, KvK-nummer en adres van de hoofdzetel terug. Ten slotte is Handdoeken-discounter.nl ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

Het is altijd mogelijk dat je een klacht hebt of met een probleem of vraag zit waarop je het antwoord niet terug kunt vinden in de veelgestelde vragen. In deze gevallen kan je de klantenservice van Handdoeken-discounter.nl contacteren. Dat kan op werkdagen telefonisch, maar je kunt ook een mail sturen of een bericht achterlaten via één van de social media kanalen. Werk je liever op een oude en vertrouwde manier? Dan is het ook mogelijk om een brief naar de hoofdzetel op te sturen. Op een klacht krijg je altijd binnen de 14 werkdagen na verzending een inhoudelijk antwoord. Wordt deze niet volledig naar wens opgelost? Dan kan je de klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg of contact opnemen met het Europese Online Geschillenplatform (de zogenaamde ODR).

Wil jij ook beoordelen?

Zweer jij bij de handdoeken van Handdoeken-discounter.nl? Of kocht je er ooit een paar aan om daarna te zweren dat nooit meer te doen? Wat jouw verhaal ook is: wij lezen graag jouw beoordeling van Handdoeken-discounter.nl. Levert het bedrijf in jouw ervaring een goede kwaliteit voor zijn prijs? Zijn de levertijden zoals omschreven? Is Handdoeken-discounter.nl een webshop die je zou aanraden aan vrienden of familie? Laat op deze pagina een review achter met jouw ervaringen en help de volgende bezoeker een goede beslissing maken!

Reviews over Handdoeken-discounter.nl

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Probrace.nl logo
Probrace.nl
2 beoordelingen
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Handdoeken-discounter.nl

Het bedrijf Handdoeken-discounter.nl is geverifieerd door ons. De webshop Handdoeken-discounter.nl is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Handdoeken-discounter.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Handdoeken-discounter.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Handdoeken-discounter.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Handdoeken-discounter.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Handdoeken-discounter.nl.

Geplaatst op: 15-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne badjas

Ik heb hier een aantal handdoeken besteld samen met een badjas en ik ben er super blij mee. Ze zijn super zacht en ze passen ook allemaal goed in de wasmachine. Top!

Geplaatst op: 18-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jesse C.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Handdoeken-discounter.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Probrace.nl logo
Probrace.nl
2 beoordelingen
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Handdoeken-discounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Handdoeken-discounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Handdoeken-discounter.nl actief?

Handdoeken-discounter.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Handdoeken-discounter.nl reviews? Dan kun je naar de website van Handdoeken-discounter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie