Hairless Laser Clinics logo

Hairless Laser Clinics reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hairless Laser Clinics reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1702
Hairless Laser Clinics logo
Website
hairlesslaserclinics.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Hairless Laser Clinics

Ben je het beu om de haartjes op je benen meerdere malen per week te moeten scheren? Dan is laser ontharen wellicht iets voor jou! Bij Hairless Laser Clinics kan je verschillende delen van je lichaam pijnloos laten laseren. Maar voor je op de behandeltafel stapt, wil je wellicht graag meer weten over beoordelingen van Hairless Laser Clinics. Hier vind je de reviews van Hairless Laser Clinics op een rijtje. Lees rustig alle ervaringen van andere klanten door en beslis daarna of je je laser ontharing bij Hairless Laser Clinics wilt laten uitvoeren.

Over Hairless Laser Clinics

Hairless Laser Clinics is de plaats om definitief komaf te maken met je ongewenste haargroei. De kliniek heeft vestigingen in Alkmaar en Almere.

Waarom kiezen voor Hairless Laser Clinics?

Ben jij het wekelijkse geknoei met scheermesjes en waxstrips beu? Verlos jezelf van de ingroeiende haartjes, de vele sneetjes en de veel te snel terugkerende stoppeltjes en kies voor een definitieve laserontharing. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht bij Hairless Laser Clinics voor een definitieve ontharing van zowel grote als kleine gebieden. De meest voorkomende behandelingen bij mannen zijn het ontharen van de rug, de borstkas, de buik en de schouders. Voor vrouwen zijn er behandelingen mogelijk van de benen, de oksels en het gelaat. Je kunt er voor kiezen om slechts één lichaamsdeel te laseren, of meerdere lichaamsdelen te combineren in een pakket. Hairless Laser Clinics gebruikt de nieuwste technieken op het vlak van laserontharing, zodat ook de moeilijkste haartypes behandeld kunnen worden. Hairless Laser Clinics gebruikt de Sopraono laser, die stralen van 45 graden afgeeft. De laserstralen richten zich op het eiwit dat je vindt in de stamcellen van het haartje. Door het omliggende weefsel tot 45 graden op te waren, sterft het haartje af. De laser zorgt voor een zeer gerichte en effectieve behandeling die volledig pijnloos verloopt. Twijfel je nog? Dan kan je bij Hairless Laser Clinics terecht voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek waarin jouw wensen worden besproken. De laserexpert geeft je advies omtrent de behandeling, het aantal nodige behandelingen en het kostenplaatje. Daarnaast kun je al je vragen en je bekommernissen op tafel gooien.

Is Hairless Laser Clinics betrouwbaar?

Overweeg je om je definitief te laten ontharen bij Hairless Laser Clinics maar twijfel je nog aan de reputatie van het bedrijf? Wij hebben aan de hand van enkele feiten gecheckt of Hairless Laser Clinics een betrouwbaar bedrijf is. Het bedrijf heeft twee vestigingen, meer precies in Alkmaar en Almere. Daarnaast is het bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. De reviews over het bedrijf zijn in het algemeen positief. Vooral de goede service en de resultaten van de behandeling worden vermeld in de ervaringen van de klanten. Uiteindelijk kunnen we zeggen dat Hairless Laser Clinics een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een specifieke vraag over een behandeling of heb je huidproblemen na je vorige behandeling? Je neemt contact op met de klantenservice via de mail of de telefoon.

Wil jij ook Hairless Laser Clinics beoordelen?

Heb jij dankzij Hairless Laser Clinics gladde benen en wil je graag meer vertellen over je ervaringen met de kliniek? Of heeft het laserontharen geen invloed gehad op de haargroei op jouw rug? Wij willen graag weten wat jouw ervaringen zijn met Hairless Laser Clinics, zowel de negatieve als de positieve. Dankzij jouw review kunnen andere klanten een goede beslissing nemen om zich definitief te laten ontharen bij Hairless Laser Clinics. Schrijf hiernaast jouw beoordeling neer en help zo andere klanten.

Reviews over Hairless Laser Clinics
Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Skin Therapy Clinics logo
Skin Therapy Clinics
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Hairless Laser Clinics

Ons team van experts heeft Hairless Laser Clinics geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Hairless Laser Clinics bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Hairless Laser Clinics is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Hairless Laser Clinics is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van hairlesslaserclinics.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hairless Laser Clinics.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg blij

Ik ben vandaag voor de derde keer geweest en ik ben super blij met deze zaak. Het personeel wat hier werkt is altijd super vriendelijk en ook erg vrolijk. Het resultaat is ook altijd super goed.

Geplaatst op: 24-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark H.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hairless Laser Clinics
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Skin Therapy Clinics logo
Skin Therapy Clinics
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hairless Laser Clinics een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hairless Laser Clinics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hairless Laser Clinics actief?

Hairless Laser Clinics is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hairless Laser Clinics reviews? Dan kun je naar de website van Hairless Laser Clinics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie