Gshopper logo

Gshopper reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Gshopper reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2934
Gshopper logo
Website
gshopper.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gshopper

Met Gshopper winkel je voorbij grenzen en haal je de beste producten van over heel de wereld in huis, zeker als het gaat om elektronica, smart home en smartphones. Om duidelijkheid te bieden in alles wat Gshopper voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis van die samenvatting kun je zelf besluiten om ook gebruik te maken van producten en diensten van Gshopper.

Over Gshopper

Met behulp van Gshopper kun je een zeer breed scala aan producten van over heel de wereld ontdekken. Het gaat dan specifiek om producten die te maken hebben met smart home, smartphones en elektronische apparaten. Gshopper biedt het beste uit elk land en kan je merken uit landen als Korea, Japan, Amerika en Frankrijk aanbieden. Gshopper biedt een zeer brede keuze en laat een selectie van topmerken over heel de wereld zien.

Waarom kiezen voor Gshopper?

Via Gshopper kun je de beste producten tegen zeer betaalbare prijzen aanschaffen. Er worden onder meer producten van merken als Mi, Apple, Meizu, Amazfit, Lenovo, Yeelight, Shiseido en Nintendo aangeboden, om nog maar het topje van de ijsberg te benoemen. De aangeboden producten variëren van gamestoelen, smartphones, elektrische scooters en smartwatches tot robot stofzuigers, headphones, elektrische tandenborstels en luchtverfrissers. Je kiest vanwege de aantrekkelijke prijzen voor Gshopper, zoals je zeker weet dat je alleen de kwalitatief beste producten koopt bij deze specialist in smartphones, smart home en elektronische apparaten.

Is Gshopper betrouwbaar?

Als we de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Gshopper doornemen, dan lezen we dat Gshopper een betrouwbare partij is om zaken mee te doen. Het bedrijf is volledig transparant en hecht waarde aan eerlijkheid. Bedrijfsresultaten zijn inzichtelijk voor klanten, waardoor het vertrouwen in de specialist versterkt wordt. Verder blijkt dat je kunt vertrouwen op de snelheid van handelen van Gshopper en spreekt ook het feit dat de bekendste en meest betrouwbare merken samenwerken met deze specialist.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht hebben over Gshopper, check dan altijd eerst de veel gestelde vragen die je op de website vindt. Vaak wordt je dan al veel meer duidelijk namelijk. Mocht je toch een klacht in willen dienen, dan kun je dit via e-mail doen. Er zijn echter meer manieren om contact te leggen met deze aanbieder, want het is actief op de social media kanalen Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Ook zo kun je dus gemakkelijk contact zoeken met Gshopper. Kies je voor een gratis abonnement op de nieuwsbrief dan weet je helemaal zeker dat geen enkele aanbieding je nog ontgaat.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van bestaande klanten zijn vaak een prima indicator of jij ook voor een bepaald product of dienst kiest. Dit vanwege het onafhankelijke karakter van de beoordelingen en de praktische informatie die het je biedt. Op basis van die beoordelingen neem jij altijd een beter besluit en wordt de kans op een misstap behoorlijk kleiner. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun jij andere mensen de helpende hand bieden als die mensen keuzes moeten maken.

Reviews over Gshopper

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Audioshop logo
Audioshop
2 beoordelingen
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Gshopper

Gshopper is geverifieerd door ons expert team. De webshop Gshopper bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Gshopper lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Gshopper. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van gshopper.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van gshopper.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klantenservice reageert niet op emails

In mei 2021 een accu steelstofzuiger gekocht met 1 jaar garantie. Inmiddels is de accu al helemaal uitgeput en kan ik met volle accu nog 1 minuut zuigen. Op meerdere emails aan support@gshopper.com wordt in het geheel niet gereageerd.

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert V.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Super positief

Ik heb op deze site twee smartphones besteld. Naast de onverslaanbare prijs in vergelijking met alle andere online winkels, was de verzending erg snel en arriveerde het pakket eerder dan verwacht. Positieve ervaring om zeker te herhalen

Geplaatst op: 01-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa A.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gshopper


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Audioshop logo
Audioshop
2 beoordelingen
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gshopper een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Gshopper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gshopper actief?

Gshopper is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gshopper reviews? Dan kun je naar de website van Gshopper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie