GoVolt logo

GoVolt reviews, ervaringen en beoordelingen

GoVolt reviews, ervaringen en beoordelingen
2954
GoVolt logo
Website
GoVolt
Categorie
Energie aanbieders

Review en ervaringen GoVolt

Steeds meer mensen proberen te besparen met stroom van het eigen dak. GoVolt kan je daarbij helpen. Of dat aansluit bij jouw wensen? Dat kun je hier lezen, want we hebben de reviews en ervaringen doorgenomen en voor jou samengevat. Het is vervolgens aan jou om ook voor de diensten van GoVolt te kiezen.

Over GoVolt

GoVolt is opgericht in 2011 door jonge ondernemers die de ambitie uitstraalden de wereld te ondersteunen en dat op een zo duurzaam mogelijke manier. Ze kwamen al snel uit op zonnepanelen en zonne-energie. Wat GoVolt wil is klanten steeds de beste zonnepanelen installatie bieden en dat voor de laagste prijs. Het wil op die manier steeds meer mensen laten genieten van de eigen opgewekte energie. Kernwoorden van deze onderneming zijn service, kwaliteit, een gunstige prijs en kwaliteit.

Waarom kiezen voor GoVolt?

Omdat GoVolt je letterlijk en figuurlijk energie geeft. Daarbij krijg je er altijd het meest deskundige en beste advies en ook nog eens de laagste prijsgarantie. Zie je het ergens anders goedkoper, dan krijg je het verschil gewoon terug van GoVolt. Je kiest eveneens voor GoVolt als je professionele installateurs wilt om bijvoorbeeld je zonnepanelen te plaatsen. Zij doen hun werk bovendien met een grote glimlacht rond de mond. Wat ook een reden is om voor deze specialist te kiezen is dat je met de speciale app steeds live inzicht hebt in de opbrengst. Je kunt dus gewoon live zien hoeveel de zonnepanelen je precies opleveren. GoVolt is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk in gebruik en je vindt de informatie steeds overzichtelijk in de alom geroemde app.

Is GoVolt betrouwbaar?

Absoluut, zo worden we uit de reviews en ervaringen wijzer. De bestaande klanten prijzen de betrouwbare adviezen en geven aan daadwerkelijk gemiddeld 900 euro per jaar te besparen met die adviezen en uiteraard met de beste producten. Betrouwbaar is ook de scan die je kunt maken. Zo zie je meteen of je dak geschikt is. Is dat het geval, dan krijg je een passende en geheel vrijblijvende offerte voorgeschoteld. Betrouwbaar zijn ook de installateurs, die bovendien allemaal gecertificeerd zijn. Het hoge rapportcijfer dat de specialist van de klanten krijgt, spreekt boekdelen en zegt veel over hoe de klanten over deze aanbieder denken.

Klantenservice en klachten

Er zijn voldoende mogelijkheden om een eventuele klacht in te dienen bij GoVolt, al is daar getuige de beoordelingen in de praktijk vrijwel nooit sprake van. Check wel altijd eerst de veel gestelde vragen voor je een vraag of klacht doorgeeft. Soms vind je daar het antwoord namelijk al. Wil je toch een klacht doorgeven, dan kan dit door te bellen, te chatten of te e-mailen. Bovendien is GoVolt actief op de social media kanalen LinkedIn en Facebook. Via die kanalen kun je dus ook nog contact zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen zijn heel veel waard als je twijfelt over een bepaald product of dienst. Ze geven je onafhankelijke informatie uit de praktijk. Daardoor neem je sneller een goede beslissing. Daarom vragen we jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Kleine moeite, heel groot plezier.

Reviews over GoVolt
Gerelateerde bedrijven
Budget Energie logo
Budget Energie
71 beoordelingen
4,9
Engie logo
Engie
17 beoordelingen
5,7
Vattenfall logo
Vattenfall
24 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
5,4
34% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over GoVolt

GoVolt is geverifieerd door ons expert team. De webshop GoVolt bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is GoVolt lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via GoVolt. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van GoVolt is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van GoVolt te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van GoVolt.

Geplaatst op: 08-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tenenkrommend

Anderhalf jaar geprobeerd zonnepanelen te installeren op ons dak, was ivm stormschade initieel niet mogelijk. Hierin was Govolt schappelijk, ook al waren ze wel 2 keer komen opdagen om te installeren terwijl dat niet de afspraak was. Nadat ik benaderd was door een medewerker van Govolt met de optie om geld terug te krijgen, of toch te installeren om dossier af te handelen, kozen we voor het laatste. Ik heb zelfs zelf een legplan gelegd met 2 opties om stormschade te omzeilen. Nadat ik wat vragen stelde over de structurele integriteit van de panelen om de locatie die ik voorstelde, werd het stil. Na meerdere malen contact te hebben gezocht kwam het tot niets. Sterker nog, de toon werd haast vijandelijk toen ik toch vroeg om een terugboeking van de aanbetaling. Het enige wat ik kreeg waren verschillende medewerkers die hetzelfde email bericht over een artikel in het wetboek van strafrecht herhaalde. Bij bellen geen gehoor en de personen 'die er over gingen' waren elke keer toevallig net weg. Extreem frustrerend, en daarnaast extreem onprofessioneel behandeld door Govolt.

Geplaatst op: 03-09-2023
Laatst bewerkt op: 03-09-2023
Geschreven door: Vincent D.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf, begin er niet aan!

Waardeloos bedrijf. Misleidende reclame en valse beloftes. Klant is de dupe bij GoVolt.
Verloren tijd, geld en zenuwen voor de klant. Nog nooit zo vreselijk slecht functionerend bedrijf tegen gekomen. Schofterige manier om klanten te behandelen door de planning en de klantenservice.
Tot de aanbetaling communiceren ze met de klant. Na aanbetaling bestaat klant niet meer voor GoVolt.
Tot nu toe, 24 weken verder, nog geen enkel afspraak en belofte nagekomen door GoVolt.
Aanbetaling gedaan op 31 maart. Nu is het 24 weken later. Zonnepanelen zijn nog steeds niet geïnstalleerd. De zomer is voorbij. Ook geen schouw geveest.
Aantal keer voor niets samen met mijn man snipperdagen opgenomen. GoVolt komt gewoon niet opdagen voor afspraken met allerlei smoezen in de avond voor installatie. Wanneer er al vervangers op onze werk zijn geregeld en de snipperdagen zijn genomen.
Uiteindelijk na 23 weken, op 31 augustus kwamen er drie monteurs. Om 12.30 uur in plaats van zoals afgesproken 9 uur. Zonder enkel tegenbericht. Klanten service bellen en monteurs zoeken, die niet op de afgesproken tijd komen, het is het probleem van de klant zelf. Excuses van GoVolt hoeft u ook niet te verwachten. Als je klantenservice om 11.00 uur belt met de vraag waar de monteurs zijn, wordt tegen je gezegd… bel maar over anderhalf uur terug, als de monteurs dan nog niet aangekomen zijn. Schandalig is dat, vind ik.
Later blijkt dat het zelfs dat de monteurs die dag bij ons de enige afspraak hadden..
Van 12.30 tot 15.45 hebben ze rails en omvormers geïnstalleerd, meermalen koffie gedronken, privé telefoontjes gepleegd. Niets is in de meterkast aangesloten. Om 15.45 vertrekken monteurs samen met onze 9 zonnepanelen. Daarbij verklaren ze dat ze nog ver terug naar huis moeten rijden. Wordt ook keihard gelogen dat ze geen elektricien vandaag mee hebben. Hoewel overduidelijk is dat de 1 van de monteurs een elektricien is. Omdat een uur daarvoor hij de meterkast nog bekijkt en vertelt waar hij de extra elektra groep wilt gaan installeren.
Wij werden ook niet van te voren door de klantenservice geïnformeerd dat er geen elektricien zou komen en dat onze 9 zonnepanelen niet in 1 dag geïnstalleerd kunnen worden door GoVolt.
Liegen, bedriegen en de klant voor de gek houden is een normale ‘bedrijfscultuur’ en de gang van zaken bij GoVolt. Als er maar een aanbetaling is gedaan door de klant.
Klanten service en de planning nemen zelf geen contact op, zelfs na zo’n blunder.
Klant moet proberen ze zelf telefonisch te bereiken. Na ingediende klacht over de gang van de zaken, tot de dag van vandaag nog geen fatsoenlijke reactie terug ontvangen. Niemand maakt zich zorgen bij GoVolt over het niet afgemaakte werk en de gedupeerde klant.
Vanzelfsprekend komt ook geen enkel excuus of compensatie voor morele en de financiële schade welke is geleden door de klant. Bevestiging van een beloofde nieuwe afspraak van planning heb ik ook niet gekregen. Mijn e-mails en telefoontjes worden niet door GoVolt beantwoord. Eigenaar van de bedrijf reageert ook niet op de schriftelijk ingediende klacht.
Eindeloos geduld is op. Rechtsbijstand aangeschreven.

Geplaatst op: 11-09-2022
Laatst bewerkt op: 11-09-2022
Geschreven door: Irina

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super ervaring

Wij zijn erg tevreden met Govolt. We hebben 16 zonnepanelen laten plaatsen door hun en alles is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Binnenkort zullen nog een paar kennissen en vrienden volgen.

Bedankt voor jullie inzet Govolt

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Joost G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service en veel wanprestatie Go-volt

In januari contact met Go-Volt gehad. Ik zou een offerte krijgen en een flink bedrag zou moeten aanbetalen. Dit gebeurde binnen 1 dag en alles ging heel snel en ik betaalde ook gelijk het bedrag. Ik zou dan gebeld worden voor het plannen van een afspraak. Alles zou binnen 6 weken geïnstalleerd worden, werd mij verteld.

En toen begon het....nadat ik 4 weken helemaal niets meer hoorde, belde ik met Go-Volt. De afdeling planning en klantenservice is eigenlijk niet te bereiken. Je hangt 10 minuten in de wacht en dan wordt de lijn gewoon verbroken. Na een paar dagen meerdere keren geprobeerd te hebben, kreeg ik iemand aan de lijn. Er was sprake van personele problemen, veel zieken, en planningsproblemen. Mij werd verzekerd dat ik volgende week gebeld zou worden.

Ik werd natuurlijk niet gebeld. Toen weer met hen gebeld. Na vele pogingen weer iemand aan de bel gekregen. Er waren problemen en alles had vertraging opgelopen. Ik zou zeker de week daarna gebeld worden. Inmiddels zaten we ergens begin maart. Maar op een gegeven moment kreeg ik een email dat vanwege drukte alles vertraging had opgelopen en dat ik geduld zou moeten hebben.

Uiteindelijk na veel wachten kreeg ik een telefoon voor de planning. Ik was blij, ik had eindelijk een afspraak op 1 april. Op 1 april werd ik gebeld dat het toch niet door kon gaan vanwege het weer. Een slappe excuus natuurlijk. Werkt dit zogenaamd bedrijf in de wintermaanden niet? Men wilde twee weken later op 15 april langskomen.
Inmiddels was ik het zat geworden. Ik wilde de bestelling annuleren maar dat mocht natuurlijk niet van het bedrijf want eenmaal besteld, zit je eraan vast. Ik heb ze toen gewezen op de consumentenrechten en hun verplichtingen als een commercieel bedrijf. Ik zou ze nog een laatste kans geven voor 15 april.

U kunt het raden. Vandaag is 15 april en ik zit dit te schrijven. Toen op 10:30 niemand kwam verschijnen, heb ik een paar keer gebeld. Ze waren natuurlijk weer niet bereikbaar. Ik heb toen gemaild. Ik werd gebeld en het werd mij medegedeeld dat er iets in de planning was misgegaan en dat ik vandaag niet op de planning stond.

Ik heb een dossier laten aanmaken via rechtsbijstand. Nu ga ik ontbinding van het contract en schadevergoeding forceren. Kijkt U AUB verder als u zonnepanelen wilt instaleren naar een ander bedrijf. Ik heb nooit zo'n zeer slecht functionerend bedrijf als Go-volt mee gemaakt.

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohammad A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Wat een schofterig bedrijf. Ik had een offerte aangevraagd voor zonnepanelen allemaal prima vraag ik of er nog wat van de prijs af kan krijg ik ineens een offerte van 1000 euro meer.. vraag ik van dat zal toch niet kloppen krijg ik te horen ja sorry ik had een te goedkope offerte gestuurd dus moet wat meer worden.. ze verwijzen dan ineens naar algemene voorwaarden dus mensen als dit al niet klopt dan ben ik benieuwd wat voor voorwaarden nog meer als addertjes onder het gras zitten dus bezint eer ge begint aan deze waardeloze onderneming

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ewoud F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super soepel

Alles is allemaal heel erg soepel verlopen. De panelen zijn heel snel gelegd door een monteur met veel vak kennis. We merken nu al dat we veel kunnen besparen op de stroomrekening.

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniëlle R.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GoVolt
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Budget Energie logo
Budget Energie
71 beoordelingen
4,9
Engie logo
Engie
17 beoordelingen
5,7
Vattenfall logo
Vattenfall
24 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GoVolt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over GoVolt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GoVolt actief?

GoVolt is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GoVolt reviews? Dan kun je naar de website van GoVolt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie