GorillaSports logo

GorillaSports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

GorillaSports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3792
GorillaSports logo
Website
GorillaSports
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen GorillaSports

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met sport bezig te zijn. Maar natuurlijk is altijd naar de sportschool heen en terug rijden ook een gedoe. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het concept van de homegym steeds populairder aan het worden is. Bij een website als GorillaSports vind je alles wat je nodig hebt om jouw homegym helemaal af te maken. Maar zijn de producten van GorillaSports wel van een goede kwaliteit? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen anderen GorillaSports? Op deze pagina vind je reviews over GorillaSports terug. Zo zie jij in één oogopslag wat dit bedrijf voor jou kan betekenen.

Over GorillaSports

GorillaSports is een webshop die gespecialiseerd is in fitnessapparatuur en alles wat ermee te maken heeft. De website is een onderdeel van het grotere concern Dealconomy dat je ook kunt kennen van webshops als Watch2Day en Woondeal. Het doel van GorillaSports is om fitnessliefhebbers een breed gamma aan professionele producten van topmerken aan te bieden zonder daarbij budgetopties uit het oog te verliezen. Naast de webshop zelf is er onlangs ook een fysieke showroom geopend waar je heel wat apparatuur in actie kunt zien en kunt uitproberen. Gewaarborgde kwaliteit met een uitstekende service zijn dan ook kernwaarden voor GorillaSports. Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf of één van de social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor GorillaSports?

Bij GorillaSports vind je in de eerste plaats een ruim en kwalitatief assortiment aan fitnessapparatuur. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: haltersets, apparaten, fitnessartikelen, schijven, stangen, dumbells, kettlebells, boksen, cardio, accessoires en sporttype. Er is ook een salespagina en je vindt op de webshop een handige zoekbalk waar je via een trefwoord artikels kunt zoeken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je bij GorillaSports veilig betalen op heel wat verschillende manieren. Zo kan je betalen via onder andere iDeal, AfterPay, PayPal, Visa, Mastercard, bancontact en ga zo maar door. Wat de levering betreft betaal je bij GorillaSports 5,95 euro verzendkosten en kan je de verwachte levertijd van jouw artikel in de bevestigingsmail terugvinden. Die levertijd hangt sterk af van artikel tot artikel. Ben je na bestelling plots toch terug aan het twijfelen? Dan krijg je bij GorillaSports tot 14 dagen de tijd om jouw bestelling retour te sturen.

Is GorillaSports betrouwbaar?

GorillaSports is een webshop die al heel wat jaren actief is binnen de sector. Bovendien is het ook deel van het bekende Dealconomy en is er een sterke aanwezigheid op sociale media. Ook is er tegenwoordig de fysieke showroom waar je effectief de producten kunt testen. Er is met andere woorden een goede reputatie opgebouwd door GorillaSports. Ook is het zo dat je op de webwinkel zelf alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terug kunt vinden en dat GorillaSports een eigen klantenservice heeft waar je met vragen en/of problemen terecht kunt. Ten slotte vind je op de website zelf ook heel wat reviews terug van echte klanten van GorillaSports. Je kunt dan ook vrij zeker zeggen dat GorillaSports een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Zeker bij een artikel als fitnessapparatuur is het natuurlijk mogelijk dat je met bepaalde vragen zit. In dat geval kan je de klantenservice van GorillaSports contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt een ticket aanmaken op de webshop zelf, je kunt telefonisch contact opnemen, je kunt een mail sturen en je kunt ten slotte ook via WhatsApp een berichtje sturen. De klantenservice van GorillaSports is zeer actief en beantwoord vragen in de regel binnen de werkdag. Heb je een klacht over een bepaalde bestelling? Dan stuur je die bij voorkeur per mail door. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging. Zoals wettelijk verplicht ontvang je altijd ten laatste 14 dagen later een oplossing of een indicatie van de termijn tot een oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een product aan bij GorillaSports? Dan ben jij de geknipte persoon om ons meer te vertellen over deze website. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten beoordelen? Hoe zit het met de levertijd? Heb je enige ervaring met de klantenservice? Helpt de klantendienst je ook daadwerkelijk vriendelijk verder? Wat vond jij van het aanbod op de webshop? Schrijf op deze pagina jouw review over GorillaSports. Zo vertel je niet enkel jouw verhaal maar help je ook anderen correct inschatten of GorillaSports een betrouwbare webwinkel is of niet!

Reviews over GorillaSports

Gerelateerde bedrijven

TennisDirect logo
TennisDirect
3 beoordelingen
8,7
Gameballs logo
Gameballs
2 beoordelingen
9,5
Funsportshop logo
Funsportshop
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met GorillaSports

Ons team van experts heeft GorillaSports geverifieerd op een aantal punten. De webshop van GorillaSports bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. GorillaSports is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

GorillaSports is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van GorillaSports te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over GorillaSports


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TennisDirect logo
TennisDirect
3 beoordelingen
8,7
Gameballs logo
Gameballs
2 beoordelingen
9,5
Funsportshop logo
Funsportshop
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GorillaSports een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over GorillaSports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GorillaSports actief?

GorillaSports is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GorillaSports reviews? Dan kun je naar de website van GorillaSports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie