GOGO logo

GOGO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
GOGO reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4250
GOGO logo
Website
gogo.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen GOGO

Wil je met je vriendengroep op reis? Of gewoon enkel en alleen met je beste maatje? Dan is een vakantie boeken die gericht is op jongeren het leukst. Waarschijnlijk ben je zo ook uitgekomen bij GOGO? Een reisorganisatie speciaal voor jongeren, wat jou dus wel aanspreekt. Maar nu ben je benieuwd naar ervaringen van reizigers. Hoe leuk was de vakantie in het echt? Hoe betrouwbaar is GOGO? Dit en nog veel meer vragen worden natuurlijk het best beantwoord door de reviews van anderen te lezen over GOGO. En ja, deze vind je inderdaad hier. Lees hier hoe anderen GOGO beoordelen en lees ook meteen wat achtergrondinformatie over deze organisatie, want die hebben wij er voor je bijgevoegd. Ben jij al op bekend met dit bedrijf? Zou je dan ook jouw recensie hier willen achterlaten?

Over GOGO

GOGO is een reisorganisatie die zich richt op jongeren tussen 16 en 26 jaar. De bestemmingen staan garant voor een heerlijke zonvakantie met veel vertier, zodat je ook echt genieten kunt. Ze stellen dat hun missie is om zo veel mogelijk jongeren de beste week van hun leven te bezorgen. GOGO biedt vakanties aan in Bulgarije, Griekenland, Portugal en Spanje. GOGO is partner van Climatecare, Instax en Travelife. GOGO is eveneens te vinden op Facebook, Twitter en YouTube. Maar ook Spotify biedt een GOGO playlist aan om alvast in de stemming te komen!

Waarom kiezen voor GOGO

Kiezen voor GOGO is kiezen voor een organisatie met een warm hart voor jongeren. De bestemmingen zijn zo gekozen, dat er voor jou werkelijk van alles te beleven is. Een heerlijke strandvakantie, waarbij je keuze hebt uit een goedkope vakantie, een groepsreis, een all inclusive vakantie of bijvoorbeeld een GOGO Topper. Bij een GOGO Topper beleef je je vakantie in een GOGO owned hotel of appartementencomplex, wat betekent dat deze vol zit met jongeren. Jongeren, die net als jij van zon, chillen, entertainment en feesten houden. Geen gezeur met boze buren dus. GOGO zorgt bij iedere vakantie dat er leuke feesten zijn en/of geven je info over de leukste kroegen, clubs en discotheken op je vakantiebestemming (bekijk de site maar). Maar je kunt ook via GOGO kiezen voor een Jeepsafari, bungee jump of zoek je liever het vertier op, op een partyboot? Eigenlijk is er te veel spektakel bij GOGO-reizen mogelijk om het hier allemaal op te noemen.

Is GOGO betrouwbaar?

GOGO is aangesloten bij de ANVR, SGR, SGRZ, Calamiteitenfonds, Thuiswinkel Waarborg en draagt dus ook het keurmerk van E-commerce Europe. Hierdoor ben jij er zeker van dat je geen financiële risico’s loopt als je boekt via GOGO. Mocht er bijvoorbeeld iets gebeuren met het hotel waardoor jouw vooruitbetaalde vakantie niet kan plaatsvinden, ben jij je reisgeld dus niet kwijt. Betalen doe je op de betrouwbare manieren via iDEAL of met een creditcard.

Klantenservice en klachten

Een vakantie boeken kan vragen oproepen of helaas kunnen er ondanks alle goede bedoelingen toch klachten zijn. Gelukkig is daar een klantenservice voor om jou op die momenten te kunnen helpen. Op de site kan je al veel vragen beantwoord zien door even bij de FAQ te kijken. Deze vind je op de contactpagina. Ben je op zoek naar reisinformatie wat betreft benodigde papieren en dergelijke? Ook daarover staat veel op deze pagina. Zelfs je boeking kan via deze pagina bewerkt worden. Wil je toch persoonlijk contact, dan is het Contact Center telefonisch bereikbaar. Je kunt je vraag eveneens stellen via het webcare team. Hiervoor ga je naar Facebook of Instagram. Maar je kunt je vraag ook via WhatsApp stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al op reis geweest met GOGO? Of ga je nu op vakantie met deze jongerenreisorganisatie? Wil je dan bij thuiskomst laten weten wat jouw ervaringen zijn met deze aanbieder? Door jouw review hier achter te laten kunnen andere jongeren (of hun ouders) beoordelen of ze wel of niet met GOGO op vakantie zullen gaan. Schrijf bij je recensie niet alleen zoiets als ‘tevreden’ of ‘hartstikke leuk’, maar leg ook uit waarom je ze wel of niet goed beoordeelt! Wat was er dan zo leuk of wat ging er dan helemaal mis? Naast de beoordeling van de vakantie op zich, kan je ook meteen vertellen hoe makkelijk het boeken van de reis was en hoe jouw eventuele ervaring met de klantenservice was. Hoe uitgebreider jij vertelt, hoe meer een ander er iets aan heeft! Wij willen je in ieder geval alvast bedanken voor jouw review.

Reviews over GOGO

Gerelateerde bedrijven

Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Solmar logo
Solmar
3 beoordelingen
9,3
BungalowSpecials logo
BungalowSpecials
6 beoordelingen
6,2

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over GOGO

Het bedrijf GOGO is geverifieerd door ons. De webshop gogo.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GOGO is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GOGO maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gogo.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van gogo.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van GOGO.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over GOGO


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Solmar logo
Solmar
3 beoordelingen
9,3
BungalowSpecials logo
BungalowSpecials
6 beoordelingen
6,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GOGO een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over GOGO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GOGO actief?

GOGO is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) jongerenreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GOGO reviews? Dan kun je naar de website van GOGO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie