GoFun logo

GoFun reviews, ervaringen en beoordelingen

GoFun reviews, ervaringen en beoordelingen
195
GoFun logo
Website
GoFun
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen GoFun

Op zoek naar een spetterende jongerenreis? GoFun is het jongerenmerk van Corendon en richt zich al meer dan 10 jaar op het aanbieden van toffe jongerenreizen. Met GoFun boek je een geheel verzorgde vakantie naar de populairste feestbestemmingen, zoals Albufeira, Sunny Beach, Mallorca, Chersonissos, Lloret de Mar, Kos of Zakynthos. Een reis is helemaal compleet, inclusief vervoer, transfer, verblijf en de leukste activiteiten en feestjes. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van GoFun? Wij hebben andere jongeren gevraagd om hun mening en de reviews van GoFun op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om jouw reis hier te boeken.

Over GoFun

Al meer dan tien jaar biedt GoFun ultieme feestvakanties aan voor jongeren. Je hebt de keuze uit de populairste zonbestemmingen. De accommodaties liggen op A-locaties terwijl jij profiteert van de scherpste prijzen. Als je een reis boekt bij GoFun hoef je nergens meer naar om te kijken. Jouw vakantie is namelijk altijd inclusief transfers, vluchten en verblijf. De reisleiding staat 24/7 voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw vakantie helemaal naar wens verloopt. Jij viert feest op de vetste bestemmingen, ga bijvoorbeeld aan boord van een partyboot of geniet van een topsfeer tijdens een kroegentocht. Er is voor ieder wat wils, van een ontspannen strandvakantie tot een avontuurlijke jeepsafari. GoFun staat voor de leukste vakantie tegen een zo scherp mogelijke prijs waarbij je profiteert van goede service.

Waarom kiezen voor GoFun

Bij GoFun houden ze wel van een feestje en weten ze als geen ander hoe ze jou de tijd van je leven bezorgen. Jij hebt de keuze uit gigantisch veel party bestemmingen, waardoor er altijd wel een land of stad bij zit waar jij jezelf wel ziet feesten. Ga jij naar Spanje, Griekenland, Bulgarije of Portugal? Waar je ook voor kiest, er is altijd een reisleider beschikbaar die voor je klaarstaat. Doordat de prijs inclusief vervoer, transfer, overnachtingen en activiteiten is kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je precies wat je uit kunt geven tijdens het stappen. Je boekt met SGR-garantie, waardoor jij geen financieel risico loopt op het moment dat de organisatie failliet zou gaan. Beheer je boeking eenvoudig online door in te loggen op de website.

Is GoFun betrouwbaar?

Al meer dan 10 jaar is GoFun hét reisbureau voor jongeren. Bij deze organisatie weten ze wat jij nodig hebt om een topvakantie te beleven. Volg GoFun op social media, waar je net als duizenden anderen dagelijks toffe reisinspiratie op doet. Ook is het verstandig om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Als er een speciale aanbieding is of wanneer je bijvoorbeeld kunt profiteren van vroegboekkorting, hoor je het direct via deze weg. Hierdoor weet je zeker dat jij altijd de scherpste prijs betaalt voor jouw vakantie naar de zon. Lees voordat je besluit om te boeken de beoordelingen van andere reizigers. Hoe hebben ze hun vakantie met GoFun ervaren? Zouden ze nog eens met deze organisatie op reis willen? Dit vertelt je veel over dit bedrijf. Algemene bedrijfsinformatie is uiteraard terug te vinden op de website, net zoals de contactgegevens van de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Op de website van GoFun is zeer veel informatie te vinden voor klanten. Hier lees je onder andere hoe je betaalt voor jouw vakantie, wat er allemaal inbegrepen is en hoe je jouw reservering kunt wijzigen of annuleren. Als je er niet uit komt of een andere vraag hebt, neem je eenvoudig contact op met een medewerker van GoFun. Stuur een appje, open een gesprek in de live chat of bel naar GoFun voor een snel antwoord op jouw vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens met GoFun op vakantie gegaan? Laat dan jouw GoFun beoordeling achter zodat andere jongeren weten of ze hier hun vakantie moeten boeken. Vertel bijvoorbeeld of je vond dat jouw vakantie goed geregeld was, of de reisleiding altijd voor je klaar stond, of er leuke activiteiten inbegrepen waren bij jouw reis en of je in een leuke groep zat. Ook andere dingen die jij graag kwijt wilt kun je delen in jouw recensie over GoFun. Hoe was bijvoorbeeld de accommodatie? En wat vond je van de bestemming in het algemeen? Zou je nog een keer op reis willen met GoFun? Waarom wel of niet? Door deze informatie te verstrekken krijgen anderen een goed beeld van deze organisatie.

Reviews over GoFun
Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
62 beoordelingen
5,5
HOTIQ logo
HOTIQ
2 beoordelingen
10
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
5
34% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met GoFun

Het bedrijf GoFun is geverifieerd door ons. De webshop GoFun is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GoFun is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GoFun maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van GoFun is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van GoFun te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onredelijk

Ik herken de ervaringen van de afname van partypakketten zoals anderen die omschreven, dwang, gelijk betalen.
Wij hadden ook n partypakket gekocht maar gelijk de koop ontbonden. Blijkt dat ze kleine letters hanteren. Maar hoe hebben wij die kleine letters redelijkerwijs kunnen onthouden?! Je krijgt geen kopie van de 'overeenkomst' waar de kleine letters op staan. Hierover is contact opgenomen maar er is slechte telefonische bereikbaarheid, mails worden niet adequaat behandeld. Kortom, als consument sta je tegen de muur terwijl je als consument door wetgeving wordt beschermd. Corendon dan wel Gofun lappen deze regels aan hun laars.

Geplaatst op: 06-12-2023
Laatst bewerkt op: 06-12-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Neem geen activiteitenpakket

Neem geen activiteitenpakket !
Bij aankomst in cherso groep van 12 jongens 17/18 jaar voor het eerst zelf op vakantie, was er een jongen van go fun op ons resort. Hij gaf ons wat aardige en handige tips qua taxis en waar je naartoe moest als je iets had en hoe en wat. Hij bood ons 3 pakketten va. €110 de goedkoopste. We werden gedwongen om direct een keuze te maken en dit moest direct en contact betaald worden. Wij hebben als groep 12x€110 betaald. Zonder er over na te denken en overgehaald te zijn door “de leukste en vetste activiteiten”. We kregen een armbandje van €30 gelijk om waar van te voren werd beloofd dat je korting op veel dingen kreeg en gratis shotjes. geen korting gezien en niets gratis gehad. Diezelfde avond was er dus iets geregeld. Om zo laat bij starbeach en dan vanuit daar naar malia. We moesten dus zelf een taxi nemen naar starbeach en vanuit malia weer terug. 2 dagen erna een poolparty gehad met eigen precies hetzelfde verhaal. 2 activiteiten voor € 110,- slaat nergens op en is het geld niet waard. Sommigen zelfs maar 1 activiteit voor dit geld gedaan! Gofun en Corendon nemen uiteindelijk de klacht hierover niet in behandeling…

Geplaatst op: 25-10-2023
Laatst bewerkt op: 25-10-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Wij kwamen allemaal moe aan bij ons appartement en die jongen van go fun was op ons resort (overigens daarna nooit meer geweest). We zaten aan tafel en kwamen net tot rust dat we in griekenland waren. Hij was aardig en vroeg ons wat dingen zoals de leeftijd en gaf ons wat aardige en handige tips qua taxis en waar je naartoe moest als je iets had en hoe en wat. Wat bleek dat deze jongen ook nog uit het niets een pakket tevoorschijn haalde waar drie opties in stonden. Drie pakketten vanaf €110 de goedkoopste waar t minste opstond en €170 was de grootste waar alles op stond. We werden gedwongen om direct een keuze te maken en we hadden geen tijd om even te acclimatiseren en te beseffen dat we in griekenland waren. We zeiden “kunnen we er niet even over nadenken” waarop Sebastiaan (reisleider) reageerde “nee sorry eigenlijk direct en het liefst contant. Wij als jongens die nog nooit op zon vakantie waren geweest en de meeste minderjarig zijn maar op het aanbod ingegaan en 12x€110 betaald. Zonder er over na te denken en overgehaald te zijn door “de leukste en vetste activiteiten”. We kregen een armbandje van €30 gelijk om (waar van te voren aan werd beloofd dat je korting op veel dingen kreeg en gratis shotjes, niemand heeft daarvan wat gehad). Daarna was hij weg en inde hij het contante geld. Diezelfde avond was er dus zo iets geregeld. “Om zo laat bij starbeach en dan vanuit daar naar malia. Er werd niet verteld dat we werden opgehaald vanaf t begin wat wij wel dachten. We moesten dus een taxi naar starbeach en vanuit malia weer terug. Opzich wel leuke avond alleen zelf geregeld was beter en goedkoper geweest. 2 dagen erna een poolparty gehad met eigen precies hetzelfde verhaal. De reisleiders die paar keer maar gezien, maar verderest nooit meer op het resort of iets. Moraal van het verhaal: een gedwongen betaling van iemand die wist dat wij er net waren en jonger waren, terwijl we alles zelf ook konden doen en goedkoper uit waren.

Geplaatst op: 24-07-2023
Laatst bewerkt op: 24-07-2023
Geschreven door: Nathalie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Wij hadden onze vakantie geboekt bij GoFun vooral om het partypakket zodat we op vakantie zorgeloos excursies konden doen zonder erover na te denken op welke dag we zelf moeten boeken. Eenmaal aangekomen op bestemming werden wij opgevangen door Corendon. Wij dachten hier verder niks van want we hebben al vaker gehoord dat reisleiders niet altijd in staat zijn naar het vliegveld te komen. Pas 3 dagen na aankomst hoorde wij toevallig vanuit Corendon dat GoFun helemaal niet aanwezig was op locatie. Dit vanwege de weinige boekingen. Wij zijn hier helemaal niet van op de hoogte gesteld en gingen er vanuit dat we net zoals vorig jaar bij GoGo een pakket konden boeken met excursies. Wij kwamen dus een beetje van een koude kermis thuis toen we na een aantal dagen erachter kwamen dat er helemaal niemand aanwezig was. Gelukkig konden wij met eventuele vragen wel terecht bij Corendon dus dat was prettig. Maar wij baalde wel omdat we dus nu alles zelf moesten gaan regelen. Dit was juist de reden dat we bij GoFun hadden geboekt zodat we daar niet over na hoefden te denken. Dit was dus een behoordelijke teleurstelling en we boeken dus niet meer via GoFun.

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
KOOP GEEN BANDJE


Vakantie naar Griekenland, Chersonissos.

We sliepen bij Villa Mytro het hotel krijgt van ons 5 sterren!

Deze recensie gaat over de Activiteiten die Gofun aanbiedt bij aankomst!

Bij aankomst wordt je gelijk opgelicht, GoFun biedt activiteiten aan en een bandje. Koop GEEN bandje of activiteiten! Wij hebben €110,- pp betaald voor NIKS!

Als je binnen komt, krijg je na een uitleg een formulier. Vervolgens wordt je gedwongen om iets te kiezen, je MOET kiezen wat je wilt je mag er helemaal niet over na denken. De mensen van GoFun staan voor je neus als je het met je vrienden wilt bespreken. Wanneer ze iets negatiefs horen springen ze er gelijk tussen en maken ze er een mooi verhaal van. Je voelt je heel ongemakkelijk maar omdat je bang bent om wat te missen, kies je toch één van de drie pakketten.

De activiteiten die worden gegeven zijn op slechte tijden en zijn echt niet bijzonder, vervolgens met het bandje mag je gratis naar de wc bij Het Hof terwijl dat 0,50€ kost betaalt je dus €110,- voor een bandje zodat je "gratis" naar de wc mag.

Ook heb je bij veel plekken Happy Hour tot 00:00 maar het feesten en de meeste mensen komen pas om 01:00 dus je hebt daar ook helemaal niks aan.

Bij Star Beach kost een kaartje €30,- maar voor een bandje bij GoFun betaal je €110,- en mag je naar twee feesten, dan kan je net zo goed los twee kaarten halen en bij een propper misschien nog goedkoper en betaal je maar €60,- voor twee feesten.

Een ander "voordeel" van de bandjes is dat je goedkoop kan eten, een tientje voor een drie gangen menu. MAAR dat kan ook gewoon zonder bandje!

Let a.u.b. op! Het is echt zonde om je geld zo te verspillen.

Geplaatst op: 22-07-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohainen S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zuipen en Fessten

Wat een fantastisch vakantie was het! We hebben echt kreta onveilig gemaakt met een onwijs leuke groep en elke barretje geprobeerd. Een overgetelijke vakantie waar we heerlijk weer hebben gehad en gefeest hebben tot we neervielen.

Geplaatst op: 17-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jarden

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GoFun
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
62 beoordelingen
5,5
HOTIQ logo
HOTIQ
2 beoordelingen
10
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GoFun een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over GoFun. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GoFun actief?

GoFun is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) busreizen , hotels , jongerenreizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GoFun reviews? Dan kun je naar de website van GoFun gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie