GoBytes logo

GoBytes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

GoBytes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2777
GoBytes logo
Website
GoBytes
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen GoBytes

Wil je bij de aankoop van IT hardware nadrukkelijk rekening houden met het milieu? Dan zou je kunnen besluiten te kiezen voor de refurbished producten van GoBytes. Je komt er achter door hier de samenvatting van de reviews en ervaringen van bestaande klanten van GoBytes eens goed te lezen. Op basis van deze samenvatting kun je zelf beslissen om ook voor het aanbod van deze specialist te kiezen.

Over GoBytes

GoBytes is een bekende webshop voor de beste refurbished IT hardware in de vorm van bijvoorbeeld laptops, PC’s, docking stations en nog heel erg veel meer. Veel van het aanbod is afkomstig uit het bedrijfsleven. Voor je het tegen sterk gereduceerde prijzen aan kunt schaffen, wordt de hardware eerst volledig gecontroleerd en helemaal in orde gemaakt voor een nieuw leven. Bij GoBytes houden ze van tech maar niet van verspilling. Het is een heuse missie geworden om gebruikte IT hardware zoveel mogelijk opnieuw te gebruiken om zo een steentje bij te dragen aan een meer duurzame wereld.

Waarom kiezen voor GoBytes?

Heel simpel; je koopt er weliswaar gebruikte producten, maar die zijn wel helemaal gecheckt en gewoon in goede conditie. Voor die producten betaal je een zeer aantrekkelijke prijs. Op die manier help je de wereld te verduurzamen. Door voor refurbished te kiezen help je de afvalberg te slinken. Je kiest vooral vanwege de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding voor deze aanbieder, die behalve de hardware controleert in bepaalde gevallen ook reviseert en opknapt. Met een systeem met 5 sterren wordt de optische staat van de producten die je kunt kopen aangeduid. Doe producten variëren van refurbished laptops, software, onderdelen, PC’s, accessoires tot smartphones.

Is GoBytes betrouwbaar?

Ja, dat is GoBytes volgens de reviews en ervaringen van bestaande klanten zeer zeker. Zo geniet je als kopende partij ‘Kopersbescherming’ en kun je altijd veilig betalen door de veiligheidsmaatregelen die Mollie namens GoBytes heeft ingebouwd. Ook het feit dat je met iDeal kunt betalen, geeft een betrouwbare indruk. Bovendien koop je er alleen gecontroleerde hardware die bovendien voor het in de verkoop gaat uitvoerig getest is. Bij GoBytes koop je om die reden nooit een kat in de zak.

Klantenservice en klachten

Hoewel we in de beoordelingen nergens iets lezen over klachten, kun je via verschillende wegen een klacht indienen bij deze specialist als daar reden voor is. Dit kan schriftelijk omdat het adres te vinden is op de website en eveneens door het sturen van een e-mail. Je kunt ook bellen met GoBytes om uit te leggen wat er aan de hand is. Doe dat niet voor je de veel gestelde vragen doorgenomen hebt. Het is daarnaast ook nog mogelijk om via de social media kanalen Instagram, Facebook en LinkledIn contact met GoBytes te leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Het is voor veel mensen al een vanzelfsprekendheid geworden, maar nog niet voor iedereen. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling van een product of dienst achter te laten. Met deze onafhankelijke beoordelingen ben je andere mensen die ook een keuze moeten maken echt van dienst. En het is echt maar een heel kleine moeite.

Reviews over GoBytes

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
10 beoordelingen
5,2
Badkamertelevisie.nl logo
Badkamertelevisie.nl
2 beoordelingen
9,5
CampusShop logo
CampusShop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over GoBytes

Ons team van experts heeft GoBytes geverifieerd op een aantal punten. De webshop van GoBytes bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. GoBytes is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

GoBytes is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van GoBytes te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van GoBytes.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Als gloednieuw

Ik ben erg blij met mijn refurbished Thinkpad T450. Ziet er uit de doos gloednieuw uit, geen schade of krassen en de prestaties zijn fantastisch, voor een fantastische prijs! De levering was snel, binnen 2 dagen na bestelling ontvangen (ik dacht dat het misschien sneller was geweest als ik niet voor de optie voor opslagupgrade had gekozen).

Geplaatst op: 23-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gijs K.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GoBytes


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
10 beoordelingen
5,2
Badkamertelevisie.nl logo
Badkamertelevisie.nl
2 beoordelingen
9,5
CampusShop logo
CampusShop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GoBytes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GoBytes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GoBytes actief?

GoBytes is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GoBytes reviews? Dan kun je naar de website van GoBytes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie