GLAMIRA.nl logo

GLAMIRA.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
GLAMIRA.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4714
GLAMIRA.nl logo
Website
glamira.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen GLAMIRA.nl

GLAMIRA.nl is sinds 2008 een online juwelier met een ruim assortiment aan luxe halskettingen, verlovingsringen, trouwringen en bruidsjuwelen, manchetknopen en armbanden voor mannen en vrouwen. Wil je graag meer te weten komen over GLAMIRA.nl dan lees je hier vele reviews. Lees de ervaringen van eerdere klanten, waardoor je een goed beeld krijgt of jij eventueel juwelen bij GLAMIRA.nl gaat kopen.

Over GLAMIRA.nl

GLAMIRA.nl is een internationaal opererend bedrijf met 650 medewerkers in 65 landen met vestingen in negen landen. Ze werken met de visie om hun productassortiment met luxe producten uit te breiden, waarbij klanttevredenheid tot hun belangrijkste uitgangspunt behoort. Hun eerste winkel is in 1999 geopend in het Duitse Heilbronn. Hier is nog steeds het hoofdkantoor gevestigd. Momenteel zijn er losse vestigingen in Zwitserland, Amerika, Engeland, Bulgarije, Noorwegen, Turkije en Australië.

Waarom kiezen voor GLAMIRA.nl

GLAMIRA.nl verkoopt hoogwaardige juwelen, variërend van een betaalbare ring met zirkoon stenen tot een diamanten bewerkte trouwring. Als cadeau zijn het sieraden voor een verjaardag, jubileum, moederdag of Valentijnsdag. GLAMARIA werk bij enkele sieradenlijnen samen met beroemdheden zoals Sylvie Meis of de voormalige Duitse voetbalinternational Meset Özil. Je kunt gratis een ringmal aanvragen zodat je altijd de juiste ringmaat kiest, waarna je het sieraad gratis laat graveren. Op verzoek is een bestaand model aan te passen met bijvoorbeeld een steen van een hogere kwaliteit. Een stijlvolle verpakking is in de prijs meegenomen.

Is GLAMIRA.nl betrouwbaar?

GLAMIRA.nl is een internationaal opererend bedrijf met webshops in 76 landen, waar ontwerpers, geologen, deskundigen op het gebied van kwaliteit samen werken. Ze kopen hun edelstenen alleen bij ethische gereguleerde edelsteenmijnen. In Duitsland is GLAMIRA.nl gekozen tot premium online shop 2022 in de categorie mode en accessoires. Het blad Computer Bild plaats het bedrijf in de top 5 voor uitstekende gebruiksvriendelijkheid en de hoge mate van technische kwaliteit. GLAMIRA.nl heeft een eigen klantenservice. Bij alle sieraden krijgt de klant levenslange garantie. Sieraden met diamanten zijn voorzien van een certificaat met de classificatie en kwaliteit van de edelsteen.

Klantenservice en klachten

GLAMARIA.nl heeft een eigen klantenservice die telefonisch of via e-mail bereikbaar is. Op de website is een contactformulier aanwezig. Iedere sieraad mag binnen 60 dagen worden teruggestuurd. Een retourformulier is op de website te vinden. De klachtenregeling is niet direct te vinden. Voor eventuele reparaties of aanpassingen beschikt het bedrijf over een eigen gespecialiseerde afdeling.

Wil jij ook beoordelen?

Ieder mens koopt in zijn leven wel juwelen voor speciale gelegenheden zoals huwelijken of feestdagen. GLAMARIA.nl heeft een ruim assortiment van alle soorten juwelen in vaak de hogere prijsklasse. Hierdoor is het belangrijk om voor aanschaf meer te weten te komen over de geleverde kwaliteit van hun sieraden. Als klant van GLAMARIA.nl kun jij hier een belangrijke rol in spelen. Laat hier een review achter en beschrijf de ervaringen met het bedrijf en de kwaliteit van hun juwelen. Hiermee krijgen andere potentiële klanten een goed inzicht over de mogelijkheden en verwachtingen van GLAMARIA.nl en maken ze een weloverwogen besluit of via dit bedrijf hun juwelen gaan aanschaffen. Reviews over GLAMIRA.nl

Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
2 beoordelingen
7,5
Quist Watches logo
Quist Watches
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over GLAMIRA.nl

GLAMIRA.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop GLAMIRA.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is GLAMIRA.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via GLAMIRA.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van glamira.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van glamira.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GLAMIRA.nl.

Geplaatst op: 09-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Glamira hanteert haar eigen herroepingsrecht

Ik wilde een ring terugsturen omdat deze niet aan mijn verwachtingen voldeed, maar dan krijg je niet thuis. Glamira hanteert zn eigen regels ten aanzien van het herroepingsrecht en respecteert daarbij het nederlandse recht van herroeping niet. Bij het opsturen van de ring wordt er een wit plakkertje om de ring gedaan, wat Glamira als 'zegel' kwalificeert en daarom bij het verwijderen daarvan als ontbindende voorwaarde voor herroeping hanteert. Ik heb contact opgenomen met de Autoriteit Consument en Markt en die stellen dat Glamira dit helemaal niet mag doen. Ook de andere clausules die Glamira aanhaalt om maar niet tot het overgaan van refund over te gaan snijden geen hout. Er wordt geen enkele moeite gedaan om mij als consument tevreden te stellen. De betaling is voor Glamira binnen en je mag het uitzoeken. Mijn conclusie is duidelijk. Bestel hier nooit.

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 28-11-2022
Geschreven door: Marco

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over GLAMIRA.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
2 beoordelingen
7,5
Quist Watches logo
Quist Watches
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GLAMIRA.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GLAMIRA.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GLAMIRA.nl actief?

GLAMIRA.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GLAMIRA.nl reviews? Dan kun je naar de website van GLAMIRA.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie