Gites logo

Gites reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Gites reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Gites logo
Website
gites.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Gites

Wil je bij het uitzoeken van een vakantiehuis in Frankrijk veel keus hebben, dan kom je wellicht uit bij Gites. Of je nu zomers of ’s winters naar Frankrijk gaat, bij dit platform is zeer veel keus. Nu wil je misschien eerst meer weten over de betrouwbaarheid van Gites. Zijn de accommodaties wel comfortabel en hoe verloopt het boekingsproces? Staat er een medewerker van Gites voor je klaar als er iets niet volgens plan verloopt? Om hier achter te komen, kun je ervaringen van eerdere gasten bekijken. Wij hebben deze reviews handig voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij een weloverwogen beslissing nemen om wel of geen vakantiehuis via Gites te boeken.

Over Gites

Gites is een online platform waar verhuurders van vakantiehuizen in Frankrijk hun woning kunnen verhuren. Er zijn zeker meer dan 4000 accommodaties beschikbaar en er is veel variatie in het type woningen. De vakantiehuizen liggen verspreid door heel Frankrijk, dus er is in elke regio wel iets te vinden. Of je nu op wintersport wilt of dat het gaat om een vakantie midden in de zomer, er zijn zeker woningen die passen bij jouw wens. De oprichter van Gites is Theo. Hij is tegelijkertijd ook de bedenker van dit concept. Het team bestaat uit 3 personen. De internationale uitstraling van Gites is de laatste tijd verstevigd, Gites.com is namelijk overgenomen.

Waarom kiezen voor Gites

Een groot voordeel van boeken via Gites is dat je zo enorm veel keus hebt. Je kunt eenvoudig selecteren op villa’s, appartementen, boerderijen, bed & breakfasts, safaritenten en zelfs pipowagens. Ook kun je zoeken op ligging en faciliteiten. Wil je veel mooie dorpjes in de Dordogne bezoeken, dan zoek je in deze regio. Ga je vooral naar Frankrijk om een bepaalde activiteit, zoals bijvoorbeeld skiën of wandelen, uit te oefenen, dan filter je eenvoudig op deze activiteit. Het feit dat er zoveel keus is, kan het ook lastig maken om de juiste vakantiewoning te vinden. Kies je nu die grote villa met een eigen zwembad of wordt het toch die nostalgische boerderij op het platteland van Frankrijk? Een goed idee is dan om gebruik te maken van een bepaalde optie op de website. Het is namelijk mogelijk om je favorieten op te slaan. Dan hoef je op een later moment niet weer uitgebreid te zoeken, maar zie je met een muisklik direct welke accommodaties je geschikt leken. Via het platform heb je direct contact met de eigenaar van de accommodatie. Er is dus geen tussenkomst van Gites zelf. Dit kan de kosten van je vakantie mooi voor een gedeelte drukken.

Is Gites betrouwbaar?

Het lijkt je misschien ideaal om zoveel keus te hebben bij het boeken van een vakantiewoning in Frankrijk. Nu is het echter nog de vraag of Gites wel echt een betrouwbare organisatie is. Het feit dat ze voor de zesde keer winnaar van de Zoover Award in het kader van beste vakantiehuisaanbieder zijn geworden, zegt wat dat betreft wel genoeg. Ook als je de recensies van andere huurders leest, zie je dat de tevredenheid over Gites groot is.

Klantenservice en klachten

Gites geeft aan klachten heel serieus te nemen. Het is de bedoeling dat je het meteen aangeeft als je een klacht hebt over een bepaalde verhuurder. Gites belooft daarop meteen actie te ondernemen. Desnoods zelfs door de betreffende advertentie definitief te verwijderen. Op de website vind je de procedure. Deze wordt uitgebreid beschreven. Je kunt altijd even bellen met een medewerker van Gites. Er zijn telefoonnummers uit de verschillende landen vermeld op de website. Zo vind je snel het voor jou meest relevante telefoonnummer. Ook kun je een e-mail sturen als je vragen of klachten hebt. Of je neemt even contact op via Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Huur jij je accommodatie voor de wintersport in Frankrijk altijd bij Gites? Boek je de vakantiewoning voor je zomervakantie in Frankrijk al jaren bij Gites? Schrijf dan een beoordeling, zodat andere mensen kunnen lezen over jouw ervaringen. Een review van andere huurders kan mensen helpen om een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over Gites

Gerelateerde bedrijven

Summit travel logo
Summit travel
2 beoordelingen
9
Heerlijkehuisjes logo
Heerlijkehuisjes
2 beoordelingen
10
Musjroom logo
Musjroom
2 beoordelingen
9
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Gites

Het bedrijf Gites is geverifieerd door ons. De webshop gites.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Gites is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gites maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gites.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van gites.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gites.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke aanbiedingen

Ik heb hier op het laatste moment nog een last minute vakantie geboekt en ik heb gebruik kunnen maken van een super aanbieding die de site heeft aangeboden. Echt top!

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 26-07-2021
Geschreven door: Fleur W.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gites


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Summit travel logo
Summit travel
2 beoordelingen
9
Heerlijkehuisjes logo
Heerlijkehuisjes
2 beoordelingen
10
Musjroom logo
Musjroom
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gites een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Gites. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gites actief?

Gites is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) landenspecialist en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gites reviews? Dan kun je naar de website van Gites gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie