Gereedschapspecialist.nl logo

Gereedschapspecialist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gereedschapspecialist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
501
Gereedschapspecialist.nl logo
Website
gereedschapspecialist.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Gereedschapspecialist.nl

Om thuis een klus uit te voeren heb je vanzelfsprekend het juiste gereedschap nodig. Een website waar je een breed assortiment aan gereedschap terug kunt vinden is Gereedschapspecialist.nl. Ben jij op zoek naar gereedschap en liefst ook reviews over Gereedschapspecialist.nl? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Hier vind je tal van beoordelingen van echte klanten van deze webshop. Hoe ervaren zij de kwaliteit van de producten en de service? Lees de reviews en ervaringen even door en maak een gefundeerde beoordeling van de betrouwbaarheid van deze webshop.

Over Gereedschapspecialist.nl

Gereedschapspecialist.nl is een webshop die gespecialiseerd is in alles wat met gereedschap te maken heeft. De website zag het levenslicht in 2006 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste binnen de sector. Ze leveren niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en zelfs verder. Gereedschapspecialist.nl is er voor de particulier, maar ook als professional kan je terecht op de website voor een breed gamma aan producten. De winkel werkt met een eigen voorraad en kan daarom ook snel leveren. In de regel moet je niet langer dan enkele werkdagen wachten voor je jouw bestelling in handen krijgt. Gereedschapspecialist.nl biedt gratis verzending aan vanaf 50 euro en biedt heel wat betalingsopties aan zoals iDeal, PayPal, Visa/Mastercard, overschrijving en Bancontact. Bovendien is het ook mogelijk om te betalen in drie of in twaalf termijnen. Een service die niet bij elke concurrent aangeboden wordt. Op zoek naar korting? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief voor een kortingscode en om de diverse aanbiedingen niet te missen. De webshop werkt overigens ook samen met bekende internetgigant Bol.com.

Waarom kiezen voor Gereedschapspecialist.nl?

Bij Gereedschapspecialist.nl vind je zowat het grootste assortiment gereedschap van Nederland terug. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: aanhangonderdelen, auto, bouw & straatmachines, compressoren, elektrisch & accu, gereedschapswagens, handgereedschap, luchtgereedschap, takels & lieren, tuingereedschap, werkplaatsgereedschap, werkplaatsinrichting, diversen en ten slotte superdeals. Bovendien bestaat het aanbod uit een indrukwekkend aantal merken. Om daar maar even een kleine greep uit te nemen: Farm, Weber, Force, Benson, Perel, Toolland en nog veel meer. Zit je met vragen over één van de producten? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice voor een vakkundige uitleg. Heb je een bestelling geplaatst, maar heb je er nu toch spijt van? Dan krijg je tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid om jouw bestelling retour te sturen. Dit moet uiteraard onbeschadigd en in de originele verpakking zijn.

Is Gereedschapspecialist.nl betrouwbaar?

Gereedschapspecialist.nl is een overzichtelijke en gemakkelijk te navigeren website. Je vindt dan ook al meteen onderaan de homepage de relevante bedrijfsgegevens. Het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Kijk je in de adresbalk zie je aan het slotje in de linkerbovenhoek dat er wordt gewerkt met een beveiligde SSL-verbinding. De webshop beschikt over een klantenservice die je gratis kunt contacteren bij vragen of klachten en publiceert zelf ook klantenreviews op hun homepage. Bovendien beschikt Gereedschapspecialist.nl ook over diverse keurmerken. Zo is het een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk en ontvingen ze het European Trust Mark Emota. Dat allemaal om maar te zeggen: ja, Gereedschapspecialist.nl is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de producten die je niet terug kon vinden bij de veelgestelde vragen? Of zit je misschien met een probleem? Met dergelijke vragen en ook met klachten kan je terecht bij de klantenservice van Gereedschapspecialist.nl. De klantenservice kan je bereiken per post, per mail of telefonisch. Op het telefoonnummer zijn ze bij deze webshop bereikbaar zeven dagen per week van 8.30 tot 22.00 uur. Klachten stuur je bij voorkeur per mail door en kan je tevens versturen naar de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk. Je krijgt hoe dan ook uiterlijk 14 dagen na het versturen van de mail een reactie op jouw klacht. Kom je er niet samen uit? Dan is er de Geschillencommissie om tot een oordeel te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Doe jij alle klussen in huis met materiaal van Gereedschapspecialist.nl? Of kocht je eens op een blauwe maandag een apparaat dat sindsdien stof staat te vergaren? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw review over Gereedschapspecialist.nl. Zijn jouw ervaringen met deze webshop positief? Hielp de klantenservice je vlot verder? Was de levertijd goed? Zou je de kwaliteit van de apparatuur als goed beoordelen? Laat op deze pagina een review achter en help een volgende klant de juiste richting uit!

Reviews over Gereedschapspecialist.nl
Gerelateerde bedrijven
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
7,3
Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
1 beoordeling
9,5
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
3 beoordelingen
9,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Gereedschapspecialist.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GYZS logo
GYZS
2 beoordelingen
7,3
Onsmagazijn.nl logo
Onsmagazijn.nl
1 beoordeling
9,5
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
3 beoordelingen
9,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gereedschapspecialist.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Gereedschapspecialist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gereedschapspecialist.nl actief?

Gereedschapspecialist.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap , hobby en huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gereedschapspecialist.nl reviews? Dan kun je naar de website van Gereedschapspecialist.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie