Gembershot.store logo

Gembershot.store reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Gembershot.store reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4449
Gembershot.store logo
Website
gingershot.store
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Gembershot.store

Soms lukt het maar niet om af te vallen. Daarom probeer je wellicht een andere manier waarbij dit je wel gaat lukken. Of het is hard nodig om je energie eens even een goede boost te geven. Zo kunnen er tal van redenen zijn waarom je beslist een gembershot te proberen. Wil je dit product bestellen bij Gembershot.store, dan doe je dat natuurlijk niet zomaar. Je bekijkt eerst eens een aantal recensies van andere klanten om te ontdekken wat zij vertellen over deze shop. De reviews over Gembershot.store zijn al door ons verzameld. Je ziet ze hier handig op een rijtje. Bekijk wat de ervaringen van andere consumenten zijn en hoe zij dit bedrijf beoordelen. Beslis vervolgens of jij hier wel of geen gembershot wilt bestellen.

Over Gembershot.store

Gembershot.store is een online winkel waar je gembershots kunt bestellen. Deze koop je per doosje of je neemt een abonnement. Ook zakelijke klanten zijn welkom bij dit bedrijf. De mensen achter deze shop dragen het milieu een warm hart toe en gebruiken daarom geen plastic. Er wordt gebruik gemaakt van recyclebare glazen flesjes.

Waarom kiezen voor Gembershot.store

Bij Gembershot.com bestel je speciale originele gembershots. Deze zorgen voor een detox van je lichaam, helpen je met afvallen, geven je energie een boost, verhogen je weerstand, reinigen je darmen en zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen. Je kunt direct bestellen, maar wil je eerst meer informatie over dit product, dan kun je ook op de website terecht. Er zijn 3 verschillende boxen te bestellen. Ze hebben allemaal een ander doel. De ene box is vooral bedoeld om je lichaam te reinigen, de tweede om je immuunsysteem te boosteren en de derde box kun je ook delen met andere personen en is een oppepper voor zowel lichaam als geest. Het verzenden van de boxen is altijd gratis en bestel je voor 22:00 uur, dan wordt het pakket nog dezelfde dag verzonden. Betalen kan door middel van de meest gebruikelijke betalingsmethoden.

Is Gembershot.store betrouwbaar?

Je ziet dat Gembershot.store acties is op onder andere Instagram. Verder kun je prima contact opnemen met de klantenservice en het bestellen en betalen doe je in een veilige omgeving. Er is een adres vermeld op de site en ook zie je dat Gembershot.core is aangesloten bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast zijn er al tal van recensies van andere consumenten over dit bedrijf te vinden en die zijn vrij positief. Al met al kun je dus wel concluderen dat je hier te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

Vragen over je bestelling of over een van de producten kun je stellen via de mail of de telefoon. Of je laat even een berichtje achter op Instagram. Tenslotte is er ook nog een contactformulier dat je kunt invullen en verzenden. Ben je toch niet tevreden, dan heb je de mogelijkheid om het pakket te retourneren.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij de gembershoots al een tijdje? Ben je tevreden over dit product of juist helemaal niet? Andere klanten zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Niet alleen je ervaringen met het product, maar ook je ervaringen met deze webshop. Laat een beoordeling achter en help door middel van jouw review een ander weer een stapje verder.

Reviews over Gembershot.store

Gerelateerde bedrijven

KoffieTheePlaza logo
KoffieTheePlaza
2 beoordelingen
9
Oot Granola logo
Oot Granola
1 beoordeling
10
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Gembershot.store

Gembershot.store is geverifieerd door ons expert team. De webshop Gembershot.store bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Gembershot.store lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Gembershot.store. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van gingershot.store is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van gingershot.store te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Gembershot.store


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KoffieTheePlaza logo
KoffieTheePlaza
2 beoordelingen
9
Oot Granola logo
Oot Granola
1 beoordeling
10
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gembershot.store een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Gembershot.store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gembershot.store actief?

Gembershot.store is vooral actief in de categorie eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gembershot.store reviews? Dan kun je naar de website van Gembershot.store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie