GEARDROPPER logo

GEARDROPPER reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

GEARDROPPER reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4650
GEARDROPPER logo
Website
GEARDROPPER
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen GEARDROPPER

Op zoek naar een leuke vakantie dichtbij huis waarbij je verblijft in een natuurlijke omgeving maar met het nodige comfort? Misschien heb je wel al eens gehoord van GEARDROPPER? De kans is groot dat je je laat verleiden tot het boeken van een van hun glampingvakanties. Vooraleer je boekt is het belangrijk om na te gaan hoe betrouwbaar de reisorganisatie is. Laat je daarom informeren en ga op zoek naar de juiste info. Daarom hebben we voor jou deze review van GEARDROPPER geschreven. Zo kan je een perfect beeld vormen van wat je wel en niet mag verwachten.

Over GEARDROPPER

GEARDROPPER is een reisorganisatie dat is opgericht in 2016 en bevindt zich in Schijndel, Nederland. Zo geloven ze in het feit dat mensen in een natuurlijke omgeving willen hun batterijen kunnen opladen. Dit kan het best met een kampeerreis waarbij je geen zorgen hoeft te hebben. GEARDROPPER biedt dan ook volledige back-to-basic oplossingen aan onervaren kampeerders die een eerste ervaring willen in de open natuur.

Het idee voor dit concept begon na een roadtrip van drie weken doorheen de heuvels van Toscane. Het verblijf in de natuur werkte erg rustgevend, maar enigszins vonden ze het spijtig om toch telkens zo ver te moeten reizen om zo te kunnen kamperen. Daarom gingen ze op zoek naar soortgelijke kampeerervaringen, maar dan dicht bij huis.

Waarom kiezen voor GEARDROPPER

GEARDROPPER is de ideale keuze voor kampeerders die weinig ervaring hebben met het buitenleven en willen kamperen zonder al te veel aan comfort in te boeten. Zo bieden ze glampingvakanties aan in de Belgische Ardennen, Luxemburg en Nederland. In de prijs van hun vakantie zit de accommodatie (vaak een tipi-tent), een complete kampeerinventaris en de nodige info om van je vakantie een succes te maken.

Daarnaast bieden ze als reisorganisatie ook een 100% gear-garantie. Dat betekent dat als je niet tevreden bent omtrent een bepaald deel van de kampeeruitrusting, je meteen een vervangend product krijgt.

Is GEARDROPPER betrouwbaar?

GEARDROPPER is wettelijk gezien geen touroperator omdat het enkel maar accommodatie aanbiedt en geen activiteiten of transport. Hierdoor hoeft het niet aangesloten te zijn bij het Garantiefonds. Toch zijn ze betrouwbaar want zo werken ze al verschillende jaren samen met enkele grote tour operators zoals Beyond Borders en SNP Natuurreizen voor het leveren van services en kampeermateriaal.

Daarnaast ben je als kampeerder ook verzekerd tegen eventuele kampeerschade van de materialen. Dit met een eigen risico van 75 euro. Daarnaast kun je ook veilig je vakantie betalen via Ideal of Bancontact.

Klantenservice en klachten

Op de website van GEARDROPPER maak je kennis met het volledige team van de organisatie. Daarnaast zijn ze ook op verschillende manieren te bereiken voor vragen omtrent de vakantie of eventuele klachten. Contact opnemen met GEARDROPPER kan via email, telefonisch of via Whatsapp.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al eens je vakantie geboekt bij GEARDROPPER? Hoe bevielen de accommodaties en de kampeeruitrusting? Was de service van het team naar behoren of heb je klachten? We horen graag je ervaringen en nodigen je daarom uit om een beoordeling te schrijven.

Reviews over GEARDROPPER

Gerelateerde bedrijven

Oad logo
Oad
2 beoordelingen
9
Roompot logo
Roompot
30 beoordelingen
5,6
Lemeleresch logo
Lemeleresch
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met GEARDROPPER

Het bedrijf GEARDROPPER is geverifieerd door ons. De webshop GEARDROPPER is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GEARDROPPER is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GEARDROPPER maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van GEARDROPPER is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van GEARDROPPER te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 29-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over GEARDROPPER


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Oad logo
Oad
2 beoordelingen
9
Roompot logo
Roompot
30 beoordelingen
5,6
Lemeleresch logo
Lemeleresch
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GEARDROPPER een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over GEARDROPPER. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GEARDROPPER actief?

GEARDROPPER is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings en rondreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GEARDROPPER reviews? Dan kun je naar de website van GEARDROPPER gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie