Garden Of Life logo

Garden Of Life reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Garden Of Life reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2140
Garden Of Life logo
Website
gardenoflife.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Garden Of Life

Je wilt echt gezond eten en dus kies je voor eten wat zo min mogelijk bewerkt is, zo puur natuur als maar mogelijk is. Maar waar vind je die? Gelukkig is internet geduldig en kan je thuis fijn op zoek gaan naar die producten die passen bij jouw overtuiging over gezond eten. Zo ben je waarschijnlijk dus uitgekomen bij Garden Of Life. En dan is de volgende stap erachter zien te komen of het bedrijf ook wel doet wat het belooft. Zijn de producten echt zo gezond? En daarnaast: krijg je je artikelen wel, hoe snel gaat dat en als er iets is, is de klantenservice van Garden Of Life dan wel te bereiken? Ervaringen heb je nodig, van anderen, om erachter te komen hoe GardenofLife dus werkt. En die recensies vind je hier! Heel simpel. Net als achterliggende informatie over Garden Of Life. Zo kan jij heel eenvoudig bepalen aan de hand van deze beoordelingen (en overige info) of Garden Of Life het helemaal voor jou is of dat je toch liever nog even verder kijkt.

Over Garden Of Life

Garden Of Life is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk en heeft een hart voor eerlijk voedsel en daarmee ook voor eerlijke voedingssupplementen. Eten wat niet gemanipuleerd wordt, wat puur en eerlijk is. Zonder pesticiden gekweekt of synthetische meststoffen. En dat is nog maar een kleine greep van alle eisen die Garden Of Life stelt aan zijn producten. Gezond eten is eten zonder al die menselijke ingrepen om het voedsel langer houdbaar te maken of sneller te laten groeien. Garden Of Life hanteert hierbij drie principes: de kracht van het voedsel, of traceerbeer is waar en hoe en waarmee de producten gemaakt worden en hoe schoon het product is (dus zonder die pesticiden e.d.). Op de hoogte blijven van het bedrijf kan door je in te laten schrijven voor de nieuwsbrief. Zo weet je direct welke leuke kortingen er zijn!

Waarom kiezen voor Garden Of Life

Garden Of Life heeft een duidelijke passie voor gezondheid en voedsel. De supplementen, vitaminen en andere producten zijn dan ook duidelijk aan een strenge selectie onderhevig. Je kunt op de site heel simpel aangeven bij welk dieet de artikelen moeten passen. Zo weet je zeker dat het past bij jouw eetovertuiging. Daarnaast kan je ook zoeken op welke behoeften je hebt. Zoek je bijvoorbeeld iets voor je immuunsysteem, dan kan je dit aangeven en komen de betreffende artikelen naar voren. Eveneens kan je onderscheid maken tussen kind, man of vrouw. Qua diëten kan je kiezen uit glutenvrij, veganistisch, zuivelvrij, suikervrij, sojavrij of vegetarisch.

Is Garden Of Life betrouwbaar?

Garden Of Life heeft een groot aantal certificeringen, waardoor het praktisch onmogelijk is dat ze niet betrouwbaar zouden zijn. Deze certificeringen zijn USDA organic, Non-GMO Project Verified, Certified Vegan, Informed-Choice, Certified B Corporations en NSF Gluten-Free. Een mond vol, maar ze hebben te maken met strenge regels ten aanzien van het eten. Maar bijvoorbeeld ook voor het milieu. Betalen gaat veilig via de bekende betaalmethoden.

Klantenservice en klachten

Meer weten? Door voor de nieuwsbrief te kiezen, krijg je al een hoop info. Op de site zelf kan je veel vragen terugvinden, uiteraard met antwoord. Toch nog een vraag? Dan is daar de klantenservice. Deze is te bereiken via de live chat op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur. Of je mailt ze gewoon, natuurlijk. Retourneren kan gewoon binnen 14 dagen. Bij klachten vragen ze om zo snel mogelijk contact met ze op te nemen. Ontvang je het pakket maar niet? Meld dit binnen drie weken na de verzendbevestiging!

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Garden Of Life? Hoe vind je de producten? Maken ze het mooie verhaal op hun site ook werkelijk waar? Hoe verliep eventueel het contact met de klantenservice? Wat was er goed en wat zou er misschien beter kunnen? Jouw beoordeling is goud waard. Zo kunnen anderen immers besluiten of ze ook hun artikel bij Garden Of Life zullen bestellen. Schrijf daarom in jouw review duidelijk waarom je wel of niet tevreden bent. Met elkaar kan er dan een duidelijk plaatje gemaakt worden van Garden Of Life en kunnen toekomstige klanten een juist besluit nemen! Wij bedanken je alvast voor jouw beoordeling.

Reviews over Garden Of Life
Gerelateerde bedrijven
PerfectBody.nl logo
PerfectBody.nl
2 beoordelingen
9
Vitadvice logo
Vitadvice
3 beoordelingen
9,3
Supplementen logo
Supplementen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Garden Of Life

Het bedrijf Garden Of Life is geverifieerd door ons. De webshop gardenoflife.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Garden Of Life is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Garden Of Life maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van gardenoflife.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van gardenoflife.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Garden Of Life.

Geplaatst op: 19-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Hele slechte service

ik heb begin december 2021 eiwitpoeder besteld. Na herhaaldelijk vragen waar mijn product blijft vragen zij wat ik wil, geld terug of ander product. Ik wil mijn geld graag terug. Daar heb ik inmiddels ook 4 x om moeten vragen, nog steeds mijn geld niet terug. telkens zeggen dat ze het zullen uitzoeken en dan hoor je niets meer. Ronduit slecht, dus nu heb ik geen eiwitpoeder en mijn geld ben ik ook kwijt !!

Geplaatst op: 18-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daisy Z.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende producten

Uitstekende producten. Ik heb Raw Vit voor vrouwen gebruikt, stemmingsprobiotica waarvoor ik geen vervanging kon vinden en binnen enkele weken voordelen kon zien. Snelle levering, leuke touch met gratis geschenken plus constante kortingen.

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maartje C.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Garden Of Life
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
PerfectBody.nl logo
PerfectBody.nl
2 beoordelingen
9
Vitadvice logo
Vitadvice
3 beoordelingen
9,3
Supplementen logo
Supplementen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Garden Of Life een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Garden Of Life. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Garden Of Life actief?

Garden Of Life is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Garden Of Life reviews? Dan kun je naar de website van Garden Of Life gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie