Freedom24.com logo

Freedom24.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Freedom24.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3204
Freedom24.com logo
Website
en.freedom24.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Freedom24

Handelen op de beurs is altijd iets geweest dat ver van het bed van de gewone mens stond. De laatste jaren is het echter steeds meer mogelijk om dat ook als particulier te doen. Dankzij een website en een dienst als Freedom24.com kan je zelf aan de slag met aandelen, obligaties en meer. Maar kan je Freedom Finance wel vertrouwen? Wat zijn de ervaringen van de klanten van Freedom24.com? Hoe worden ze beoordeeld? Zijn de reviews positief of toch eerder negatief? Op deze pagina hebben wij alle reviews over, ervaringen met en beoordelingen van Freedom24.com op een rijtje gezet. Zo beschik jij over alle informatie die je nodig hebt voor een gefundeerde mening over Freedom24.

Over Freedom24.com

Freedom24.com is een bedrijf dat jou in staat stelt om aandelen te verhandelen op de beurs. Naast aandelen kan je ook ETF’s, obligaties, futures en opties nemen op enkele van de grootste beurzen ter wereld. De website is het online portaal van Freedom24 Europe Ltd. wat dan weer de dochteronderneming is van holding Freedom Holdings Corp. Beide bedrijven voldoen aan een hele reeks criteria en beschikken over kantoren in diverse landen zoals Duitsland, de Verenigde Staten, Rusland, Cyprus, Oekraïne en ga zo maar door. Het doel van Freedom24 is om beleggen transparant en gemakkelijk te maken voor de klanten. Daarom vind je op de webwinkel ook heel wat nieuwtjes uit de sector en vind je tal van beleggingsideeën die bovendien frequent een update krijgen. Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Dan kan je altijd de klantenservice contacteren. Om niets van het bijzondere nieuws te missen kan je je ook altijd abonneren op de social media kanalen van Freedom24. Ze hebben een LinkedIn, een Facebook en een Instagram.

Waarom kiezen voor Freedom24.com?

Bij Freedom24 kan je investeren op de grootste markten en meer dan 40 000 verschillende aandelen op de kop tikken. Of je nu van mening bent dat een bepaalde start-up veelbelovend is, liever in een blue chip bedrijf investeert, een internetgigant uit de S&P500 interessant vindt of een Aziatische tijger in jouw vizier hebt: met Freedom24 kan je ze met een paar muisklikken aan jouw portefeuille toevoegen. Het bedrijf is de enige Europese broker die genoteerd is aan de Nasdaq en ze beschikken over een zogenaamde “B”-rating van Standard & Poor’s Global Ratings. Afhankelijk van het niveau aan broker dat je wilt zijn kan je bij Freedom24 kiezen voor vier verschillende tarieven. Er is het promotarief voor absolute beginners dat compleet gratis is. Er is het smart tarief waarbij je geen maandelijkse kost hebt, maar wel een provisie per aandeel betaalt. Er is het Fixtarief met tien euro per maand en een vrij lage provisie en er is het supertarief met tweehonderd euro per maand met een zeer lage provisie per aandeel.

Is Freedom24 betrouwbaar?

In de sector van Freedom24.com is het natuurlijk belangrijk om betrouwbaar te zijn. Kan je dan ook Freedom24 vertrouwen? Het antwoord daarop is een volmondige ja. Zo vind je op de website al heel wat contactgegevens terug over het bedrijf. Bovendien beschikt Freedom24 over een eigen klantenservice en vind je op de webpagina ook heel wat reviews terug over het bedrijf. Freedom24 zelf beschikt tevens over alle nodige certificaten om klanten te verzekeren dat ze mogen handelen als broker en daarenboven betrouwbaar zijn al broker. Freedom24 heeft in de voorbije jaren een goede reputatie opgebouwd en je kunt op de website veilig betalen per kredietkaart. Dat dit veilig kan merk je al aan de verbinding met de website: het slotje in de adresbalk vertelt je dat de verbinding verloopt op basis van het SSL-certificaat.

Klantenservice en klachten

Freedom24 beschikt over een zeer uitgebreide sectie aan veelgestelde vragen. Zit je met een bepaalde vraag of een bepaald probleem is de eerste stap dan ook altijd hier even grasduinen op zoek naar het antwoord. Vind je geen antwoord of heb je advies nodig? Dan kan je de klantenservice van Freedom24 contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt via de social media pagina’s contact opnemen. Je kan gebruik maken van de live chat op de website. Je kunt telefonisch contact opnemen en je kunt natuurlijk ook een mail sturen. De klantenservice van Freedom24 is geopend tijdens de kantooruren en geeft in de regel binnen de werkdag een antwoord bij vragen. Heb je een klacht voor Freedom24? Dan geef je jouw klacht bij voorkeur per mail door. Op klachten krijg je binnen enkele werkdagen een inhoudelijk antwoord van Freedom24.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens gebruik gemaakt van de diensten als broker van Freedom24.com? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt. Hoe was jouw ervaring met Freedom24.com? Zou je opnieuw kiezen voor dit bedrijf? Beoordeel jij hun service als goed of net niet? Schrijf een review over Freedom24 op deze pagina en help anderen correct inschatten of Freedom24.com iets voor hen is net niet.

Reviews over Freedom24.com

Gerelateerde bedrijven

Bitpanda logo
Bitpanda
2 beoordelingen
9
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Freedom24.com

Freedom24.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Freedom24.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Freedom24.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Freedom24.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van en.freedom24.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van en.freedom24.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Freedom24.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bitpanda logo
Bitpanda
2 beoordelingen
9
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
IUVO P2P Investment logo
IUVO P2P Investment
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Freedom24.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Freedom24.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Freedom24.com actief?

Freedom24.com is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Freedom24.com reviews? Dan kun je naar de website van Freedom24.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie