Foto op glas logo

Foto op glas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Foto op glas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
781
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Foto op glas

Foto op glas is geverifieerd door ons expert team. De webshop Foto op glas bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Foto op glas lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Foto op glas. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Foto op glas is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van fotoopglas.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Foto op glas.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super mooie fotos

Dit is bijna het enigste bedrijf online dat fotos print op glas. Ik heb er al meerdere gekocht omdat ik ze zo mooi vond. Elke keer ben ik weer tevreden. Het zit ook goed verpakt en dat is ook nodig bij zo'n glas plaat.

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lotte V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foto op glas


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
3 beoordelingen
5,3
Historische Kalender logo
Historische Kalender
4 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foto op glas een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Foto op glas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foto op glas actief?

Foto op glas is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foto op glas reviews? Dan kun je naar de website van Foto op glas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie