Fotofy logo

Fotofy reviews, ervaringen en beoordelingen

Fotofy reviews, ervaringen en beoordelingen
3008
Fotofy logo
Website
Fotofy
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Fotofy

Je kunt tegenwoordig prima je productfoto’s laten maken. Een van die partijen die dat voor je kan doen is Fotofy. We helpen je een handje door de reviews en ervaringen van mensen die al eens zaken deden met Fotofy voor je samen te vatten. Zo krijg je veel beter in beeld wat deze specialist je precies kan bieden. Op basis van onze samenvatting kun je vervolgens eventueel ook in zee gaan met Fotofy.

Over Fotofy

Fotofy is als geen ander in staat om de meest mooie productfoto’s te maken. De werkwijze is erg simpel en gaat via een stappenplan. Je kunt prima bij deze specialist terecht als je zoekt naar een expert in packshot fotografie, productiefotografie van verpakkingen en ook 360 graden productfoto’s. Schakel je deze specialist in, dan kun je heel erg snel over prachtige productfoto’s beschikken.

Waarom kiezen voor Fotofy?

Je kiest voor Fotofy als je alleen genoegen neemt met de beste productfoto’s. Het te doorlopen stappenplan werkt erg gemakkelijk. Je laat weten hoe je productfoto’s er uit moeten gaan zien waarbij je keuze hebt uit verschillende achtergronden, effecten en attributen. Je betaalt en krijgt een verzendlabel en stuurt je producten naar de specialist. Vervolgens gaat Fotofy aan de slag en heb je na de shoot nog altijd de kans een verzoek tot revisie in te dienen. Uiteindelijk krijg je precies die foto’s die je wenst en die je in je hoofd had. Je kiest voor packshots, infographics en fotografie op locatie en dat in de categorieën elektronica, voeding, sieraden, kleding en cosmetica.

Is Fotofy betrouwbaar?

Ja, zo blijkt als we de beoordelingen van bestaande klanten doornemen. In alles heb je te maken met een betrouwbare partij die doet wat het belooft er er bijvoorbeeld voor zorgt dat je heel snel over perfecte productfoto’s kunt beschikken. De mogelijkheid om na de fotoshoot nog aanpassingen uit te laten voeren spreekt mensen ook echt aan. De prijzen zijn transparant en inclusief nabewerking en ook het contact met deze specialist verloopt volgens bestaande klanten steeds soepel.

Klantenservice en klachten

Het woord klacht komt niet in de reviews en ervaringen voor. Toch kan het een keer voorkomen dat je ontevreden bent en een klacht in wilt dienen. Dit kun je telefonisch doen, terwijl je ook kunt kiezen voor de live chat. Daarnaast is er nog de mogelijkheid een e-mail te sturen. Doe dat echter niet voor je de veel gestelde vragen hebt doorgenomen. Vaak is je na het lezen van deze vragen en antwoorden het antwoord al duidelijk namelijk en hoef je dus helemaal geen contact te zoeken. Via Facebook en LinkedIn kun je ook nog contact zoeken met de aanbieder van alleen de mooiste productfoto’s.

Wil jij ook beoordelen?

Als je wat twijfels voelt bij een product of een dienst, lees dan in elk geval altijd de beoordelingen door. Het is onafhankelijke informatie namelijk en dergelijke informatie helpt je simpelweg altijd bij het maken van de beste keuze. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo help jij andere mensen die ook twijfels hebben om voor een bepaald product, merk of dienst te kiezen.

Reviews over Fotofy
Gerelateerde bedrijven
Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Fotofy

Het bedrijf Fotofy is geverifieerd door ons. De webshop Fotofy is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fotofy is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fotofy maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fotofy is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Fotofy te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fotofy.

Geplaatst op: 20-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg snel

Ik heb hier een aantal fotos af laten drukken en het ziet er echt prachtig uit. Het proces ging super snel en heel gemakkelijk. Het was allemaal heel duidelijk en makkelijk te begrijpen.

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yara T.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fotofy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fotofy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fotofy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fotofy actief?

Fotofy is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fotofy reviews? Dan kun je naar de website van Fotofy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie