FootballDesign logo

FootballDesign reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
FootballDesign reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4609
FootballDesign logo
Website
footballdesign.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen FootballDesign

Ben jij een echte voetbalfan? En hou je ook wel van een bijzonder element in jouw interieur? Moet dat jouw persoonlijkheid en interesses bij voorkeur ook wat uitdragen? Dan is FootballDesign misschien wel de website die je zoekt. Bij FootballDesign vind je tal van merkwaardige designs en producten in het thema voetbal. Natuurlijk controleer je dan eerst wat anderen vertellen over FootballDesign. Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Zijn de reviews en de beoordelingen positief of eerder negatief? Op deze pagina vind je al deze informatie over FootballDesign!

Over FootballDesign

FootballDesign is een onderneming die, zoals je al uit de naam af kunt leiden, gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met de combo design en voetbal. Het bedrijf werd opgericht door ondernemers en jeugdvrienden Martijn en Sidney. Beide ondernemers baten al een voetbalreisbureau uit met VoetbalreizenXL en wouden die business uitbreiden en hun passie verder uitdragen. Het geesteskind van die oefening is FootballDesign. Om de producten op de markt te kunnen brengen werkt het bedrijf nauw samen met Fabryk Werkt uit Donkerbroek. FootballDesign staat daarbij voor puur en eerlijk design met een oog voor duurzaamheid en met passie hoog in het vaandel. Ook één van de belangrijke aandachtspunten bij de productie van de producten is om mensen die normaal ver van de arbeidsmarkt staan een kans te geven. Ontvang jij ook graag de aanbiedingen van FootballDesign? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

Waarom kiezen voor FootballDesign?

Bij FootballDesign vind je in de eerste plaats een ruim aanbod aan producten in het thema voetbal. Zo vind je op de website tal van logo’s om aan de muur te hangen, spelers, specials, muurcirkels, voetballetters, naamslingers en ga zo maar door. Heb je iets speciaal in gedachten dat je niet meteen terug kunt vinden? Aarzel dan niet om het team achter FootballDesign te contacteren. Vaak is er nog wel iets mogelijk om aan jouw wensen en verwachtingen te voldoen. De grote kracht van FootballDesign is dan ook dat een groot deel van het assortiment handgemaakt is en boven alles uniek is. Heb je een keuze kunnen maken? Dan hangen zowel de verzendtijd als de verzendkosten af van wat je exact hebt gekocht. Sowieso krijg je altijd een mail met een indicatie van levertijd bij bestelling. Wil je na jouw aankoop toch van de bestelling afzien? Dan heb je tot veertien dagen de tijd om jouw aankoop retour te sturen.

Is FootballDesign betrouwbaar?

FootballDesign is een relatief nieuwe webwinkel die werd opgericht midden in de corona pandemie. Desondanks is het team achter de onderneming er eentje dat al jaren actief is binnen de sector en het zakenwezen en daar ook een goede reputatie in op heeft weten te bouwen. Ook is het zo dat FootballDesign terug te vinden is op diverse sociale media en beschikt over een eigen klantendienst die je bij vragen en/of problemen kunt contacteren. Op de website zelf vind je duidelijke algemene voorwaarden terug en ook heel wat belangrijke bedrijfsinformatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het btw nummer of het nummer van de Kamer van Koophandel. Ten slotte is het ook zo dat je bij FootballDesign veilig kunt betalen. Dat kan via onder andere iDeal, Bancontact en kredietkaart!

Klantenservice en klachten

Op de website van FootballDesign vind je heel wat vragen en heel wat antwoorden terug. Helpt dit je toch niet verder of heb je een klacht voor de webwinkel? Dan kan je altijd even contact opnemen met de klantendienst van FootballDesign. Dat kan op heel wat verschillende manieren. Zo kan je een mailtje sturen of het contactformulier op de website invullen. Ook kan je een brief sturen naar de hoofdzetel. Tijdens de kantooruren kan je telefonisch contact opnemen of even via WhatsApp een berichtje sturen. Ten slotte kan je ook via de sociale media van FootballDesign een berichtje sturen. De klantendienst van FootballDesign reageert altijd binnen de werkdag op een vraag of een probleem!

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een leuk stukje ontwerp bij FootballDesign? Dan heb jij de ervaring die wij zoeken. Hoe zou jij bijvoorbeeld de kwaliteit van de designs van FootballDesign beoordelen? Was je tevreden over de levertijd en over de duurzaamheid van het product? Is de klantenservice van het bedrijf vriendelijk en behulpzaam? Zou je in de toekomst opnieuw een beroep doen op FootballDesign? Schrijf jouw review op deze pagina en help onze bezoekers de juiste keuze maken!

Reviews over FootballDesign

Gerelateerde bedrijven

Sportdirect logo
Sportdirect
2 beoordelingen
9
Drukbedrijf.nl logo
Drukbedrijf.nl
4 beoordelingen
7,5
Go4inkt logo
Go4inkt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over FootballDesign

FootballDesign is geverifieerd door ons expert team. De webshop FootballDesign bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FootballDesign lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FootballDesign. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van footballdesign.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van footballdesign.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FootballDesign.

Geplaatst op: 09-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FootballDesign


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sportdirect logo
Sportdirect
2 beoordelingen
9
Drukbedrijf.nl logo
Drukbedrijf.nl
4 beoordelingen
7,5
Go4inkt logo
Go4inkt
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FootballDesign een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FootballDesign. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FootballDesign actief?

FootballDesign is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FootballDesign reviews? Dan kun je naar de website van FootballDesign gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie