Fitzwanger-online.nl logo

Fitzwanger-online.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Fitzwanger-online.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
4626
Fitzwanger-online.nl logo
Website
Fitzwanger-online.nl
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Fitzwanger-online.nl

Fitzwanger-online.nl biedt een online zwangerschapscursus zodat jij tijdens je zwangerschap gewoon thuis kunt sporten. Zo sport jij waar en wanneer je maar wilt, onder begeleiding van een erkend bekkenfysiotherapeut. Als je zwanger bent moet je bepaalde activiteiten hierop aanpassen. De online sportlessen worden speciaal afgestemd op de week van je zwangerschap en op je eigen niveau. Zo is er altijd een les die bij je past. Wil je meer weten over de sportlessen van Fitzwanger-online.nl? Lees dan de ervaringen met Fitzwanger-online.nl op deze pagina om een goed beeld te vormen van de cursus.

Over Fitzwanger-online.nl

Fitzwanger-online.nl is opgericht door Isabeau en Kim. Het is hun doel om vrouwen zo fit mogelijk door hun zwangerschap te helpen. Door zo fit mogelijk te blijven, kan je sommige zwangerschapskwaaltjes voorkomen en ga je fitter je bevalling in. Daarnaast pak je na de bevalling de draad vaak een stuk makkelijker en sneller op als je hiervoor al fit was en veel bewoog. De dames vinden het belangrijk dat jij op een professionele manier begeleid wordt. De lessen worden gegeven door een bekkenfysiotherapeut. Veel zorgverzekeraars vergoeden hierdoor zelfs een deel van de kosten, afhankelijk van je verzekering.

Waarom kiezen voor Fitzwanger-online.nl

Elke week ontvang je een light, medium én heavy workout om uit te kiezen. Deze past past bij de week waarin jij zwanger bent, vanaf week 16 tot week 40. Je doet de workout zo vaak als je wilt en je login blijft altijd geldig. Bij een eventueel volgende zwangerschap kan je dus weer gebruikmaken van je lidmaatschap. Naast workouts krijg je ook toegang tot informatieve video’s met alles wat je wilt weten rondom jouw zwangerschap en een gratis ebook bomvol waardevolle informatie.

Is Fitzwanger-online.nl betrouwbaar?

Fitzwanger-online.nl is het enige programma waarbij je begeleid wordt door een bekkenfysiotherapeut. Je weet dus zeker dat er niet wordt aangerommeld. Op de pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op veelvoorkomende vragen. Het valt aan te raden om de ervaringen met Fitzwanger-online.nl te raadplegen, zodat je weet wat je van de workouts en overige informatie kunt verwachten. Fitzwanger-online.nl is ook actief op social media. Fitzwanger Online is een samenwerking met SMC Amsterdam, waardoor het ook mogelijk is om fysiek lessen te volgen.

Klantenservice en klachten

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met Fitzwanger-online.nl. Dit doe je door een mailtje te sturen of het contactformulier op de website in te vullen. Meld je ook zeker aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en goede acties en aanbiedingen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij tijdens je zwangerschap online gesport met de workouts van Fitzwanger-online.nl? Veel vrouwen vinden het prettig om de ervaringen van anderen te lezen voordat ze een abonnement afnemen. Deel dus jouw review over Fitzwanger-online.nl op deze pagina om anderen te helpen bij het maken van hun keuze. Vond je de workouts goed te doen met je veranderende lichaam? Wat vind je van de begeleiding? Heb je het idee dat het sporten je heeft geholpen om sneller weer in shape te komen na de bevalling? Deel direct jouw ervaring met Fitzwanger-online.nl.

Reviews over Fitzwanger-online.nl
Gerelateerde bedrijven
Bedrijfsafval.nl logo
Bedrijfsafval.nl
2 beoordelingen
9,5
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
WebsiteOffertes logo
WebsiteOffertes
3 beoordelingen
4,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Fitzwanger-online.nl

Fitzwanger-online.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fitzwanger-online.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fitzwanger-online.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fitzwanger-online.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Fitzwanger-online.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Fitzwanger-online.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fitzwanger-online.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bedrijfsafval.nl logo
Bedrijfsafval.nl
2 beoordelingen
9,5
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
WebsiteOffertes logo
WebsiteOffertes
3 beoordelingen
4,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fitzwanger-online.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fitzwanger-online.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fitzwanger-online.nl actief?

Fitzwanger-online.nl is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fitzwanger-online.nl reviews? Dan kun je naar de website van Fitzwanger-online.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie