FitForMe logo

FitForMe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

FitForMe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
FitForMe logo
Website
FitForMe
Categorie
Afvallen

FitForMe is de manier om gezonder te leven. Met de juiste mix van voedingssupplementen en vitamines heb je meer energie en voel je je beter. FitForMe kijkt naar jou als persoon en stemt daar jouw mix van supplementen op af. Wil jij weten of FitForMe goed is? Lees dan de FitForMe ervaringen en reviews en oordeel zelf.

Over FitForMe

Sport je veel en eet je verstandig dan leef je volgens de algemene gedachten een gezond leven. Maar sport je veel en eet je niet altijd even gezond, dan kan je met extra supplementen en vitaminen toch die extra energie krijgen. Maar welke supplementen zijn goed voor je en welke vitaminen moet je extra slikken? Dit is een vraag waar je vast mee zit. Om hier een antwoord op te geven heeft FitForMe een zelftest op de website gezet. En aan de hand van deze test geeft FitForMe een advies over de supplementen en vitaminen om te gebruiken.

Waarom FitForMe

Wil je net iets meer energie en het gevoel dat je alle vitamines en mineralen binnen krijgt? Dan is FitForMe de uitgelezen partij! Doe gewoon de FitForMe zelf test en zie hoe jij nog gezonder kan leven.

FitForMe ervaringen en klachten

Ben jij van plan om gebruik te maken van de supplementen en vitaminen van FitForMe? Lees dan de FitForMe ervaringen en bekijk de beoordelingen die FitForMe krijgt. Heb je zelf al eens gebruik gemaakt van FitForMe? Deel dan je eigen ervaringen en schrijf een FitForMe review. Ook wanneer je ervaringen niet zo goed zijn kun je een review plaatsen. Beschrijf je FitForMe klachten en vertel waarom jij teleurgesteld bent.

Gerelateerde bedrijven

Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
2 beoordelingen
9,5
Afvallen met Nederland logo
Afvallen met Nederland
2 beoordelingen
9
Muscle Concepts logo
Muscle Concepts
2 beoordelingen
8,5
7,5
72% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Ervaringen met FitForMe

Het bedrijf FitForMe is geverifieerd door ons. De webshop FitForMe is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. FitForMe is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FitForMe maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van FitForMe is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van FitForMe te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
FitForMe is prima voor mij

Na de operatie ben ik terecht gekomen bij FitForMe. Zij hebben mij geholpen de juiste supplementen te slikken. Ik voel mij goed.

Geplaatst op: 17-10-2018
Geschreven door: Monique

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zelf test is goed om te doen

Een beetje extra energie kon ik wel gebruiken in mijn dagelijks leven. Als moeder van 2 kinderen met een drukke baan en een huishouden is het niet altijd makkelijk om fit te zijn.

Ik sport goed en eten doen we thuis zo gezond mogelijk. Toch had ik een energiegebrek. Extra vitaminen en supplementen zouden wel eens kunnen helpen.

Ik heb de zelftest op FitForMe gedaan en kreeg daar een profiel uit met supplementen die ik extra zou kunnen nemen.

Ik ben op het advies ingegaan en een paar dagen na mijn bestelling lagen de pilletjes al op de deurmat.

Sinds ik de supplementen ben gaan nemen voel ik me veel beter en energierijker.

Het aanbod is goed en heb al meerdere malen een bestelling gedaan.

Echt een dikke aanrader voor mensen die net als ik een beetje meer energie willen krijgen en gezonder willen leven.

Geplaatst op: 23-04-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een waardeloze doe je verandert een rekeningnummer en vervolgens gooien ze die eruit waardeloos lever beter service

wat een waardeloze gedoe verander je een rekeningnummer gebruiken ze die niet werk is een beetje beter want dit is gewoon k u t

Geplaatst op: 13-09-2021
Geschreven door: Herman K.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Proefpakket snel ontvangen

Na het bestellen van het proefpakket ben ik meteen begonnen met de vitamine te slikken en dit beviel me echt ontzettend goed! Werd dan ook op een gegeven moment gebeld door een verkoopster waarbij ik voor iedere 3 maanden automatisch een pakket afnamen. Super aardige lui die je helpen welke echt mee denken.

Geplaatst op: 16-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prettige shop

De shop van FitForMe is uitgebreid en heeft precies het aanbod wat bij je past.

Doe zeker even de zelftest en dan zie je meteen wat je nodig hebt om gezonder te leven.

Geplaatst op: 25-04-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat is er gaande bij dit bedrijf

Gebruik al enige tijd vitamine van fit for me. Helaas is nu al maanden de website uit de lucht. Het antwoord is dat ze een nieuwe website krijgen maar dat hoeft toch een maanden te duren. Twijfel of dit bedrijf nog actief is of nog actief zal worden.

Geplaatst op: 08-11-2020
Geschreven door: Vitamine

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

Heb voor mijn sleede operatie een pakket multivitaminen aan gevraagd
Eerst kreeg ik een proefpakketje maar in het ziekenhuis werdt gezegd dat je deze moet gaan gebruiken dus heb ik het hele pakket voor een half jaar besteld voor 47 ,70 euro
Ze zijden dat het altijd terug kon sturen.
Maar ik moest 3weken wachten na mijn operatie voor ik ze mocht gaan gebruiken.
Na 3weken ben ik ze gaan gebruiken Werdt helemaal onwel ben bijna flauwgevallen heb heb ze op alle manieren geprobeerd in te nemen maar niets ging goed
Heb het zieken huis gebeld deze geven advies om over te gaan naar een ander merk
Ik gebeld naar fit for me om ze terug te sturen maar dit kon niet meer zijden ze nu opeens omdat ik deze al 3weken bezit mijn nooit verteld dat ik ze niet terug kon sturen Dit vind ik zeer slechten voorlichting kon ze nog wel omruilen voor kauw tabletten maar heb hellemaal geen vertrouwen meer in dit merk voor mijn nooit meer FitFor Me

Geplaatst op: 13-02-2017
Geschreven door: Heuvel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over FitForMe


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
2 beoordelingen
9,5
Afvallen met Nederland logo
Afvallen met Nederland
2 beoordelingen
9
Muscle Concepts logo
Muscle Concepts
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FitForMe een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FitForMe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FitForMe actief?

FitForMe is vooral actief in de categorie dieet-en-gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en voedingsadvies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FitForMe reviews? Dan kun je naar de website van FitForMe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie