Feyenoord Fanshop logo

Feyenoord Fanshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Feyenoord Fanshop reviews, ervaringen en beoordelingen
2384
Feyenoord Fanshop logo
Website
Feyenoord Fanshop
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Feyenoord Fanshop

Ben jij een echte fan van Feyenoord? Dan loop je natuurlijk wel graag rond in de officiële merchandise van de club en niet met neppe spullen. Die officiële merchandise vind je terug bij de Feyenoord Fanshop. Maar wat is de kwaliteit van de producten van de Feyenoord Fanshop? Hoe zit het met de levertijd? Wat zijn de ervaringen van de klanten van het bedrijf? Als jij op zoek bent naar reviews over Feyenoord Fanshop zit je hier goed. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een gefundeerde mening over Feyenoord Fanshop te vormen. Handig toch?

Over Feyenoord Fanshop

Feyenoord Fanshop is een onderneming die de officiële merchandise van Feyenoord verkoopt. Het is de officiële fanshop van Feyenoord en dus ook de enige aanbieder waar je een dergelijk groot aanbod aan producten van Feyenoord terug kunt vinden. Je vindt er alle mogelijke tenues en aanverwanten terug voor alle leeftijden. De fanshop bestaat uit de online webwinkel waar je alles terug kunt vinden en ook meerdere fysieke winkels. In totaal zijn er vijf verschillende winkels in Rotterdam en de nabije omgeving waar je de producten van Feyenoord Fanshop terug kunt vinden. Naast de kwaliteit van de producten steunt de Feyenoord Fanshop vooral op een uitstekende service. Zo kan je altijd terecht bij de klantendienst van het bedrijf bij vragen of als je advies nodig hebt. Meer informatie over Feyenoord Fanshop of blijf je graag op de hoogte van de aanbiedingen? Dan kan je de sociale media van Feyenoord Fanshop volgen.

Waarom kiezen voor Feyenoord Fanshop?

Bij de Feyenoord Fanshop vind je een ruim aanbod aan tenues, accessoires en producten van Feyenoord terug. De website is onderverdeeld in de categorieën wedstrijd, training, kleding, kind & baby, accessoires, cadeaus en ook de sale pagina. Ben je op zoek naar een shirt van een specifieke speler? Dan kan je het zoekscherm op de website gebruiken. Daarnaast kan je op de website ook shirts zelf ontwerpen of gaan voor een bedrukt wedstrijdshirts. Heb je een keuze kunnen maken? Dan worden de meeste producten geleverd binnen de twee à drie werkdagen. Bestellingen uit de speciale collecties en die zelf ontworpen zijn kunnen net iets langer duren. Bij bestellingen binnen Nederland betaal je 5,5 euro verzendkosten. Bij Feyenoord Fanshop krijg je ook 14 dagen bedenktijd na ontvangst van jouw bestelling om het retour te sturen.

Is Feyenoord Fanshop betrouwbaar?

Feyenoord Fanshop is absoluut een betrouwbare webshop. Het is immers het bedrijf dat de officiële merchandising van Feyenoord doet en dat bovendien ook al enige jaren doet. Bovendien heeft het bedrijf een sterke aanwezigheid op sociale media en vind je ook vijf fysieke winkels in en rond Rotterdam terug. Op de website zelf vind je bovendien belangrijke bedrijfsgegevens terug zoals het KvK-nummer en het btw nummer. De website zelf is veilig verbonden op basis van het SSL-certificaat en je kunt er ook veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Zo kan je betalen met iDeal, Mastercard, PayPal en Visa. Op de website vind je bovendien reviews over Feyenoord Fanshop terug. Feyenoord Fanshop is ook een strategische partner van merken als Adidas, Heineken, Toto, Europarcs en ga zo maar door. Ten slotte beschikt het bedrijf ook over een eigen klantenservice waar je met vragen terecht kunt.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over een bepaald artikel bij Feyenoord Fanshop, Dan kan je de klantenservice van het bedrijf contacteren. Bereikbaarheid is een belangrijke waarde van Feyenoord Fanshop en dus zijn er heel wat opties om de klantendienst te bereiken. Zo kan je een mail sturen, kan je telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren, kan je één van de winkels fysiek bezoeken, kan je een berichtje op twitter te sturen of via WhatsApp een bericht sturen. In principe krijg je binnen enkele uren een bericht terug van de klantenservice. Heb je een klacht? Dan stuur je die best per mail op vergezeld van alle relevante informatie. Ten laatste 14 dagen later krijg je een antwoord terug van Feyenoord Fanshop.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens officiële merchandise in de webshop of in één van de fysieke winkels van Feyenoord Fanshop. Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met dit bedrijf. Wat is bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten? Hoe zit het met de levertijd? Hoe zou je de klantenservice van Feyenoord Fanshop beoordelen? Schrijf op deze pagina jouw review over Feyenoord Fanshop en help een ander!

Reviews over Feyenoord Fanshop
Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Bristol logo
Bristol
4 beoordelingen
8,8
tenCate1952 logo
tenCate1952
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Feyenoord Fanshop

Feyenoord Fanshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Feyenoord Fanshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Feyenoord Fanshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Feyenoord Fanshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Feyenoord Fanshop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Feyenoord Fanshop te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Feyenoord Fanshop.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Na 3 weken Feyenoord shirt nog niet geleverd!

14 oktober 4e shirt Feyenoord besteld. Nog steeds niet geleverd en geen reactie van Fanshop. Hoe moet dat nu verder Feyenoord met zo’n waardeloze shirtsponsor als Castore? Het shirt was voor de verjaardag van mijn kleinzoon en hij vraagt steeds: Opa , wanneer komt mijn shirt? Nu op 4 november nog steeds geen bericht van de Fanshop .

Geplaatst op: 04-11-2023
Laatst bewerkt op: 04-11-2023
Geschreven door: Ad S.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Artikel besteld + betaald, ruim 2w later nog steeds niks ontvangen

15 dagen geleden heb ik online een kinder tenue besteld en uiteraard heb ik deze ook gelijk afgerekend. Levertijd = 3-5 dagen.
Tot op de dag van vandaag heb ik helaas nog niks mogen ontvangen.
Afgelopen week via e-mail melding gemaakt hiervan. Het antwoord (3 dagen later) was:
„ Momenteel ondervinden wij vertraging met de ‘kinderen’ artikelen, onze excuses hiervoor. 10% van t aankoopbedrag worden terug gestort op u rekening „
Heel fijn allemaal maar had liever vernomen wanneer ik het tenue dan nu wel kan verwachten. Vind het geen stijl om klanten artikelen te laten afrekenen deze je vervolgens niet kunt leveren (om wat voor reden dan ook)
Dit soort informatie hoor je normaalgesproken vooraf (of op zijn minst in de bestelbevestiging) te communiceren richting je klant.

Geplaatst op: 02-08-2023
Laatst bewerkt op: 02-08-2023
Geschreven door: Petra L.

5 / 10
4/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede levering

Mijn bestelling is snel en goed geleverd. Er zijn veel mooie producten te koop op de website en alle kleren passen perfect. Goede ervaring gehad!

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joep V.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Feyenoord Fanshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Bristol logo
Bristol
4 beoordelingen
8,8
tenCate1952 logo
tenCate1952
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Feyenoord Fanshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Feyenoord Fanshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Feyenoord Fanshop actief?

Feyenoord Fanshop is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Feyenoord Fanshop reviews? Dan kun je naar de website van Feyenoord Fanshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie