Femme Luxe logo

Femme Luxe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Femme Luxe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2508
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Femme Luxe

Het bedrijf Femme Luxe is geverifieerd door ons. De webshop Femme Luxe is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. Femme Luxe is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Femme Luxe maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Femme Luxe is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Femme Luxe te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 14-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kwaliteit kleding

Alle kledingstukken waren een prachtig materiaal! De jumpsuit die ik bestelde miste de riem, ik stuurde een e-mail naar de klantenservice en sprak met Lucy - ze was briljant! Ik had de volgende ochtend een nieuwe jumpsuit voor de deur staan! Heel erg bedankt Lucy! Zal hier zeker weer bestellen!

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorn H.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Femme Luxe


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Bivolino logo
Bivolino
2 beoordelingen
9
Ulla Popken logo
Ulla Popken
11 beoordelingen
4,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Femme Luxe een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Femme Luxe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Femme Luxe actief?

Femme Luxe is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Femme Luxe reviews? Dan kun je naar de website van Femme Luxe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie