Feestwinkel.nl logo

Feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2577
Feestwinkel.nl logo
Website
feestwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Feestwinkel.nl

Wie houdt er nu niet van een feestje? Weken kunnen we er soms naar uitkijken. Niet alleen kinderen als ze bijna jarig zijn, maar ook volwassenen als er een bruiloft of jubileum of iets anders gepland staat. Een feest wordt altijd feestelijker door versiering. Ballonnen, confetti en slingers maken een feest helemaal af. Feestwinkel.nl heeft het allemaal op een adres. Ook feestkleding en bijvoorbeeld mooie ansichtkaarten voor een verjaardag of een ander feest. Hoe beoordelen andere mensen Feestwinkel.nl? Ben je benieuwd naar recensies? Wij verzamelden ze voor je. Ze staan hier handig op een rijtje. Bekijk wat andere mensen zeggen over Feestwinkel.nl en beslis daarna of jij hier wel of niet wilt kopen.

Over Feestwinkel.nl

Feestwinkel.nl geeft aan de leukste online feestartikelen winkel te zijn. Of je nu iets zoekt voor een verjaardag, een kinderfeestje, een themafeest, een feestdag of een speciale gebeurtenis, zij zijn het ideale adres. Je vindt bij hen een groot assortiment aan feestartikelen voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan onder andere ballonnen, kostuums, accessoires en allerlei soorten versiering. Het is geen enkel probleem als je de bestelling snel nodig hebt. Als je vandaag bestelt, dan heb je de producten binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf 49 euro wordt de bestelling gratis bezorgd. Wat betaalmethodes betreft kun je uit diverse opties kiezen.

Waarom kiezen voor Feestwinkel.nl

Wat voor feestje je ook te vieren hebt, bij Feestwinkel vind je wat je nodig hebt. Zeker als het gaat om een kinderfeestje, dan is het leuk om de versiering en de ballonnen in een bepaald thema uit te kiezen. Is je zoon of dochter fan van Star Wars of Frozen, dan zoek je daar de versiering bij uit. Dit kan natuurlijk ook als iemand 50 wordt. Je zorgt dan voor een echt Abraham of Sarah feest. Er zijn complete feestpakketten met slingers, ballonnen, tafeldecoratie en andere feestartikelen in hetzelfde thema verkrijgbaar. Ook kun je voor jong en oud verkleedkleding en accessoires bestellen bij deze winkel. Of het nu gaat om een angstaanjagend Halloween kostuum of een komisch pak voor Carnaval, je bestelt het allemaal op dit adres. Ook voor speciale momenten kun je bij dit bedrijf producten bestellen. Denk aan een nieuwe woning, iemand die geslaagd is of bijvoorbeeld een communie. Er zijn eigenlijk geen feesten of gelegenheden te bedenken, of je kunt er wel versiering of andere feestproducten voor bestellen.

Is Feestwinkel.nl betrouwbaar?

Er zijn al heel wat klanten die Feestwinkel.nl hebben beoordeeld. Het gemiddelde cijfer dat gegeven wordt ligt net onder de 9. Er zijn ook wel recensies die wat minder positief zijn. Mensen geven aan dat hun feestspullen veel te laat geleverd werden. Er zijn ook consumenten die aangeven dat de klantenservice niet reageert op e-mails. Een bedrijf dat veel spullen verkoopt, loopt het risico dat er een keer mensen niet tevreden zijn. Het overgrote deel van de reviews is echter heel positief. Daarin lees je juist dat de producten snel thuis werden bezorgd. De klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar en deze shop is ook actief op de sociale media.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag de hele dag telefonisch bereikbaar. Mailen kan uiteraard altijd en een berichtje achterlaten op een van de kanalen van de sociale media ook. Het team van Feestwinkel.nl doet er alles aan om de kwaliteit van de website en service zo hoog mogelijk te houden. Als er iets niet aan je verwachting voldoet, dan word je uitgenodigd om dat zo snel mogelijk door te geven. Het liefst door een mail te sturen naar de klantenservice. In principe ontvang je dan binnen een werkdag een antwoord en wordt er ook meteen gezocht naar een oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Feestwinkel.nl? Heb je een keer een feestpakket, een kostuum of andere feestspullen bij hen besteld? Hoe tevreden ben je? Schrijf een review en laat deze hier achter. Op deze manier krijgen andere consumenten een beter beeld van dit bedrijf.

Reviews over Feestwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Feestartikelen.nl logo
Feestartikelen.nl
1 beoordeling
9
Oranjeshopper.nl logo
Oranjeshopper.nl
0 beoordelingen
10
Weddingdeco.nl logo
Weddingdeco.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ann

Het bestelproces en levering waren dik in orde. Echter, de geleverde roze rokjes gaven kleur af op onze witte stoelen die roze vlekken vertoonden die we niet meer konden verwijderen. Op de verpakking van de rokjes stond niet vermeld dat de rokjes kleur konden afgeven. Dit werd gemeld bij de webshop en ze steld voor om de rokjes terug te betalen met name 17 euro en dat terwijl 8 stoelen beschadigd zijn. Pas dus op als je feestkleding bestelt en ermee op stoelen of zetels gaat zitten. Dat kan een dure aangelegenheid worden. We hopen alsnog dat de winkel met een aanvaardbare oplossing komt.

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Beweren pakketje te bezorgen binnen 1 á 2 werkdagen, maar wacht nu al een week en heb geen eens een verzendingsmailtje gekregen. Bevestiging van de bestelling wel ontvangen en geld is afgeschreven!

Geplaatst op: 08-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 3/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kostuums besteld

Ik heb hier een aantal kostuums besteld en het werd netjes en ruim op tijd geleverd. De mensen zijn super vriendelijk en de afhandeling van mijn vragen worden altijd snel gedaan.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Timo D.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Feestwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Feestartikelen.nl logo
Feestartikelen.nl
1 beoordeling
9
Oranjeshopper.nl logo
Oranjeshopper.nl
0 beoordelingen
10
Weddingdeco.nl logo
Weddingdeco.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Feestwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Feestwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Feestwinkel.nl actief?

Feestwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Feestwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Feestwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie