Expeditie Europa logo

Expeditie Europa reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Expeditie Europa reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4512
Expeditie Europa logo
Website
expeditieeuropa.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Expeditie Europa

Het is tijd om een leuke vakantie te boeken voor je gezin? Ga je met kinderen op reis, dan is het niet zo’n gek idee om eens rond te kijken bij Expeditie Europa. Al is er bij deze organisatie natuurlijk wel voor elk wat wils te vinden. Voordat jij echter een vakantie boekt bij dit bureau, wil je er eerst een aantal reviews op naslaan. Je hebt groot gelijk. Een site kan er nog zo superleuk uitzien, klanten met ervaring kunnen je pas echt vertellen hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat. En of een organisatie echt betrouwbaar is en een goede service biedt. Wij verzamelden de recensies over Expeditie Europa. Ontdek op deze pagina hoe de beoordelingen van andere consumenten eruit zien en beslis vervolgens of jij wel of niet bij dit bureau je vakantie wilt boeken.

Over Expeditie Europa

Expeditie Europa is opgestart door Kim en Silvie. In dit bedrijf komt hun gezamenlijke liefde voor bijzondere reizen en voor hun kinderen samen. Ze zien dat onze wereld vluchtig is. Zeker ook door beeldschermen en allerlei verplichtingen. Volgens hen is samen reizen een uitstekende manier om kinderen op een goede en verantwoorde manier wereldreis te maken en ze een goede basis te geven voor hun toekomst. Silvie en Kim weten dat de positieve impact van reizen op kinderen ook zorgt voor geluk van de ouders. In hun aanbod staat zowel het genieten van kinderen als het genieten van de ouders centraal. Kim werkt al sinds 2005 in de toeristenbranche. Ze is onder meer ook reisbegeleidster geweest. Heel wat landen en werelddelen heeft ze zo ontdekt, tot ze neerstreek in Amsterdam. Een aantal jaren geleden ontdekte ze dat ze naast reizen nog een passie bleek te hebben en dat was ondernemen. Kernwaarden zijn daarbij voor haar: duurzaam, persoonlijk en kleinschalig. Op basis van dit alles startte ze in 2020 samen met Silvie Expeditie Europa. Reizen is prachtig, maar heeft veel impact op het milieu, dus vandaar de focus op Europa dat ook zeer veel moois te bieden heeft. Silvie was als klein kind altijd al bezig met het bekijken van landkaarten en de atlas. Vanaf 2004 werkt ze al in de reisbranche. Haar grootste liefdes zijn familie en reizen en dit komt in Expeditie Europa mooi bij elkaar. Ze willen graag een reisspecialist in familiereizen met kinderen binnen Europa zijn.

Waarom kiezen voor Expeditie Europa

Zoek je een stoere gezinsreis voor ouders of eenouder gezinnen met kinderen naar bijzondere bestemmingen, dan zit je bij deze organisatie helemaal goed. De reizen zijn zeker ook afgestemd op kinderen. Ze maken bijvoorbeeld kennis met onbekende culturen, gekke dieren, prachtige landschappen en mensen die er heel anders uitzien. Je kunt een vakantie uitzoeken op bestemming, maar het is ook mogelijk om te kijken naar reizen die passen bij een bepaald thema. Ideaal als je zeker wilt weten dat de vakantie heel avontuurlijk moet worden of als je juist vooral heel veel wilt zwemmen. Zijn de voorbeeldreizen die je vindt op de site niet precies wat je wilt, dan kan er ook een reis op maat worden samengesteld. Je kiest voor Expeditie Europa als je een gave vakantie voor de kids wilt, als alles goed geregeld moet zijn en als het ook voor de ouders genieten is.

Is Expeditie Europa betrouwbaar?

Expeditie Europa is al meteen vanaf de start ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dus dat geeft al een duidelijk beeld van hun betrouwbaarheid. Verder zijn ze aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Wat dat betreft zit je bij dit reisbureau dus gewoon helemaal goed. Er is zeker een mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice en de oprichters van het bedrijf stellen zich met naam en foto aan je voor via de site.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, dan kun je bellen met de klantenservice. Wil je graag dat jezelf wordt teruggebeld, dan kun je je nummer achterlaten. Ook mailen behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er dan nog de sociale media, dus een berichtje posten op Instagram en Facebook kan ook. In dat geval mag je zeker ook snel een reactie terug verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Jij boekte al eens een reis via dit bureau? Laat andere consumenten door middel van een review weten hoe jij hen beoordeelt.

Reviews over Expeditie Europa

Gerelateerde bedrijven

Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Expeditie Europa

Ons team van experts heeft Expeditie Europa geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Expeditie Europa bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Expeditie Europa is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Expeditie Europa is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van expeditieeuropa.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Expeditie Europa


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Expeditie Europa een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Expeditie Europa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Expeditie Europa actief?

Expeditie Europa is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Expeditie Europa reviews? Dan kun je naar de website van Expeditie Europa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie