Europarcs logo

Europarcs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Europarcs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Europarcs logo
Website
europarcs.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen EuroParcs

Even lekker een weekend, een midweek of langer weg met vrienden, het het gezin of met de hele familie? Bij EuroParcs staat alles in het teken van een zorgeloos verblijf! De resorts zijn stuk voor stuk gelegen op A-locaties in Nederland en daarbuiten. Je bent hierdoor ook op een steenworp afstand verwijderd van tal van leuke highlights in de regio. Van aan het water tot op de heuvels en in het bos, EuroParcs biedt altijd een rustieke omgeving waarbij tegelijkertijd het gemak van de stad nooit al te ver weg is. Op deze pagina lees je verschillende reviews die andere vakantiegangers graag met je delen.

Over EuroParcs

Bij EuroParcs kan iedereen verblijven zoals men dat graag wilt. Natuurlijk zijn er erg mooie chalets en goed onderhouden vakantiewoningen, maar ook luxe glamping tenten en knusse tiny houses behoren tot de mogelijkheden. Sta open om verrast te worden door de mogelijkheden van deze sfeervolle vakantieparken! Voor ieder type vakantieganger is er altijd wel een erg leuk verblijf te vinden op een van de royale parken van EuroParcs. In wat voor type accommodatie vier jij het liefste vakantie?

Waarom kiezen voor EuroParcs

De resorts van EuroParcs bevinden zich stuk voor stuk op een unieke locatie in het land. Ieder vakantiepark geniet zo van een eigen karakteristieke ligging, prachtige omgeving met hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten op- en rondom het resort. Onderscheidend, dat is het woord dat bij EuroParcs past. De resorts zijn stuk voor stuk gelegen op A-locaties in Nederland. Van de Noord-Hollandse wateren tot de Limburgse heuvels, EuroParcs biedt altijd een rustieke omgeving waarbij tegelijkertijd het gemak van de stad nooit ver weg is. Wie weet ontdek jij binnenkort ook al het moois dat het land je te bieden heeft.

Is EuroParcs betrouwbaar?

Daarnaast onderscheidt EuroParcs zich van andere aanbieders door de hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten op de resorts. Luxe en comfort worden naadloos gecombineerd met een topservice. Originaliteit is in het DNA van EuroParcs dan ook verweven met dat begrip onderscheidend, net zoals rust en ruimte enerzijds en luxe en comfort anderzijds onlosmakend met elkaar verbonden zijn.

Klantenservice en klachten

De dynamische organisatie van EuroParcs maakt zich dan ook hard voor de gast, de natuur in de omgeving en de kwetsbaren in de samenleving middels de EuroParcs Charity Foundation. Wil je graag meer weten over een van de parken? Of heb je een klacht, naar aanleiding van je verblijf? Neem in beide gevallen even contact op met de klantenservice. Het deskundige team denkt graag met je mee en voorziet je altijd van een service op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Heerlijk genieten van je welverdiende vakantie met het gezin, familie of alleen met je partner. Je doet het in een van de parken van EuroParcs. Ben je onlangs terug thuis gekomen van een geweldige vakantie op een van de locaties van EuroParcs? Laat je review hier achter en overtuig ook andere families van alle voordelen die het park te bieden heeft.

Reviews over Europarcs

Gerelateerde bedrijven

Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Ruiterplaat logo
Ruiterplaat
2 beoordelingen
9,5
TUI Cars logo
TUI Cars
3 beoordelingen
7,3
5,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over europarcs.nl

Het bedrijf Europarcs is geverifieerd door ons. De webshop europarcs.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Europarcs is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Europarcs maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Europarcs is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van europarcs.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Europarcs.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed contact

Wij hebben een huisje in Hellevoetsluis gekocht voor met ons gezin op vakantie te gaan. We genieten er al vele jaren van en zijn er erg blij mee. Het contact tussen de beheerder van het park is ook prima. Ze zouden wel wat meer nieuwe faciliteiten mogen bouwen op het park zelf.

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Melvin B.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Walgelijk bedrijf

Zeer onbetrouwbaar gezelschap! Nooit mee in zee gaan! Jagen hard werkende mensen met hun bij elkaar gespaarde (sta)caravans van hun mooie stekkies af zonder schroom. Dit allemaal om deze kampers van de familie Wim Vos rijker en rijker te maken om hun criminele zoontjes Wouter en Hoevertz paardjes en sport autootjes te kunnen laten kopen. Allemaal over de ruggen van de gewone man. Niet zo gek dat dit volk vaak bedreigd word trouwens.

Geplaatst op: 05-01-2022
Laatst bewerkt op: 05-01-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
ZEEER slechte reviews OVERAL op internet .

wij zijn samen op zoek naar een vakantiekoop woning.
al heel veel opties gezien en bekeken maar wat valt het op dat er ZOO veel negative reviews zijn over het Europarcs concept verhuur/verkoop .
zeer merkwaardig dat een Europarcs bedrijf totaal geen feeling heeft met klanten en alleen maar focust op winst en comercieel denkt , en dat druipt eraf overal bij iedere review of comment die ik vind op internet . ok niet alles is waar wat er op internet staat maar bv als in van de 100 gelezen reviews er maar 3 positief zijn 🤔 ja dan ga ik toch twijfelen .
om een lang verhaal kort te houden , wij zoeken verder maar met in ieder geval 1 kanshebber minder .
met vriendelijke groet .

Geplaatst op: 26-09-2021
Laatst bewerkt op: 26-09-2021
Geschreven door: Rich

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Europarcs


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
Ruiterplaat logo
Ruiterplaat
2 beoordelingen
9,5
TUI Cars logo
TUI Cars
3 beoordelingen
7,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Europarcs een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Europarcs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Europarcs actief?

Europarcs is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantieparken en vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Europarcs reviews? Dan kun je naar de website van Europarcs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie