Etos logo

Etos reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Etos reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4235

Reviews en Ervaringen Etos

Wil je kopen bij Etos, maar twijfel je of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is? Lees dan eerst goed de informatie en reviews door op deze website. Hier lees je meer over Etos, wat Etos zoal verkoopt, waarom je wel of juist niet bij Etos zou moeten kopen en of het bedrijf te vertrouwen is. Ook lees je op deze website hoe je eventueel de klantenservice van Etos kunt benaderen voor vragen, opmerkingen of klachten en lees je tal van reviews van reeds bestaande klanten van Etos. Door de informatie goed door te nemen, en de ervaringen van andere mensen te lezen krijg je een goed beeld van Etos en kun je vervolgens zelf een heldere aankoopbeslissing maken.

Over Etos

Etos is een drogisterijketen, opgericht in 1919, met een zeer groot marktaandeel op de Nederlandse markt. Het bedrijf is al jaren expert op het gebied van gezondheids- en schoonheidsproducten, en biedt dan ook een ruim aanbod aan diverse producten. Etos streeft naar een informatief gezondheidsplatform met vakkundige kennis en advies voor haar klanten. Wekelijks brengen maar liefst meer dan 1 miljoen een bezoek aan een Etos winkel of een bezoek aan de online winkel van het bedrijf. Dit betekend dat op jaarbasis meer dan 30 miljoen adviezen worden geven over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding.

Waarom kiezen voor Etos

Etos is een zeer grote keten met vestigen verspreid over heel Nederland. Etos biedt al jaren een zeer breed assortiment en is verschillende keren uitgeroepen tot de beste drogisterij van Nederland. Naast uitstekende producten van diverse bekende merken, biedt Etos ook uitstekende service. Zo kun je een medewerker altijd om vakkundig advies vragen, waardoor je altijd de juiste producten in huis haalt. Daarnaast biedt het bedrijf ook goede algemene voorwaarden, zoals gunstige thuisbezorg regelingen, een retourbeleid en biedt het bedrijf het gehele jaar door vele aanbiedingen.

Is Etos betrouwbaar?

Etos is een van de grootste drogisterijketens van Nederland met een zeer grote naamsbekendheid. Het bedrijf is erg succesvol en werkt samen met tal van externe merken en bedrijven. Je kunt het bedrijf Etos dan ook zonder problemen vertrouwen. Daarnaast biedt Etos veilige betalingsvoorwaarden, is het bedrijf open over haar bedrijfsgegevens en gaat de onderneming altijd veilig om met jouw persoonlijke gegevens.

Klantenservice en klachten

Voor vragen, opmerkingen of eventuele klachten kun je bij Etos altijd bij de klantenservice terecht. Dit kan zowel in de winkel, of via telefonisch contact of per mail. De medewerkers van Etos staan graag voor je klaar met vakkundig advies en helpen je bij het vinden van de geschikte producten voor jouw gezondheid. Het bedrijf is daarnaast actief op sociale media, waar je wellicht ook terecht kunt voor eventuele vragen of opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Etos en deel jij graag jouw ervaringen met Etos met andere klanten en potentiele klanten? Laat dan een review achter en vertel andere over jouw ervaring met Etos. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld of je tevreden bent met het aangeboden assortiment van Etos, of de kwaliteit van de producten je bevalt en of je in de toekomst vaker bij Etos wilt kopen of online bestellen. Schrijf daarnaast ook in jouw review of je goed bent geholpen door de klantenservice van Etos, indien je deze benaderd hebt. Met jouw eerlijke review wordt het voor andere mensen eenvoudiger om een weloverwogen beslissing te maken om wel of niet voor Etos te kiezen.

Gerelateerde bedrijven

DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
6 beoordelingen
8,5
Dierenapotheek logo
Dierenapotheek
2 beoordelingen
10
Onzedrogist.nl logo
Onzedrogist.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Etos

Het bedrijf Etos is geverifieerd door ons. De webshop Etos is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Etos is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Etos maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Etos is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Etos te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Etos.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Luierabonnement zonder levering en geen gehoor bij klante service

Bedankt! Jouw review kan het verschil maken.

Je hebt Etos beoordeeld

Voeg foto toe

Je review wordt nu verwerkt — het kan tot twee uur duren voordat deze op Trustpilot verschijnt. We hebben een luier abonnement. Handig leek me en nog voordeliger ook.
Maar niets is minder waar!
Al diverse keren is de box niet verzonden. De klantenservice op diverse manieren geprobeerd te contacten. Via app, geen gehoor. Via telefoon, te woord gestaan en vervolgens een mail gekregen dat het naar een andere afdeling is doorgezet, we gaan het uitzoeken. En nooit meer iets horen! En het einde van de luier voorraad komt natuurlijk steeds meer in zicht aangezien een abonnement is gebaseerd op je verbruik. En dan kan je alsnog naar de winkel om luiers te kopen.
Pakket na meer dan een week wachten en berichten naar Etos sturen (en nooit enige reactie) alsnog ontvangen. Abonnement wordt opgezegd in ieder geval dit is niet te doen als je geen zekerheid van levering hebt.

Geplaatst op: 23-07-2022
Laatst bewerkt op: 23-07-2022
Geschreven door: Saskia M.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Etos


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
6 beoordelingen
8,5
Dierenapotheek logo
Dierenapotheek
2 beoordelingen
10
Onzedrogist.nl logo
Onzedrogist.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Etos een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Etos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Etos actief?

Etos is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Etos reviews? Dan kun je naar de website van Etos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie