Esgii logo

Esgii reviews, ervaringen en beoordelingen

Esgii reviews, ervaringen en beoordelingen
1197
Esgii logo
Website
Esgii
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Esgii

Bij Esgii shop je vilten sloffen voor het hele gezin. Vilten sloffen houden je voeten 's zomers koel en in de winter blijven je voeten aangenaam warm, waardoor je het hele jaar door veel plezier beleeft aan je aankoop. Esgii werkt samen met meerdere kleine Fair Trade-organisaties. Hierdoor help je met jouw aankoop ook de makers van de sloffen en de producenten van de grondstoffen. Om er achter te komen of vilten sloffen van Esgii een goede koop zijn, raden we je aan om de Esgii beoordelingen op deze pagina te lezen. Wij verzamelen reviews over Esgii van echte klanten, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om hier te kopen.

Over Esgii

Tijdens een rondreis door Mongolië in 2009 is Esgii ontstaan. In het Mongools betekent Esgii vilt. De oprichters van het bedrijf kwamen met lokale mensen in contact die producten van vilt aan het maken waren. Hierdoor ontstond het idee om deze producten te importeren naar Nederland. Op deze manier kan Esgii bijdragen aan verbeterde leefomstandigheden voor de Mongoolse bevolking. Het Nederlandse bedrijf werkt samen met diverse kleinschalige Fair Trade-organisaties en richt zich voornamelijk op de productie van vilten sloffen en pantoffels. De makers van de producten ontvangen een eerlijke prijs en worden vooraf gefinancierd. Door ervoor te zorgen dat lokale Mongoolse producten ook buiten de eigen markt verkocht worden, creëert Esgii werkgelegenheid en inkomsten voor de arbeiders. Hierdoor kan de welvaart van de mensen zelf en de mensen om hun heen toenemen.

Waarom kiezen voor Esgii

Door te kopen bij Esgii help jij de lokale bevolking in Mongolië. Achter ieder product zit een verhaal, dat je terug kunt lezen op de website. Door deze transparantie zie je precies waar de vilten sloffen en pantoffels vandaan komen en wat de oprichtster van Esgii allemaal doet voor de Mongoolse producenten. De producten die je koopt bij Esgii zijn voor duurzaam gebruik. Vanwege de uitstekende kwaliteit gaan jouw sloffen jaren mee. De sloffen en pantoffels zijn voorzien van mooie details, zoals bijvoorbeeld een split met leren lus. Wol is een materiaal dat goed ventileert, waardoor je geen last krijgt van zweetvoeten. De wollen sloffen worden met zorg voor mens, dier en milieu in Mongolië gemaakt en gratis bij jou thuisbezorgd.

Is Esgii betrouwbaar?

Esgii is een bedrijf dat zich inzet voor betere arbeidsomstandigheden voor de lokale bevolking in Mongolië. Ook aan de dieren en het milieu wordt gedacht. Als jij eerst meer wilt weten over Esgii voordat je besluit om hier sloffen te bestellen, raden we je aan om een kijkje te nemen bij de beoordelingen over Esgii. Echte klanten delen op deze pagina hun mening om jou te helpen bij het maken van je keuze. Je kunt jouw bestelling veilig afrekenen door te kiezen voor een van de vele betaalmethoden. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes omtrent dit bedrijf? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief van Esgii. Ook is Esgii actief op Facebook en Instagram.

Klantenservice en klachten

Er wordt veel praktische informatie gedeeld op de website van Esgii. Zo lees je onder andere hoe de sloffen gemaakt worden, ontdek je het verschil tussen sloffen en pantoffels en kom je meer te weten over het materiaal wol. Heb jij toch nog vragen over jouw bestelling of wil je om een andere reden contact met een medewerker van Esgii? Dan kun je bellen, mailen of een bericht achterlaten via social media.

Wil jij ook beoordelen?

Blijven jouw voeten altijd heerlijk warm vanwege de sloffen van Esgii? Dan vragen we jou om een beoordeling over Esgii achter te laten. Vertel wat je vindt van de producten, van het bedrijf zelf, de service en wat je verder maar kwijt wilt. Door zoveel mogelijk informatie te delen help je andere consumenten hun keuze te maken.

Reviews over Esgii
Gerelateerde bedrijven
Topshoe logo
Topshoe
3 beoordelingen
7
StouteSchoenen logo
StouteSchoenen
2 beoordelingen
8,5
Teva logo
Teva
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Esgii

Ons team van experts heeft Esgii geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Esgii bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Esgii is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Esgii is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Esgii te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geleverd

Ik heb hier een aantal dagen voor ons hele gezin sloffen besteld en ze waren erg snel binnen. Ze staan erg mooi en ze passen ook allemaal goed bij elkaar. Super fijn!

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luca V.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Esgii
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Topshoe logo
Topshoe
3 beoordelingen
7
StouteSchoenen logo
StouteSchoenen
2 beoordelingen
8,5
Teva logo
Teva
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Esgii een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Esgii. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Esgii actief?

Esgii is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Esgii reviews? Dan kun je naar de website van Esgii gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie