Energiedirect logo

Energiedirect reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Energiedirect reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Energiedirect logo
Website
Energiedirect
Categorie
Energie aanbieders

Energiedirect ervaringen

Ben jij niet zeker of Energiedirect de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Energiedirect ervaringen, reviews en beoordelingen van Energiedirect van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Energiedirect en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Energiedirect!

Over Energiedirect

Energiedirect.nl is sinds 2002 actief op de energiemarkt en heeft op dit moment meer dan 280 medewerkers waarmee ze 700.000 klanten energie leveren. De kracht van energiedirect is dat het een echt online bedrijf is en dat is dan ook meteen de kracht. Doordat Energiedirect alles online afhandeld zorgen ze dat ze lage kosten houden en dus extra scherpe prijzen kunnen handteren.

Energiedirect ervaringen en klachten

Wil je weten wat de Energiedirect ervaringen zijn van mensen die klant zijn van deze energieleverancier? Lees dan alle Energiedirect reviews en beoordeel zelf of deze energieleverancier ook interessant is voor jou.

Soms kan het voorkomen dat een energieleverancier niet de juiste service verleent aan de klanten. Wil jij weten of Energiedirect een goede service verleent of juist helemaal niet. Bekijk dan of er Energiedirect klachten beschreven zijn.

Heb je zelf een ervaring met Energiedirect dan zouden we je willen vragen om een Energiedirect ervaringen op in een review. Zo kun jij andere mensen informeren over deze energieaanbieder.

Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo
Ditzo
6 beoordelingen
7
Typhone logo
Typhone
16 beoordelingen
7,8
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
10 beoordelingen
6,4
5,3
50% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Onze beoordeling over Energiedirect

Het bedrijf Energiedirect is geverifieerd door ons. De webshop Energiedirect is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Energiedirect is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Energiedirect maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Energiedirect is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Energiedirect te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Energiedirect.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Budget energie zonder poespas

Geen poespas maar gewoon energie. Dat is wat je krijgt bij Energiedirect. Hoewel de servicedesk goed is moet je veel zelf regelen via de site. Maar ook dat is prima te doen. Betaal gewoon een lage prijs en moet daar kwaliteit voor inleveren, maar dat is geen probleem. Ik heb namelijk in mijn hele leven nooit problemen gehad met mijn energieleverancier.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mevr. H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Welkomspremie aan het eind van het jaar

Moet zeggen dat het overstappen prima is verlopen en ik echt aanzienlijk minder betaal dan bij de Nuon hiervoor. Jammer genoeg is de reclame toch wel een beetje misleidend. De actie was dat ik een welkomspremie zal ontvangen bij het afsluiten van het contract.

Helaas krijg ik deze premie pas op het einde van het contract en dus niet als welkomspremie. Maar eerder als EINDpremie! Misleidend als je het mij vraag.

Geplaatst op: 20-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Energieleverancier met scherpe prijzen

Er zijn zoveel aanbieders, en allemaal zijn ze de goedkoopste of de groenste...maar dat kunnen ze nooit allemaal zijn. Een vergelijking maken is wel belangrijk dus en je zal er zelf achter moeten komen.

Zelf dan maar op onderzoek gegaan en gekeken wie nou echt scherpe prijzen heeft. Maar ik heb de vergelijking gemaakt en EnergieDirect kwam er met beste score vanaf. Daarom voor mij de keuze voor Energiedirect en ga voorlopig niet meer weg.

Geplaatst op: 28-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ivo V.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Ondermaatse service

Voor de prijs zou je in zee kunnen gaan met ze, en daar heb ik dan ook niets over te klagen. Maar de service van hun is gewoon weg SLECHT. Telkens als er iets is kan je uren met hun service afdeling aan de lijn zitten en geen stap verder komen. Als de rekeningen weer niet kloppen bijvoorbeeld. Dat gedoe kost je zoveel tijd en energie dat je de lage kosten al lang niet meer boeit. Echt weet waar je aan begint! Goedkoop is duurkoop.

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Overstappen naar energiedirect NOOIT DOEN

Zeer slechte service betreft overstappen naar energiedirect. Heb mij aangemeld als nieuwe klant en energiedirect heeft het contract te vroeg in laten gaan wat resulteerde in een overstap boete van 100 euro van mijn vorige energie leverancier. Na vele maken contact en toezeggingen dat energiedirect de 100 euro mij zouden terug betalen krijg ik uiteindelijk te horen dat zij niets betalen. Telkens krijg je weer iemand anders aan de telefoon en diegene die het uiteindelijk heeft toegegeven krijg je niet meer aan de telefoon Damy van Schaijk

Geplaatst op: 22-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Erwin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Liegende verkopers

Opdringerige verkopers die mij een contract aansmeerden en beloofden dat het goedkoper zou zijn dan mijn huidige contract. Het maandbedrag was inderdaad lager, maar dit was blijkbaar gebaseerd op een lager verbruik dan mijn echte verbruik. Ze zeiden dat de vaste kosten lager waren bij hun, maar toen ik dit later checkte bleek dit niet waar, en was ik duurder uit voor mijn huidige verbruik. Ze liegen om je binnen te krijgen!
Toen ik hier over klaagde werdt mijn contract geannuleerd zonder excuses, echt belachelijk.

Geplaatst op: 20-08-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleiding door Energiedirect

Ik heb slechte ervaring met Energiedirect, zij hebben mij misleid bij het aangaan van een nieuwe verlening van mijn contract.

Ik had namelijk een mooie aanbieding van een ander Energiebedrijf ontvangen maar door Energiedirect zijn truc van verkoop en misleiding van dat zij het zelfde aanbod konden doen om als vaste klant te blijven en te belonen heb ik ingestemd. Nu heel er veel spijt !!!! Want er klopt niks van.



Mijn klacht bij Energie direct is ook niet serieus genomen. want natuurlijk mij hebben ze al dus waarom veel moeite doen.

Kort samen gevat mensen :

Trap er nooit in als Energie direct u een beter aanbod of het zelfde aanbod doet, bij hun klopt er niks van !! U voelt zich later ook niet opgelicht !

Mijn advies is dan ook :

- Vind u bij een andere energiemaatschappij een goede aanbod na dat u op internet een vergelijking heeft gemaakt bij het verstrijken van uw contract ? Doe het dan want deze klopt gewoon !!

- Bij Energiedirect doen ze je optillen als vaste klant. Ze doen zich voor dat ze je graag als vaste klant willen behouden maar je krijgt een onaangename verrassing op je rekening !!!

LET OP DUS MET ENERGIEDIRECT MENSEN !!!!!!

Geplaatst op: 09-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sef

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na 1 jaar vastrechten verdubbelt

Het eerste jaar betaalde ik vastrecht van 40 euro. In mijn tweede jaar werd dit opeens 90 euro. Dit betekend dat ik dus 50 euro meer kwijt was het tweede jaar en ze dus niet zo goedkoop warne als ze zeiden. Erg raar

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ricardo

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Energiedirect


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ditzo logo
Ditzo
6 beoordelingen
7
Typhone logo
Typhone
16 beoordelingen
7,8
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
10 beoordelingen
6,4

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Energiedirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Energiedirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Energiedirect actief?

Energiedirect is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Energiedirect reviews? Dan kun je naar de website van Energiedirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie