Energie.be logo

Energie.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Energie.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Energie.be logo
Website
Energie.be
Categorie
Energie aanbieders

Reviews en ervaringen Energie.be

Energie is jaar na jaar één van de grootste uitgaveposten in een gezinsbudget. Zeker de laatste jaren lijkt dat prijskaartje ook enkel omhoog te gaan. Niet gek dus dat je eerst even online research doet naar het beste tarief voor jouw energie. En misschien ben je dan wel Energie.be tegen het lijf gelopen. Ben je op zoek naar reviews over Energie.be? Ben je benieuwd hoe de klanten van Energie.be het bedrijf beoordelen en ervaren? Dan zit je hier goed. Op deze pagina hebben wij alle reviews over Energie.be overzichtelijk voor je weergegeven. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt.

Over Energie.be

Energie.be is een Belgische aanbieder van energie die in 2021 is opgericht. Het bedrijf is het geesteskind van ondernemers Bart en Tom die al meer dan tien jaar in de sector actief is. Het doel van Energie.be is om de energiecontracten voor mensen transparant en zo voordelig mogelijk te maken. De steunpunten van hun visie zijn de volgende: geen ingewikkelde constructies en gekke promo’s, transparantie in de prijszetting, 100% energie van Belgische bodem en absolute eenvoud. Er worden dan ook geen dure reclamecampagnes gelanceerd, je kunt niet kiezen uit twintig verschillende tarieven en extra services en je gaat geen promo’s die dure tarieven verbergen tegen het lijf lopen. Bij Energie.be zie je op jouw rekening exact wat je betaalt en hoe de verdeling daarvan is tot op de winst van het bedrijf zelf toe. Ten slotte tracht Energie.be ook zo veel mogelijk groene energie te gebruiken!

Waarom kiezen voor Energie.be?

Bij Energie.be kan je dus terecht voor een eerlijk en transparant tarief van energie van Belgische bodem. Concreet werkt het op de volgende manier: je stuurt jouw afrekening per mail of je uploadt die afrekening op de website van Energie.be. Vervolgens doet Energie.be een uitgebreide analyse van jouw huidige tarief. Ze berekenen bijvoorbeeld de verhouding van wat jij betaalt tegenover de heersende marktprijs en hoeveel je eigenlijk effectief kunt besparen. Ten slotte krijg je een eerlijk voorstel of de boodschap dat jouw energieprijs een faire deal is. Op de website zelf vind je bovendien heel wat informatie terug over energie en alles wat ermee te maken heeft. Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt op de markt en in het bedrijf? Dan kan je Energie.be volgen op hun social media kanalen zijnde LinkedIn, Facebook en Instagram.

Is Energie.be betrouwbaar?

Energie.be is een vrij recente aanbieder op de markt. Toch zijn er best wel wat tekenen dat Energie.be een betrouwbare website is. Zo vind je op de webshop zelf reviews van hun klanten terug. Zo heeft het bedrijf diverse social media accounts. Zo staan er op de website duidelijke algemene voorwaarden en een privacy policy. Bovendien vind je daar ook tal van contactgegevens terug en kan je bij de klantenservice van Energie.be terecht bij vragen en/of problemen. Ten slotte vertelt het slotje in de adresbalk ons dat Energie.be een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat aanbiedt. Dat betekent in feite dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Energie.be lijkt dus alleszins een betrouwbare website te zijn.

Klantenservice en klachten

Op de website van Energie.be vind je heel wat veelgestelde vragen en hun antwoorden terug. Heb jij toch een vraag die hier niet bij staat of heb je advies nodig? Dan kan je tijdens de kantooruren de klantenservice van Energie.be bereiken. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt een mail sturen waarin je jouw vraag of probleem uitlegt, je kunt het contactformulier op de website invullen of je kunt via één van de social media kanalen een berichtje sturen. De klantenservice van Energie.be tracht altijd binnen de werkdag een antwoord te geven op vragen. Heb je een klacht? Dan kan je deze op twee manieren neerleggen. Je kunt de klantenservice op één van de voorgaande wijzen contacteren of je kunt jouw klacht neerleggen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Energie.be? Dan is het heel waardevol voor iedereen die twijfelt om jouw ervaringen met Energie.be te lezen. Hoe beoordeel jij hun service? Betaal je inderdaad minder dan je voorheen deed? Krijg je effectief een transparante prijs zonder nare verrassingen? Kan je met vragen terecht bij de klantenservice? Zou je Energie.be aan derden aanraden of net niet? Schrijf op deze pagina jouw beoordeling van Energie.be in de vorm van een review. Een kleine moeite voor een goede daad.

Reviews over Energie.be

Gerelateerde bedrijven

Belsimpel logo
Belsimpel
235 beoordelingen
8,1
eMatching logo
eMatching
16 beoordelingen
6,4
Second Love logo
Second Love
32 beoordelingen
6,8
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Energie.be

Het bedrijf Energie.be is geverifieerd door ons. De webshop Energie.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Energie.be is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Energie.be maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Energie.be is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Energie.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Energie.be.

Geplaatst op: 27-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Energie.be


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Belsimpel logo
Belsimpel
235 beoordelingen
8,1
eMatching logo
eMatching
16 beoordelingen
6,4
Second Love logo
Second Love
32 beoordelingen
6,8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Energie.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Energie.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Energie.be actief?

Energie.be is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Energie.be reviews? Dan kun je naar de website van Energie.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie