EndNote logo

EndNote reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
EndNote reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2437
EndNote logo
Website
endnote.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen EndNote

Ben je op zoek naar de ultieme referentiebeheertool? Dan zou EndNote je wellicht verder kunnen helpen. Om een beter beeld te krijgen van EndNote hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en kort voor je samengevat. Op basis van die informatie kun je besluiten om ook gebruik te maken van EndNote.

Over EndNote

EndNote maakt onderdeel uit van Clarivate. Deze onderneming biedt diensten voor de Academische wereld, bedrijven, regeringen, juridische diensten en de gezondheidszorg. Het maakt vooral onderzoek gemakkelijk en bevordert innovatie. Daarbij geldt EndNote als de meest essentiële referentiebeheertool. Met EndNote bespaar je tijd, blijf je georganiseerd, werk je gemakkelijker samen en kun jij je steeds blijven focussen op dat wat echt belangrijk is: jouw ideeën.

Waarom kiezen voor EndNote?

Je kiest vooral voor EndNote als jij je onderzoek wilt versnellen. De voordelen van EndNote zijn legio. Je zoekt in honderden online bronnen naar referenties en Pdf’s en hebt met een klik al toegang tot onderzoeksartikelen. Ook lees, bekijk, anoteer en zoek je Pdf’s in de bibliotheek en kun je regels maken om verwijzingen automatisch te ordenen. Ook wordt het eenvoudiger om grootschalige literatuurrecensies uit te vieren met behulp van een analysetool. Nog een reden om vooral voor EndNote te kiezen is omdat de software compatibel is met zowel Windows als Mac computers.

Is EndNote betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van gebruikers van EndNote zijn zeer positief. De gebruikers roemen ook de betrouwbaarheid van deze specialist. Onderzoekers kunnen duizenden uren per jaar besparen op onderzoek en dat komt de kwaliteit van het onderzoek ten goede. EndNote maakt het mogelijk om volledig te focussen op dat wat je wilt, het uitvoeren van baanbrekend onderzoek. Ook moederbedrijf Clarivate staat er ook al goed op. Niet voor niets werkt het samen met juridische diensten en regeringen, en dergelijke partijen werken alleen maar met betrouwbare partijen.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk streeft EndNote 100 procent klanttevredenheid na, en getuige de zeer positieve reviews en ervaringen lukt dat EndNote bijzonder aardig. Desondanks kun je reden hebben om een klacht in te dienen. Dat kan bij EndNote op verschillende manieren. Zo kun je kiezen voor de live chat, vooral handig als je snel contact wilt en snel melding van je klacht wilt maken. Aan de andere kant kun je ook een e-mail sturen en gewoon bellen met deze specialist. In alle gevallen zal het er alles aan doen om de klacht te verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je twijfelt over een bepaald product of dienst, dan heb je heel erg veel aan de beoordelingen van mensen die er al eens gebruik van maakten. Het is onafhankelijke informatie en vooral ook praktische informatie die je echt meer over een product of dienst vertelt. Zo neem je altijd een betere beslissing en verklein je de kans om een verkeerde keuze te maken. Nu je zelf de voordelen van beoordelingen van andere mensen ervaren hebt, vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is slechts een kleine moeite, maar je doet er andere mensen een groot plezier mee.

Reviews over EndNote

Gerelateerde bedrijven

Parallels logo
Parallels
2 beoordelingen
9
Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5
WinZip logo
WinZip
5 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over EndNote

Ons team van experts heeft EndNote geverifieerd op een aantal punten. De webshop van EndNote bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. EndNote is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

EndNote is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van endnote.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van EndNote.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel en fijn programma

Ik heb dit programma aangeschaft voor het hele bedrijf omdat ik er veel potentie in zag en ik ben super blij dat ik dit heb gedaan. Iedereen is er ook super blij mee omdat het ze veel tijd bespaart!

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenne O.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over EndNote


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Parallels logo
Parallels
2 beoordelingen
9
Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5
WinZip logo
WinZip
5 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EndNote een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over EndNote. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EndNote actief?

EndNote is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EndNote reviews? Dan kun je naar de website van EndNote gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie