Elemis logo

Elemis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Elemis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1150
Elemis logo
Website
nl.elemis.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Elemis

Je huid en lichaam verdienen een uitstekende verzorging. Omwille van het uitgebreide aanbod op de markt, kan je zoektocht naar een lijn die je wensen en noden aanvinkt even duren. Wat werkt voor de ene persoon, werkt daarom niet per se voor een andere. We helpen je het overzicht te bewaren met levensechte ervaringen van zij die eerder met Elemis in zee gingen. In welke mate is Elemis betrouwbaar? Waarin onderscheidt Elemis zich van overige lijnen? Je ontdekt het antwoord op je vragen.

Over Elemis

Elemis kent haar oorsprong omstreeks 1989 te Londen, Verenigd Koninkrijk. Linda Steiner legde de eerste klemtonen als ondernemer en investeerde uitvoerig in het bedrijf. Ze geloofde sterk in het concept van Elemis en diens filosofie. Ze opteerde voor verzorgingslijn die uitzonderlijk dichtbij de natuur ligt. Haar krachten werden gebundeld met die van drie overige toppers, die ieder eigen specialiteiten naar voren brachten. Samen bouwden ze aan Elemis van start tot heden. Ze blijven erg betrokken. Wanneer we verderspoelen tot 1994, spoelt een nieuw concept aan — Elemis introduceert haar producten op cruiseschepen en bereikt zo ook het internationalere publiek. Vandaag de dag is Elemis actief binnen maar liefst 45 landen en kent het een groeiende populariteit.

Waarom kiezen voor Elemis

Elemis biedt een ruim scala aan formules binnen huid- en lichaamsverzorging. Alle producten richten zich op uiteenlopende noden en wensen. Daarnaast zorgen talrijke collecties voor een langdurig en duurzaam behoud van resultaten. Deze collecties richten zich op hun beurt op een bepaalde probleemzone. Benieuwd naar een greep uit het aanbod? Waar Pro-Collagen voor hydratatie en verjonging zorgt, ondersteunt en herstelt Peptide 24/7 je natuurlijke afweerprocessen. Struikel je met hyperpigmentatie, fijne lijntjes of oneffenheden? Elemis’ gamma biedt voor iedere vraag wat wils. Wanneer we kijken naar lichaamsverzorging, brengt Elemis wederom enkele collecties naar voren. Deze collecties gaan om exotische, kalmerende en ontgiftende formules. Elemis zorgt voor jong én oud, vrouw én man. Je huid vindt er haar veilige haven terug.

Is Elemis betrouwbaar?

Elemis brengt een rijke geschiedenis met zich mee. Doorheen de jaren bereikte de lijn verscheidene mijlpalen — denk hierbij aan het behalen van awards en gepatenteerde formules. Een voorbeeld van deze patenten heeft betrekken tot een Tri-Enzyme Technology, een samengang van drie enzymen, zorgend voor diepgaand herstel, zonder het aantasten van delicate microflora. In 2020 riep The Sunday Times Style de lijn uit tot de beste binnen de branche van premium huidverzorgingslijnen. Wanneer je rondvraagt bij vrienden of vriendinnen, familie of collega’s, merk je zonder twijfel enthousiasme bij weerklank van Elemis. Huidige gebruikers zijn erg tevreden over de duurzame en revolutionaire werking van Elemis’ producten. Aarzel niet en ontdek het gerust zelf.

Klantenservice en klachten

Kamp je met een vraag, bemerking of klacht met betrekking tot je bestelling of account? Ben je benieuwd naar verdere specificaties van producten? Een advies op maat? Een lijst met veelgestelde vragen brengt verdere duiding. Ook via een chatfunctie en Twitter bereik je een team van experts — zij staan met een glimlach voor je klaar.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag ontdekte je alles wat je moet weten over Elemis en haar kwaliteiten. Ging je ondertussen zelf met hen in zee? Ben je tevreden over resultaten, de werking van de klantenservice of dergelijke? Leg zeker een eigen beoordeling vast — het helpt zij die voor dezelfde keuze staan weer verder.

Reviews over Elemis

Gerelateerde bedrijven

Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
4 beoordelingen
8
Beter Horen logo
Beter Horen
6 beoordelingen
6,8
GhaZoo logo
GhaZoo
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Elemis

Het bedrijf Elemis is geverifieerd door ons. De webshop nl.elemis.com is al sinds 1997 een betrouwbare partij om te bestellen. Elemis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Elemis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van nl.elemis.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van nl.elemis.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Elemis.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige producten maar verschrikkelijke klantenservice.

Zo jammer want ik vind de producten heel goed en bestelde hier graag en vaak. Maar toen er een keer een probleem was en ik niet het product ontving die ik besteld had, bleek de klantenservice verschrikkelijk slecht.
Het enige dat ik wil is het product die ik besteld heb en waarvoor ik betaald heb. Ik moet steeds opnieuw contact opnemen en krijg geen update vanuit het bedrijf zelf. Eerst werd mij beloofd dat ik het product alsnog zou ontvangen, maar vervolgens hoorde ik niets meer. Toen ik weer contact opnam kreeg ik ineens niets meer en zou er onderzoek worden gegaan. Daarna hoor ik helemaal niets meer terug. Heel erg teleurstellend en jammer, om deze reden zou ik niet opnieuw meer iets bestellen terwijl ik een trouwe klant was.

Geplaatst op: 24-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marloes T.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zie onderstaande review

Zie onders Review

Geplaatst op: 24-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marloes T.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige klantenservice

Ik had een probleem met de levering wat niet de schuld van Elemis was. Ze hebben het snel en efficiënt gesorteerd, zodat mijn cadeau aan mijn vrouw hier op tijd was. Geweldige klantenservice, het maakt zo'n verschil.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emiel T.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Elemis


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
4 beoordelingen
8
Beter Horen logo
Beter Horen
6 beoordelingen
6,8
GhaZoo logo
GhaZoo
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Elemis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Elemis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Elemis actief?

Elemis is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Elemis reviews? Dan kun je naar de website van Elemis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie