Elektrototaalmarkt logo

Elektrototaalmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Elektrototaalmarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2309
Elektrototaalmarkt logo
Website
Elektrototaalmarkt
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Elektrototaalmarkt

Op zoek naar reviews over Elektrototaalmarkt? Een slimme zet. Als consument ben je immers vaak niet heel erg beslagen in het onderscheiden van kwaliteitsvolle elektrotechnische materialen van minderwaardige producten. Als je thuis zelfs iets tracht te vervangen, te installeren of te renoveren is het daarom wel zo handig dat je kan vertrouwen op reviews van echte klanten om het kaf van het koren te scheiden. Ben jij op zoek naar dergelijke ervaringen en beoordelingen van Elektrototaalmarkt? Dan vind je hier de reviews over Elektrototaalmarkt op een rijtje gezet. Zo kan je in alle rust een eigen oordeel vellen over de betrouwbaarheid van deze website.

Over Elektrototaalmarkt

Elektrototaalmarkt is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van elektrotechnische materialen. De doelgroep zijn niet alleen consumenten, maar ze richten zich ook op de klein zakelijke markt in Nederland. Elektrototaalmarkt hecht veel belang aan kwaliteit en het bieden van toegevoegde waarde aan de consument. Dat uit zich in het aanbieden van quasi uitsluitend A-merk elektromaterialen, garanties wat de levering betreft en ook het bijschaven van de kennis van de medewerkers van Elektrototaalmarkt. Zo kan je als klant altijd contact opnemen met een specialist ter zake van Elektrototaalmarkt voor advies bij een aankoop. Wat de levering betreft is dat standaard op de dag na bestelling (mits je voor 16.30 hebt besteld!) en zelfs op zaterdag. Heb je echter liever een specifieke datum? Dan kan je jouw wensen ook doorgeven en dan wordt daar rekening mee gehouden.

Waarom kiezen voor Elektrototaalmarkt?

Elektrototaalmarkt is dus actief in de branche van de elektrotechnische producten voor de consument en de klein zakelijke markt. Je kunt op de webshop een heel groot assortiment aan elektrische producten terugvinden. Deze zijn onderverdeeld in categorieën zoals schakelmateriaal, verlichting, groepenkasten, brandbeveiliging, multimedia, domotica, gereedschap en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarnaast verkopen ze ook gereedschap om de installatie tot een goed einde te brengen en zelfs beveiligingssystemen. Zoals gezegd werkt Elektrototaalmarkt uitsluitend samen met A-merken. Hier komt je dus voor kwaliteit en kennis. Elke week kan je genieten van een weekdeal met een stevige afslag en er is een gratis verzending boven de 150 euro. Wil je liever gewoon wat bijleren? Dan kan je op de blog een kijkje nemen wat er bij Elektrototaalmarkt in de picture staat of waar het over willen hebben.

Is Elektrototaalmarkt betrouwbaar?

Elektrotechnisch materiaal is geen goedkoop materiaal en bovendien kan het wel eens voor grote problemen zorgen als het niet naar behoren werkt. Goed nieuws dan bij Elektrototaalmarkt want retouren of een bestelling annuleren is geen enkel probleem. Ook is er een webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice die tijdens de kantooruren bereikbaar is en vind je zonder problemen alle nodige bedrijfsinformatie op de webshop terug. Niet alleen een telefoonnummer en een mailadres, maar ook de hoofdzetel, het KvK-nummer en het BTW-nummer van Elektrototaalmarkt. Daarnaast is Elektrototaalmarkt ook gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk verzekert dat Elektrototaalmarkt zich aan heel wat regels en voorwaarden houdt en dat je altijd bij Thuiswinkel Waarborg terecht kunt bij grote problemen.

Klantenservice en klachten

Een goede webwinkel hoort een goede klantenservice te hebben bij problemen of klachten. Bij Elektrototaalmarkt bestaat de klantenservice uit een telefoonnummer en een mailadres. Je kunt bellen naar Elektrototaalmarkt van maandag tot vrijdag vanaf 8.30 tot 17.00 uur. Zit je met een vraag buiten openingstijden? Dan kan je deze op mail stellen en je krijgt gegarandeerd op de eerstvolgende werkdag een antwoord. Heb je een klacht? Dan mail je deze bij voorkeur door. Hierdoor staat duidelijk neergeschreven waar de klacht over gaat en wat je verwacht van Elektrototaalmarkt. Heb je dit gedaan maar ben je niet tevreden over de afhandeling van jouw klacht door Elektrototaalmarkt? Dan kan je nog altijd je wenden tot de geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg. Doordat Elektrototaalmarkt gecertificeerd is door dit keurmerk onderwerpen ze zich ook aan hun uitspraken bij disputen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij reeds ervaring met Elektrototaalmarkt door een vroegere bestelling of vraag aan hen? Dan hebben wij een felle interesse in jouw ervaringen met deze webshop. Waren de producten en hun kwaliteit zoals omschreven? Had je een klacht en werd deze vlot of net niet behandeld? Is het een ervaring die voor herhaling vatbaar is of toch liever niet? Laat ons weten wat jouw verhaal is over Elektrototaalmarkt en schrijf een review. Jouw beoordelingen en ervaringen helpen een nieuwe generatie mogelijke klanten met een beslissing nemen!

Reviews over Elektrototaalmarkt

Gerelateerde bedrijven

Lampenlicht logo
Lampenlicht
19 beoordelingen
7,6
Deurengigant logo
Deurengigant
13 beoordelingen
6,4
GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Elektrototaalmarkt

Elektrototaalmarkt is geverifieerd door ons expert team. De webshop Elektrototaalmarkt bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Elektrototaalmarkt lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Elektrototaalmarkt. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Elektrototaalmarkt is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Elektrototaalmarkt te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Elektrototaalmarkt.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte (klanten)service en achterhaald retourbeleid!

Klantenservice laat zeer te wensen over, een aantal dagen moeten wachten op een reactie. Verzendkosten van retouren komen ten lasten van de klant, erg achterhaald en belachelijk gezien de grote van de orders (paar honderd euro). Elektrototaalmarkt beroept zich vervolgens op overheidsbeleid. Erg achterhaald!

Geplaatst op: 15-11-2022
Laatst bewerkt op: 15-11-2022
Geschreven door: Juan

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Levering incompleet

Schneider kast besteld. Doos is duidelijk open geweest (ander plakband dan fabriek) en sleutel om de kast open te maken (2 sloten) zit er niet bij. Na klacht enige reactie dat dit normaal is, wat niet klopt. Geen aanbod om na te leveren, behalve tegen betaling.

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Servicegericht!

Na de montage van de badkamer bleek de venntilator niet te functioneren. Dit hebben we toen meteen online gemeld en het werdt toen netjes en snel opgepakt. Het retourneren van de ventilater was gratis en een week later kregen we alweer een nieuwe. Bedankt voor de goede service!

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Finn P.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Elektrototaalmarkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lampenlicht logo
Lampenlicht
19 beoordelingen
7,6
Deurengigant logo
Deurengigant
13 beoordelingen
6,4
GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Elektrototaalmarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Elektrototaalmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Elektrototaalmarkt actief?

Elektrototaalmarkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Elektrototaalmarkt reviews? Dan kun je naar de website van Elektrototaalmarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie