Elektroshop.nl logo

Elektroshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Elektroshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1182
Elektroshop.nl logo
Website
elektroshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Elektroshop.nl

Koop online verlichting bij Elektroshop.nl en geniet van hun gespecialiseerde aanbod. Je kunt hier meer te weten komen over deze online shop voor verlichting en leest de ervaringen van klanten in de reviews van Elektroshop.nl. Ook kun je hier zelf een beoordeling over Elektroshop.nl achterlaten.

Over Elektroshop.nl

Elektroshop.nl is een grote webshop met een uniek aanbod aan verlichting. Of je nu een lichtbolletje zoek, staande lamp of schakelkast, je vindt het allemaal bij Elektroshop.nl. Dit is niet enkel een Nederlandse webshop, maar het verkoopt verlichting zowel in als buiten Europa. Wil je hun collectie in het echt zien? In Rosmalen kun je terecht bij de fysieke winkel van Elektroshop.nl. Hier kun je de collectie zelf bekijken en persoonlijk advies inwinnen van een verkoper.

Elektroshop.nl is online sinds 1997 en heeft in de jaren die volgde hun onderneming flink kunnen uitbouwen. Vandaag de dag kun je dan ook echt alles kopen wat je nodig hebt voor jouw verlichting in huis. Kun je iets niet vinden in de collectie van Elektroshop.nl? Neem dan contact op met Elektroshop.nl en zij gaan speciaal voor je op zoek naar de juiste producten.

Waarom kiezen voor Elektroshop.nl

Je kiest voor Elektroshop.nl omdat zij een groot aanbod hebben. Hier kun je vrijwel alles vinden. Daarnaast hebben zij hun aanbod zo ingedeeld, dat je alles ook in een mum van tijd hebt gevonden. Maak gebruik van de categorieën en subcategorieën om snel jouw gewenste verlichting te vinden. Ook kun je bij Elektroshop.nl altijd gebruik maken van een snelle zoekopdracht met filters naar keuze.

Jouw nieuwe verlichting of onderdelen heb je ook altijd snel en veilig in huis. Elektroshop.nl vervoert met DHL en verzekert je zo altijd van een goede en veilige levering. De standaard verzendtijd is 2 à 3 werkdagen, maar hier word je natuurlijk altijd van op de hoogte gehouden. Elektroshop.nl geeft je via DHL een Track & Trace code om jouw bestelling te volgen.

Is er iets niets goed aan de bestelling of ben je niet tevreden? Dan krijg je jouw aankoopbedrag gewoon terug. Dit zijn de spelregels van Elektroshop.nl. Je kunt namelijk altijd nog retourneren na aankoop. Blijk je de bestelling toch niet nodig te hebben of een verkeerde fitting gekocht? Meld dit dan aan Elektroshop.nl en jij kunt jouw bestelling gewoon retouren naar Elektroshop.nl en jouw geld terugkrijgen.

Is Elektroshop.nl betrouwbaar?

Al meer dan 20 jaar verkoopt Elektroshop.nl online verlichting, onderdelen en alle wat je nodig hebt voor een goede verlichting in huis. Dit doen ze niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen en zelfs buiten Europa. Je hebt te maken met een echte professional en ook een veilig verkooppunt. Je kunt zorgeloos bestellen en geniet altijd van een voordelig retourtermijn en gunstige garantievoorwaarden.

Je kunt via jouw bank veilig betalen bij Elektroshop.nl. Dit kan eenvoudig online via Ideal, maar het is ook mogelijk om te betalen via een bankoverschrijving naar Elektroshop.nl. Dit heeft wel invloed op de verzendtijd, want pas wanneer Elektroshop.nl het bedrag heeft ontvangen, kan de bestelling gereed worden gemaakt voor levering. Ook kun je veilig en snel betalen met creditcard en is het mogelijk om met Paypal te betalen bij Elektroshop.nl.

Klantenservice en klachten

Wil je zeker weten dat je de juiste fitting of het juiste stopcontact koopt? Dan kun je genoeg informatie via de website lezen, maar het is ook altijd mogelijk om extra informatie bij de klantenservice op te vragen. Ook kun je via de klantenservice een oproep doen voor een specifiek product dat je niet terugvind in de collectie. De klantenservice van Elektroshop.nl gaat altijd net een stapje verder voor je om de beste service te regelen. Bel of mail daarom de klantenservice van Elektroshop.nl met vragen of wanneer je hulp kunt gebruiken.

Zit je iets dwars over de bestelling van Elektroshop.nl of de service online? Laat het dan direct weten. Je mag een klacht over Elektroshop.nl gewoon achterlaten bij Elektroshop.nl zelf via de klantenservice. Elektroshop.nl zal jouw klacht bekijken en hier professioneel op reageren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ook wel eens een nieuwe lamp, stopcontact of nieuwe fitting bij Elektroshop.nl gekocht? Vertel erover in jouw review. Je kunt hier namelijk een beoordeling met jouw ervaringen over Elektroshop.nl achterlaten. Geef een eerlijk en realistisch beeld van Elektroshop.nl, zodat nieuwe klanten een persoonlijker beeld kunnen krijgen over deze webwinkel. Schrijf ook in jouw review of je Elektroshop.nl kunt aanbevelen en waarom klanten hier wel of niet zouden moeten bestellen.

Reviews over Elektroshop.nl
Gerelateerde bedrijven
Techniparts logo
Techniparts
1 beoordeling
8,5
Lamptwist.com logo
Lamptwist.com
12 beoordelingen
5,3
Oordopjes-kopen.nl logo
Oordopjes-kopen.nl
2 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Topservice en supersnel

Heb mijn bestelling geplaatst . Deze is verwerkt en daar van ben ik op de hoogte gehouden . Voor ons geen verbeterpunten. Gewoon top

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede prijs kwaliteit

Ik heb hier een bestelling geplaatst en ik ben ook super goed op de hoogte gehouden door de website. Ik wist precies wanneer alles binnen ging komen door de super goede service!

Geplaatst op: 18-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Imane S.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Elektroshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Techniparts logo
Techniparts
1 beoordeling
8,5
Lamptwist.com logo
Lamptwist.com
12 beoordelingen
5,3
Oordopjes-kopen.nl logo
Oordopjes-kopen.nl
2 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Elektroshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Elektroshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Elektroshop.nl actief?

Elektroshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Elektroshop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Elektroshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie