Eksypno logo

Eksypno reviews, ervaringen en beoordelingen

Eksypno reviews, ervaringen en beoordelingen
1650
Eksypno logo
Website
Eksypno
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Eksypno

Het aankopen van een dienst of product doe je niet zomaar. Niet alle bedrijven zijn even betrouwbaar. Daarom kan het nuttig zijn je op voorhand in te lezen. Ervaringen van een huidige cliënt, rondvraag binnen je omgeving of verkenning van het bedrijf in kwestie — het zijn allemaal zaken die je kunnen helpen. Vandaag stellen we Eksypno voor. Voor aanschaf van smart home-artikelen ben je bij hen aan het juiste adres. Hoe gaat het bedrijf te werk? Welke visie streeft het na? Hoe scoort het op betrouwbaarheid? Wat zeggen huidige gebruikers? We vertellen je er graag meer over.

Over Eksypno

Gevestigd te Nederland, opereert Eksypno ook op Europees niveau. Het concept groeide uit vanwege de notie technologie toegankelijker te maken. Het beschikbare aanbod is zeer ruim en verzadigd en dit kan verwarring veroorzaken. Om je te helpen de bomen — en je huis — weer door het bos te zien, biedt Eksypno verscheidene apparaten die van je huis een slim huis maken. Het ene huis is het andere niet — dit beseft Eksypno maar al te goed. Ieder huis beschikt over verschillende specificaties en noden. Eksypno’s missie bestaat erin hier efficiënt aan te beantwoorden.

Waarom kiezen voor Eksypno

Technologieën worden voortdurend ontdekt, onderzocht en aangescherpt. Dit is bij Eksypno niet anders. Het team gaat op een innoverende, daadkrachtige manier te werk en streeft ernaar je te voorzien van de slimste huisapparatuur. Iedereen verdient een zorgeloze woon- en werkomgeving. Eksypno staat daarom klaar voor zowel bedrijven als particulieren. We verklappen je alvast dat het aanbod talrijke categorieën omvat — denk hierbij aan verlichting, verwarming, schoonmaak, beveiliging met camera’s en sloten, sensoren en stekkers. Ook starter kits en hubs behoren tot het gamma.

Is Eksypno betrouwbaar?

Eksypno levert tijdig én doorheen (bijna) heel Europa. Ben je niet zeker of je land in aanmerking komt? Eksypno treedt flexibel op en maakt een levering alsnog mogelijk. Sinds oprichting, kent het bedrijf een sterke groei en bekendheid. Vraag het gerust aan een collega, familielid of kennis — Eksypno biedt voor iedereen wat wils. Op basis van deze gegevens concluderen we een uitstekende betrouwbaarheid van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Eksypno’s klantenservice staat je te woord. Dit doet het met enthousiasme en een proactieve aanpak. Je bereikt het team op verscheidene manieren — met een online contactformulier, een chat- of mailbericht krijg je antwoord op al je vragen, bemerkingen of klachten. Neem je liever telefonisch contact op? Ook dit is mogelijk. Via Facebook blijf je voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven ontdekte je alles wat je moet weten omtrent Eksypno. Er werd je verteld wat het bedrijf je kan bieden en of je het kan vertrouwen. Deed je een aankoop en bleek deze accuraat te zijn? Ben je tevreden over de werking van Eksypno’s klantenservice? Anderen die binnenkort voor dezelfde afweging staan, hebben baat bij veeltallige beoordelingen. Aarzel niet en laat je eigen stem horen.

Reviews over Eksypno
Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
6,7
Letsleds.nl logo
Letsleds.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Eksypno

Het bedrijf Eksypno is geverifieerd door ons. De webshop Eksypno is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. Eksypno is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Eksypno maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Eksypno is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Eksypno te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super mooi verpakt

Mijn bestelling was op tijd met een hele mooie verpakking! De meeste berichten via de website hebben me geholpen om de verzendgegevens te wijzigen en hebben me geholpen de juiste keuze te maken!

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rachel L.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Eksypno
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Majstra logo
Majstra
2 beoordelingen
6,7
Letsleds.nl logo
Letsleds.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eksypno een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Eksypno. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eksypno actief?

Eksypno is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) smarthome en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eksypno reviews? Dan kun je naar de website van Eksypno gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie