Wifilampkoning.nl logo

Wifilampkoning.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wifilampkoning.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2042
Wifilampkoning.nl logo
Website
wifilampkoning.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Wifilampkoning.nl

Ben jij benieuwd welke beoordelingen Wifilampkoning.nl ontvangt van anderen? Wij hebben alle reviews van Wifilampkoning.nl hier voor je op een rijtje gezet. Wanneer je nog niet eerder iets bij het bedrijf hebt gekocht, is het vaak lastig te beoordelen wat voor bedrijf het is en of het wel betrouwbaar is. Mensen die al ervaringen hebben met het bedrijf, hebben een review geschreven voor je. Lees de reviews eerst rustig door, zodat je daarna kunt beslissen of je er ook iets wilt bestellen.

Over Wifilampkoning.nl

Bij Wifilampkoning.nl koop je, zoals de naam al doet vermoeden, alles op het gebied van Wifi lampen, waaronder app verlichting en slimme verlichting. Het bedrijf is gespecialiseerd in Milight smart verlichting en het is onderdeel van LedKoning. Voeg wat warmte en sfeer toe aan je huis, bijvoorbeeld in de woonkamer of onder het terras. Het bedrijf is niet alleen koning op het gebied van Wifi lampen, het is ook koning in prijs, kwaliteit en service. De slogan is dan ook niet voor niets ”˜Koning in prijs, kwaliteit en service’.

Waarom kiezen voor Wifilampkoning.nl

Het assortiment van Wifilampkoning.nl beperkt zich niet tot alleen de standaard lampen. Zo kun je er ook ledstrips, buitenverlichting en hele sets bestellen. Dankzij jarenlange ervaring weten ze waar ze moeten inkopen, niet alleen in China maar ook in Nederland. Deze prijs doet niets af aan de kwaliteit. Alleen de beste producten worden ingekocht en alle producten worden uitgebreid getest. Tot slot de service, klanten verbazen zich erover hoe goed de service is bij Wifilampkoning.nl. Niet alleen direct na de aankoop, maar ook vijf jaar later nog. En niet alleen bij grote bestellingen, ook bij de kleine bestellingen. Ze staan klaar voor alle klanten. Doordat ze alles direct uit eigen voorraad leveren, heb je je bestelling supersnel in huis. Wanneer je voor 23.45 uur besteld, wordt het de volgende dag al geleverd. Daarnaast heb je als klant een bedenktijd van 30 dagen. Genoeg tijd dus om iets retour te sturen wanneer je niet tevreden bent.

Is Wifilampkoning.nl betrouwbaar?

Wifilampkoning.nl garandeert je 100% kwaliteit én biedt je niet de standaard één, maar twee jaar garantie. Het kantoor en de showroom zijn te vinden in ’s-Hertogenbosch en het magazijn is gevestigd in Best. Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en de beste acties. Op de website kun je een account aanmaken. Hiermee kun je je bestellingen bekijken en automatisch je gegevens ophalen. Het bedrijf is ook te volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een product of wil je advies welke lamp het beste bij jou past? Neem dan contact op met de klantenservice van Wifilampkoning.nl. Ze zijn telefonisch te bereiken, via Whatsapp, je kunt het online contactformulier invullen of stuur ze een mailtje. Je vraag wordt uiterlijk binnen 23 uur beantwoord, maar meestal heb je veel sneller een reactie van ze.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een lamp in huis hangen die je gekocht hebt bij Wifilampkoning.nl? Dan nodigen wij je graag uit om hier een review over te schrijven. Wat is jouw ervaring met het bedrijf en hoe bevalt datgene dat je bij ze besteld hebt? Benoem in deze review alles wat je fijn en juist minder fijn vond, bijvoorbeeld hoe het bestellen ging, wat je van de prijs vond, hoe je vraag in behandeling werd genomen en hoe snel er geleverd werd. Deel jouw mening met andere mensen die nog geen ervaring hebben met Wifilampkoning.nl. Zo weten zij na het lezen van de reviews of het bedrijf betrouwbaar is.

Reviews over Wifilampkoning.nl

Gerelateerde bedrijven

LampenTotaal logo
LampenTotaal
2 beoordelingen
9
Verlichtebloempotten logo
Verlichtebloempotten
1 beoordeling
10
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
10 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Wifilampkoning.nl

Ons team van experts heeft Wifilampkoning.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Wifilampkoning.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Wifilampkoning.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Wifilampkoning.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van wifilampkoning.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wifilampkoning.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wifilampkoning.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LampenTotaal logo
LampenTotaal
2 beoordelingen
9
Verlichtebloempotten logo
Verlichtebloempotten
1 beoordeling
10
Westfalia.eu logo
Westfalia.eu
10 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wifilampkoning.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wifilampkoning.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wifilampkoning.nl actief?

Wifilampkoning.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wifilampkoning.nl reviews? Dan kun je naar de website van Wifilampkoning.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie