eKodoKi logo

eKodoKi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
eKodoKi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4638
eKodoKi logo
Website
ekodoki.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen eKodoKi

Vandaag de dag ligt er meer dan ooit de nadruk op ecologische producten. Nochtans is het niet zo simpel als je zou denken om dergelijke producten terug te vinden. In de fysieke winkels liggen ze vaak niet in de rekken of kosten ze een arm en een been. Ook online is het niet altijd duidelijk hoe het hele proces in zijn werk gaat. Ben jij op zoek naar een echt ecologisch bedrijf? Naar lifestyle accessoires mt een hart voor de natuur? Dan zit je goed bij eKodoKi. Maar natuurlijk wil je ook weten of de producten van eKodoKi van goede kwaliteit zijn. Om dat te weten te komen kan je op deze pagina de reviews, beoordelingen en ervaringen van echte klanten van eKodoKi bekijken!

Over eKodoKi

eKodoKi is een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van allerhande zakken en tassen zoals bijvoorbeeld rugzakken. Je vindt er ook een ruim assortiment aan lifestyle accessoires zoals onder andere lunchdozen. Het bijzondere aan de producten van eKodoKi is dat de nadruk ligt op de ecologische impact van de producten. Daarom zijn de producten van eKodoKi uitsluitend gemaakt van hernieuwbare materialen die bovendien gerecycleerd zijn. Ook in het productieproces zelf ligt de aandacht op behoud van natuur en mens. eKodoKi werd opgericht door de Nederlandse ontwerpster Marion Verbücken in samenwerking met de Franse ontwerper Bertrand Rigot. Met samen meer dan zestig jaar ervaring in het veld ben je bij eKodoKi in goede handen!

Waarom kiezen voor eKodoKi?

Voor eKodoKi kies je in de eerste plaats om de mission statement en de nadruk op een minimale ecologische impact. Daarnaast is het zo dat je een ruim assortiment hebt om uit te kiezen en dat de producten van eKodoKi ook heel fashionable zijn. De website van eKodoKi is verdeeld in onder andere de volgende categorieën: rugzakken, aktetassen, laptoptassen, zonnebrillen, bestek, lunchdozen, schoudertassen en ga zo maar door. Vind je door het bos de bomen niet meer? Dan kan je rustig via de zoekbalk op de juiste plek terecht komen. Heb je een keuze kunnen maken en één van de producten van de collecties WOOLI of KWORK gekocht? Dan geniet je in Nederland van gratis levering bij een bestelling van boven de honderd euro en in België van gratis levering bij een bestelling van boven de 150 euro. eKodoKi levert bovendien bijna wereldwijd!

Is eKodoKi betrouwbaar?

eKodoKi is een webwinkel die nog niet superlang actief is binnen de sector. Dat gezegd zijnde is het team achter de organisatie eentje dat kan steunen op een ruime ervaring en op een ijzersterke reputatie. Daarnaast is het zo dat je eKodoKi terug kunt vinden op tal van sociale media platformen en dat je op de website alle nodige bedrijfsinformatie terug kunt vinden. Er is een eigen klantendienst voor vragen en problemen en op de website vind je duidelijke algemene voorwaarden terug. Ook is het bij eKodoKi altijd mogelijk om te genieten van het retourrecht als je dit binnen de 14 dagen na aankoop laat weten. Ten slotte betaal je jouw bestellingen bij eKodoKi op een veilige manier. Dat kan onder andere via de kredietkaart, PayPal en Bancontact. Lekker handig!

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met bepaalde vragen zit omtrent de producten of omtrent het productieproces van eKodoKi. Het antwoord op veel van die vragen kan je terugvinden op de website zelf. Is dat toch niet het geval? Dan kan je ook even contact opnemen met de klantendienst van eKodoKi. Dat kan je doen per briefwisseling, je kunt ook het contactformulier invullen of een berichtje sturen via één van de sociale media profielen (Facebook, LinkedIn en Instagram). De klantendienst van eKodoKi is vrij actief en reageert meestal binnen de werkdag op vragen of problemen. Heb je een klacht? Dan stuur je best een mailtje. Alternatief kan je ook jouw klacht indienen via het Europese ODR-platform voor geschillenbemiddeling. Het antwoord op klachten kan iets langer uitblijven.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens één van de producten van eKodoKi? Dan ben jij de geknipte persoon om die ervaring te delen met onze bezoekers. Wat vond je bijvoorbeeld van het aanbod op de website van eKodoKi? En is de kwaliteit van jouw aankoop wat je ervan had verwacht? Zou je in de toekomst opnieuw kopen bij eKodoKi? Hoe zou je de service in zijn geheel beoordelen? Zou je eKodoKi aanraden aan vrienden en/of familie? Waarom wel of waarom niet? Schrijf een review en laat het ons weten!

Reviews over eKodoKi

Gerelateerde bedrijven

Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Backpackspullen.nl logo
Backpackspullen.nl
2 beoordelingen
9,5
Ilse Jacobsen logo
Ilse Jacobsen
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met eKodoKi

Het bedrijf eKodoKi is geverifieerd door ons. De webshop ekodoki.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. eKodoKi is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. eKodoKi maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

eKodoKi is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ekodoki.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over eKodoKi


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Backpackspullen.nl logo
Backpackspullen.nl
2 beoordelingen
9,5
Ilse Jacobsen logo
Ilse Jacobsen
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is eKodoKi een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over eKodoKi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is eKodoKi actief?

eKodoKi is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de eKodoKi reviews? Dan kun je naar de website van eKodoKi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie