Ekhart Yoga logo

Ekhart Yoga reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ekhart Yoga reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over ekhartyoga.com

Ekhart Yoga is geverifieerd door ons expert team. De webshop Ekhart Yoga bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Ekhart Yoga lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Ekhart Yoga. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ekhartyoga.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van ekhartyoga.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ekhart Yoga.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Enorm blij

Ik ben sinds 2014 lid van de website en geniet enorm van de lessen. Eerst waren er maar een paar docenten, maar nu zijn er al heel wat mer verschillende. Ik ben al 7 jaar erg blij met de website.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Jordi S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ekhart Yoga


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LOI logo
LOI
5 beoordelingen
3,6
Laudius logo
Laudius
1 beoordeling
10
Examencentrum logo
Examencentrum
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ekhart Yoga een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ekhart Yoga. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ekhart Yoga actief?

Ekhart Yoga is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lessen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ekhart Yoga reviews? Dan kun je naar de website van Ekhart Yoga gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie