123test logo

123test reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
123test reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1507
123test logo
Website
123test.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 123test

Het uitvoeren van testen is iets dat je echt verder kan helpen. Een aanbieder van heel erg veel verschillende tests is 123test. Om te onderzoeken of deze aanbieder jou ook van dienst kan zijn, hebben we de reviews en ervaringen nog eens tegen het licht gehouden. De belangrijkste conclusies zetten we hier uiteen. Op basis van die informatie kun je besluiten ook voor de tests van 123test te kiezen.

Over 123test

123test ontwikkelt en automatiseert al vanaf 2003 psychometrische tests voor verschillende doeleinden. De tests gaan van informatief tot zeer uitgebreid. De tests zijn in eerste instantie vooral voor het individu ontwikkeld. Tegenwoordig echter, maken ook steeds meer professionals gebruik van de tests, net als psychologen en coaches. De verschillende tests kunnen je prima helpen bij loopbaan vraagstukken en bij je persoonlijke ontwikkeling.

Waarom kiezen voor 123test

Omdat de tests die 123test je biedt je echt verder kunnen helpen. Er is een zeer breed aanbod van tests beschikbaar. Je kunt dan denken aan de beroepskeuzetest tot de klassieke IQ test. Er zijn eveneens persoonlijkheidstests en assessment voorbereidingstests beschikbaar. Je kiest voor 123test omdat ze gemaakt zijn door zeer ervaren ontwikkelaars en je maakt er bovendien helemaal gratis gebruik van. Er zijn extra uitgebreide tests beschikbaar die je tegen een geringe vergoeding kunt maken. Er zijn veel tests voor veel gebruikers. Ondertussen hebben rond de dertig miljoen mensen gebruik gemaakt van rond de 140 verschillende tests. Het feit dat ook steeds meer professionals kiezen voor 123test kan ook een reden zijn om juist voor deze aanbieder te kiezen.

Is 123test betrouwbaar?

Ja. De conclusie trekken we althans na het doornemen van de beoordelingen van mensen die al eens of vaker een test hebben gemaakt via deze aanbieder. De betrouwbaarheid komt tot uiting in het feit dat je niet verplicht bent een account te maken en je de verschillende tests dus anoniem kunt maken. Het feit dat ook partijen als de Nationale Vacaturebank en de Universiteit van Leiden met de tests werken biedt ook vertrouwen, net als het feit dat psychologen en coaches de tests gebruiken bij het uitvoeren van hun werk. 123test beschikt bovendien over het Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk dat alleen is weggelegd voor bedrijven die zich aan alle geldende wetten en regels houden.

Klantenservice en klachten

In de reviews en ervaringen lezen we niets over klachten. Toch kan het zomaar gebeuren dat jij wel een klacht hebt. Is dat het geval, dan kun je die klacht op verschillende manieren indienen bij 123test. Zo is er op de website een speciaal contactformulier ontwikkeld. Op de website vind je ook het adres van 123test. Je zou dus ook een schriftelijke klacht in kunnen dienen. Verder is er nog de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen zijn zeer waardevol als je moet kiezen. De onafhankelijke informatie helpt je bij het nemen van de beste beslissing en reduceert in elk geval de kans op het maken van een minder goede keuze. Om die reden vragen we jou om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Zo help je andere mensen echt bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over 123test
Gerelateerde bedrijven
NHA logo
NHA
17 beoordelingen
4,4
YouGov logo
YouGov
2 beoordelingen
9
Loikidzz logo
Loikidzz
1 beoordeling
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over 123test

Ons team van experts heeft 123test geverifieerd op een aantal punten. De webshop van 123test bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. 123test is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

123test is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van 123test.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van 123test.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg toegankelijk

De test was toegankelijk in instructie en taken, maar zou een grafische verbetering kunnen hebben in het gedeelte met bubbelopties en/of een andere schaal van overeenstemming kunnen proberen in plaats van + en -. Probeer ook verschillende achtergrondkleurcontrasten uit.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kelly L.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 123test
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NHA logo
NHA
17 beoordelingen
4,4
YouGov logo
YouGov
2 beoordelingen
9
Loikidzz logo
Loikidzz
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 123test een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over 123test. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 123test actief?

123test is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) testen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 123test reviews? Dan kun je naar de website van 123test gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie