Cheflix logo

Cheflix reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cheflix reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4681
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Cheflix

Cheflix is geverifieerd door ons expert team. De webshop Cheflix bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Cheflix lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Cheflix. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Cheflix is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van cheflix.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cheflix.

Geplaatst op: 12-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Cheflix


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Thuiscursus.nl logo
Thuiscursus.nl
2 beoordelingen
9,5
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
Zelfranken.nl logo
Zelfranken.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cheflix een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Cheflix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cheflix actief?

Cheflix is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cheflix reviews? Dan kun je naar de website van Cheflix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie