Laudius logo

Laudius reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Laudius reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1270
Laudius logo
Website
laudius.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Laudius

Heb jij een studie of cursus gevolgd bij het online opleidingsinstituut Laudius? Laat dan weten wat jouw ervaring was. Hoe vond je de studie en wat heb je met de studie in de praktijk gedaan? Hieronder lees je alles over Laudius, de betrouwbaarheid en onderaan kun je persoonlijke ervaringen van eerdere studenten van Laudius lezen.

Over Laudius

Laudius is dé online opleider. Je kunt hier voordelig een erkende studie of cursus volgen. Dit kan gewoon online met hulp van online docenten. Je kunt jouw cursus volledig online doen, of het papierwerk bestellen voor in huis. Je kunt studeren op een manier dat bij jou past. Zo kun je een baan, of een druk gezinsleven alsnog combineren met een studie. Laudius maakt het mogelijk om te blijven investeren in jezelf en in jouw toekomst.

Laudius biedt een breed scala aan opleidingen en cursussen aan. Voor iedereen is er wel een studie of cursus dat past bij zijn of haar interesses. Laudius zorgt er altijd voor dat de cursussen en opleidingen betaalbaar zijn. Zo kun je voor een kleine prijs studeren en jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Ook werkt Laudius met kortingsacties en welkomstacties. Zo kun je nog voordeliger aan een nieuwe studie starten.

Waarom kiezen voor Laudius

Een opleiding van Laudius is voor iedereen die wel wilt studeren, maar niet fulltime in college wilt zitten. Je kunt een studie van Laudius goed combineren met werk of een gezinsleven. Je mag namelijk zelf bepalen waar en wanneer je studeert. Je bepaalt dus ook zelf hoe lang of hoe kort je over de studie doet. Je bepaalt zelf het tempo en zo kan iedereen succesvol studeren.

Ook vanwege de prijs is Laudius een echte aanrader. Je kunt voordelig een nieuwe studie starten en het is mogelijk om in termijnen te betalen. Zo zit je niet aan collegegeld vast en zijn de kosten beter te behappen voor iedereen met een beperkt budget.

Je studeert dan wel niet op locatie, dit betekent niet dat je geen hulp krijgt. Je kunt hulp van online docenten krijgen en hier al jouw vragen stellen. Ook kun je met een Laudius studie stage lopen en meedoen aan studiedagen voor een ultieme studie ervaring.

Is Laudius betrouwbaar?

Laudius is al jarenlang actief als online opleider en ieder jaar studeren hier ontzettend veel online studenten af. Laudius doet er alles aan om het online aanbod up-to-date te houden en biedt alleen de beste studies en cursussen aan.

Je kunt altijd veilig jouw online studie betalen. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag in één keer te betalen, maar mag de betaling ook in termijnen voldoen. Je kunt gewoon betalen via jouw bank en kunt Ideal als betaalmiddel selecteren bij Laudius. Ook kun je jouw studie betalen met een creditcard.

Klantenservice en klachten

Laudius heeft een actieve klantenservice die dagelijks te bereiken is. Je kunt bij deze klantenservice terecht voor vragen over jouw studie, maar ook voor meer informatie over de opleidingen. Weet je niet goed welke studie je moet kiezen of wil je weten of de studie aansluit bij jouw carrièrewensen? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen niet alleen met studieadvies, maar kunnen ook al jouw vragen over betaling en andere servicevoorwaarden snel beantwoorden. Dit kan gewoon per telefoon, maar je kunt jouw vragen ook altijd mailen en er wordt spoedig contact met je opgenomen.

Wanneer je niet tevreden bent over jouw studie, kun je altijd nog stoppen. Je hebt altijd een proeftermijn om de studie te testen. Past de studie niet bij jou? Dan kun je stoppen en hoef je niet te betalen. Heb je een klacht over de studie of over de service? Je kunt jouw klacht altijd online of telefonisch melden. Er zo snel mogelijk worden gewerkt aan jouw klacht en tot een goede oplossing worden gekomen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij afgestudeerd bij Laudius of volg je momenteel een studie bij Laudius? Laat dan weten hoe jij dit online opleidingsinstituut ervaart. Hoe is de online leeromgeving en is het eenvoudig om bij te benen? Je kunt jouw persoonlijke ervaring hieronder achterlaten. Vermeld bijvoorbeeld ook welke studie of cursus je hebt gevolgd en of je deze wel of niet zou aanbevelen.

Reviews over Laudius
Gerelateerde bedrijven
YouGov logo
YouGov
2 beoordelingen
9
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10
8
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Laudius

Het bedrijf Laudius is geverifieerd door ons. De webshop laudius.nl is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. Laudius is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Laudius maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van laudius.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van laudius.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Laudius.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onproffesionele begeleiding docent. Cursus rommelig

Vol moed gestart met de cursus tot grafisch vormgever. Elke dag bezig geweest met de oefeningen en opdrachten. Tot ik dus vast liep met een oefening omdat de cursus niet aansloot op wat ik zag in mijn Photoshop. Op internet had ik al gelezen dat er een grote update was gedaan in Photoshop. En een paar opdrachten later liep ik weer tegen hetzelfde probleem.

Toen besloten de docent een mailtje te sturen en te vragen of de cursus nog aangepast moest worden. Dan zou ik even wachten met verder gaan want het stoorde me nogal. Daarop kreeg ik een mail terug van de docent (M. Van Thiel) dat hij zich er nogal aan stoorde dat cursisten zich kwaad maken en de schuld in hun schoenen schuiven, maar vervolgens niet secuur de opdrachten lezen. En vervolgens stuurde hij me terug naar de oefening waar ik op het begin al vastliep. Het kwam niet overeen. Weer een mail gestuurd dat het niet klopte.. en dat ik wel een professioneler antwoord terug had verwacht van een docent. Ondertussen heb ik printscreens gemaakt van de cursus en van photoshop waarop heel duidelijk te zien is dat het niet klopt. Maar deze docent zegt alsnog dat het niet klopt wat ik zeg en dat de cursus 'perfect' is. Dan mogen jullie ook wel iets aan de spelfouten gaan doen...

Al met al.. de begeleiding was dus onbeleefd en de cursus zelf heel onoverzichtelijk en vol met spelfouten. Heb de cursus stopgezet per direct!

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ashley F.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Laudius
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
YouGov logo
YouGov
2 beoordelingen
9
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Laudius een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Laudius. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Laudius actief?

Laudius is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lessen , opleidingen , testen en cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Laudius reviews? Dan kun je naar de website van Laudius gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie