EcuaFina logo

EcuaFina reviews, ervaringen en beoordelingen

EcuaFina reviews, ervaringen en beoordelingen
2538
EcuaFina logo
Website
EcuaFina
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen EcuaFina

EcuaFina is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van authentieke producten uit de Andes. Vanuit Ecuador worden de producten volgens het fairtrade principe geïmporteerd naar Nederland. Wil jij graag meer weten over EcuaFina en lezen hoe anderen het bedrijf beoordelen? Lees dan onderstaande reviews en beoordeel zelf of EquaFina ook voor jou een interessant bedrijf is.

Over EcuaFina

EcuaFina is opgericht door de jonge onderneemster Rebecca Braak. Naast de webshop opende ze in 2019 in Zutphen een Travel Concept Store. Dit is een mix van de EcuaFina conceptstore en een reisbureau onder de naam Rebecca Adventure Travel. EcuaFina importeert rechtstreeks authentieke en op kleine schaal geproduceerde producten uit de Andes. Hiervoor bezoekt Rebecca een paar keer per jaar de daar wonende Quichua stammen om zelf op zoek te gaan naar nieuwe producten. Hierbij is fairtrade en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke pijler onder het bedrijf.

Waarom kiezen voor EcuaFina

Kies je voor een product van EcuaFina, dan kies je voor originaliteit. Eeuwenoude traditie en vakmanschap is zichtbaar in ieder product. Via EcuaFina koop je onder anderen native en effen plaids, poncho's, shawls en sweaters. De meeste producten zijn gemaakt van zacht alpaca wol. De kleurrijke patronen geven kleur aan het Hollandse straatbeeld en huishoudens. Daarnaast is er ook een selectie aan gourmet producten zoals avocado-olie, koffie en chocolade. Alle producten zijn gegarandeerd handgemaakt en origineel van afkomst. Bovendien steun je indirect de kleine ambachtslieden die een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten. Klanten worden via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Nieuwe klanten die zich inschrijven voor de nieuwsbrief krijgen 10% korting op de eerste bestelling bij EcuaFina.

Is EcuaFina betrouwbaar?

EcuaFina heeft geen zichtbare keurmerken, maar is wel vaak positief in het nieuws. Tijdschriften als Margriet en Happinez. De televisiezender RTL 4 gaf aandacht aan EcuaFina in het programma Plezier en Passie. De eigen Travel Concept Store is in 2019 geopend door de burgemeester van Zutphen Annemieke Vermeulen, samen met de Fernando Buchel, de ambassadeur van Ecuador. Op 'Google My Business' krijgt het bedrijf een score van 4.8 uit 5.

Klantenservice en klachten

Het bedrijf heeft geen eigen klantenservice, maar is zeer laagdrempelig te bereiken. Klanten kunnen langskomen in de winkel in Zutphen en via de website is het telefoonnummer te vinden van mede-eigenaar Willem Braak. Online kan contact worden gemaakt via een e-mailadres of het contactformulier op de website. Bestellingen via de webshop worden gratis verzonden en de klant heeft het recht om een product binnen 14 dagen terug te zenden.

Wil jij ook beoordelen?

Authentieke en originele producten zijn mooi om te geven en te ontvangen. Producten van EcuaFina behoren zeker tot deze categorie. Ben jij klant geweest bij EcuaFina of ben je in het bezit van een van hun producten, dan kan je hier je ervaringen opschrijven. Hiermee krijgen andere mensen een goed beeld over het bedrijf EcuaFina en de producten die ze hier kunnen kopen.

Reviews over EcuaFina
Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Biomoda logo
Biomoda
2 beoordelingen
9
Ilse Jacobsen logo
Ilse Jacobsen
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met EcuaFina

Het bedrijf EcuaFina is geverifieerd door ons. De webshop EcuaFina is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. EcuaFina is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. EcuaFina maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

EcuaFina is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van EcuaFina te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn kleed

Ik heb hier een picknick kleed besteld aangezien de oude snel kapot ging en we gebruiken hem toch best veel. Daarom wilde ik er een van een goede kwaliteit en die heb ik hier zeker gevonden!

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amber K.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over EcuaFina
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Biomoda logo
Biomoda
2 beoordelingen
9
Ilse Jacobsen logo
Ilse Jacobsen
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EcuaFina een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over EcuaFina. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EcuaFina actief?

EcuaFina is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EcuaFina reviews? Dan kun je naar de website van EcuaFina gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie