Eazzypark logo

Eazzypark reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Eazzypark reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1646
Eazzypark logo
Website
eazzypark.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Eazzypark

Parkeren bij de luchthavens Eindhoven Airport en Schiphol is vaak een hele uitdaging. De parkeerplaatsen zijn vol of liggen ver verwijderd van de aankomst-en vertrekhal. Met de parkeerservice van Eazzypark behoort dit ongemak tot het verleden. Ga jij binnenkort op reis met Parkeren Eindhoven Airport of Schiphol en wil je weten of Eazzypark je parkeerproblemen ook kan oplossen, lees dan onderstaande reviews en besluit of je gebruik gaat maken van de diensten van Eazzypark.

Over Eazzypark

Eazzypark verzorgt parkeerservice voor automobilisten die reizen vanaf Eindhoven Airport of Schiphol. Hun missie bestaat uit vier onderdelen: klantvriendelijkheid, een hoge kwaliteit aan service, een eerlijke prijs en een optioneel extra servicepakket zoals het reinigen van de auto terwijl de klant onderweg is. Klanten kunnen kiezen uit een shuttledienst of een valet service waarbij professionele chauffeurs de auto halen en brengen, en de klant slechts 50 meter hoeft te lopen naar de ingang van de aankomst- en vertrekhal.

Waarom kiezen voor Eazzypark

Klanten kunnen snel en eenvoudig via de website een parkeerplaats voor hun auto regelen en op verschillende manieren betalen. Maak je gebruik van de app dan krijg je een korting van 5%. De klant ontvangt een bevestigingsmail en een beschrijving van de route naar de parkeerplek. Alle wagens staan veilig op een terrein met 24-uurs bewaking, cameratoezicht en een dubbele omheining. Klanten die moeite hebben om hun eigen bagage te dragen worden tot aan de incheckbalie geholpen door de chauffeur. Bij aankomst streeft het bedrijf erna om de klant op te wachten en hen zo snel mogelijk naar zijn auto te vervoeren. Tijdens de reis is het mogelijk om een schoonmaakservice voor de auto te boeken. Zowel de buitenkant als het interieur een complete reiniging krijgen.

Is Eazzypark betrouwbaar?

Eazzypark komt over als een betrouwbaar bedrijf. Op hun website staan alle gegevens duidelijk genoteerd en klanten kunnen direct lezen hoeveel een dienst van Eazzypark zal kosten. In Eindhoven hebben ze de beschikking over 2000 parkeerplaatsen en kan de auto zowel in een parkeergarage als buiten worden geparkeerd. Omdat ze dezelfde openingstijden hanteren als de luchthaven, van 04.30 tot middernacht, is de service altijd gegarandeerd. Dit geeft de klanten extra zekerheid dat ze altijd snel bij hun auto terug zijn. Eazzypark beschikt over een verzekering voor alle auto's die gestald zijn op hun terrein.

Klantenservice en klachten

Eazzypark verwijst klanten voor de meest voorkomende vragen naar een FAQ die te vinden is op hun website. Krijgt de klant geen antwoord of is er sprake van een klacht dan is de klantenservice van Eazzypark te bereiken via de mail of telefoon.

Wil jij ook beoordelen?

Eazzypark is een handige oplossing voor alle parkeerproblemen rondom Eindhoven Airport of Schiphol. Vele klanten maakte al gebruik van hun service. Ben jij klant geweest en wil je een ervaring delen dan kan je hier je mening over Eazzypark kwijt. Toekomstige klanten kunnen de review lezen om zo weloverwogen een besluit te nemen om ook gebruik te maken van de diensten van Eazzypark.

Reviews over Eazzypark
Gerelateerde bedrijven
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
Royalparking logo
Royalparking
2 beoordelingen
7,5
voordeligparkeren.nl logo
voordeligparkeren.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,7
22% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Onze beoordeling over Eazzypark

Eazzypark is geverifieerd door ons expert team. De webshop Eazzypark bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Eazzypark lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Eazzypark. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Eazzypark is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van eazzypark.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Eazzypark.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Eazzypark eindhoven Slechtste ooit ( slechter kan niet)

Slechtste ooit ( slechter kan niet). Schade aan mijn auto en betallen niet. Op 11-08-2021 t/m 19-08-2021 heb ik mijn auto bij Eazzypark eindhoven geparkeerd. Bij terugkomst van vakantie zag ik dat de auto schade had. Op 19-08-2021 heb ik de schade bij de receptie gemeld .Ze hebben ook foto van de schade gemaakt. Hij gaf aan dat ik via deze mail de melding moest aangeven. maar nog steeds geen resultaat misschien meer daan 20 email gestuurd. ze zijn ASO mensen

Geplaatst op: 21-03-2024
Laatst bewerkt op: 21-03-2024
Geschreven door: Hama

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veroorzaken schade aan je auto en vergoeden niets!

Het afgeven en ophalen bij airport Eindhoven verliep prima. Helaas meldde de medewerker bij ophalen dat er schade was gereden met de auto. Omdat er niemand aanwezig was die dat af kon handelen (in de avonduren) moest ik zelf bij daglicht foto's maken en per mail versturen. Daarna vroegen ze om een offerte op te vragen bij een schadebedrijf. Toen de rekening +/- 1500 euro bleek te zijn, verliep de mailwisseling plotseling heel stroef... Meer dan 2 weken wachten op een antwoord. Tussenkomst van de rechtsbijstand heeft de mailwisseling iets versneld, maar inmiddels 5 maanden verder en nog geen cent ontvangen.
Ik parkeer hier NOOIT meer!!

Geplaatst op: 03-08-2023
Laatst bewerkt op: 03-08-2023
Geschreven door: Linda T.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schade aan de wagen - geen verantwoordelijkheid nemen.

Het zijn vriendelijke mensen, en goedkope service... Tot als er schade aan de wagen is... Bij afhaling was de auto beschadigd van rechter voorzijwiel tot rechter achterdeur (dus ergens tegengereden en blijven rijden). Ging allemaal vlotjes afgehandeld worden verzekerden ze mij - zeker aangezien er foto's waren genomen bij het binnenrijden.

Helaas... schadeafdeling is telefonisch niet bereikbaar en ze antwoorden niet op mails... Ik heb 10-tallen keren gebeld naar de receptie die me niet kon/wou verder helpen. Op mails werd altijd pas na een maand gebrekkig geantwoord (en naast de kwestie). De schade was +/- 5.000 €. Gelukkig had ik een rechtsbijstandverzekering die een advocaat heeft ingeschakeld. En pas na 6 maanden heb ik eindelijk een (gedeeltelijke) compensatie gekregen. De rest heeft mijn eigen omnium gelukkig bijgepast... Maar ik sta nog steeds versteld van het totale gebrek aan verantwoordelijkheid van deze firma.

Schade is onomstotelijk bewezen, én toch maken ze er zich vanaf door niet te reageren. Ik zou hier NOOIT meer komen. En raadt ook iedereen aan om hier niet te gaan. Had ik geen (rechtsbijstand)verzekering gehad, zou ik zelf die 5.000€ kunnen betalen. Volgens mij kunnen ze geen enkel dossier voorleggen waarbij ze de schade correct en adequaat aangepakt hebben - als dit bij zo'n éénduidig dossier al zo moeizaam verloopt.
Iedereen kan eens fouten maken, maar als ze er geen verantwoordelijkheid voor nemen, is dit een duidelijk bewijs dat je hier maar beter wegblijft.

Geplaatst op: 25-10-2022
Laatst bewerkt op: 25-10-2022
Geschreven door: F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
App een week gebruikt

Parkeer op straat werkt niet in Parijs.
Vriendelijke klantenservice

Geplaatst op: 08-08-2022
Laatst bewerkt op: 08-08-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Afschuwelijk en oneerlijk bedrijf

In november 2021 auto achtergelaten. Bij de terugkeer de autovteruggevonden in het pikdonker. Vol vogelpoep en links en rechts vooraan beschadigde bumper.
Schade-aangifteformulier moet per e-mail en je krijgt de zogezegde 370 graden scan niet te zien. De bestuurders komen als gekken op de pikdonkere parking gereden.
Nog steeds geen restitutie van de schade ontvangen. Advocaten werden ingeschakeld maar er is geen enkele medewerking van het bedrijf. Zij vroegen me om naar Nederland te komen alsof dit geen geld en tijd kost. Geen enkel deftig voorstel ontvangen. Wil je veilig parkeren. Neem de parking van de luchthaven en betaal een paar euro’s meer. Het bespaart je heel wat miserie.

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Afschuwelijk en oneerlijk befrijf

Vorige review had de juiste omschrijving maar verkeerde sterren
Hierbij de rechtzetting
Nooit meer bij deze misbruikers

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark R.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Stelletje straatrovers!!!

Abusievelijk bij hun geboekt. Mijn auto mag niet door een ander bestuurd worden. Op mijn verzoek boeking geannuleerd, maar zij weigeren het geld terug te betalen

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondanks gemak en op tijd de auto terug slechte ervaring

Bij het ophalen van onze auto die overigens keurig op tijd klaar stond, zag ik rond de wielkasten veel baggersporen. Dat de bagger hoger (spiegels) heeft gezeten zag ik doordat de auto (vluchtig) was afgespoten. Bij controle van de km stand bleek dat er 19 km met de auto was gereden en krassporen rechtsachter op de bumper. Bij reclameren hierover werd de boot afgehouden, de afhandeling getraineerd en ondanks het meermalen aanleveren van bewijstukken en foto's niet meer gereageerd. Slecht bedrijf en je weet niet wat er met je auto gebeurd daar.
Nooit meer dus.

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: William D.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Afschuwelijk

In 1 woord

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark R.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Afschuwelijk

In 1 woord

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark R.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig hoe ik mijn auto terug kreeg

Al jaren parkeren wij bij EazzyPark Eindhoven. Ging altijd goed tot afgelopen week. Het was schandalig hoe we de auto terug kregen. Het leek wel een omgekeerde dalmatiër. De zwarte auto zat helemaal, maar dan ook helemaal onder de witte spetters. Je verwacht op zijn minst de auto terug te krijgen zoals je hem inleverde. Voor mij geen EazzyPark meer. Zet hem voortaan wel in de parkeergarage van Eindhoven AirPort

Geplaatst op: 29-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brigit

5 / 10
3/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een ongeorganiseerde bende...

Auto staat niet klaar,een moeten moeten wachten.

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig 🤩 zorgzaam geweldig personeel staan voor je klaar

Perfect bedrijf met vriendelijke personeel betaalbaar voor iedereen en zeker een aanrader!

Wij komen zeker terug voor ons nummer 1

Dank wel voor de goede zorgen 👍😀

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mellica J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele goede service

Wat een super service. Ze zijn erg meedenkend en behulpzaam. Ze houden je ook goed op de hoogt van alle informatie. We hebben bijna nooit hoeven wachten dus de volgende keer komen we weer hier.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: David H.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Eazzypark
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Q-park.nl logo
Q-park.nl
5 beoordelingen
5,2
Royalparking logo
Royalparking
2 beoordelingen
7,5
voordeligparkeren.nl logo
voordeligparkeren.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eazzypark een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over Eazzypark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eazzypark actief?

Eazzypark is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eazzypark reviews? Dan kun je naar de website van Eazzypark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie