Eazzypark logo

Eazzypark reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Eazzypark reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Eazzypark logo
Website
eazzypark.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Eazzypark

Parkeren bij de luchthavens Eindhoven Airport en Schiphol is vaak een hele uitdaging. De parkeerplaatsen zijn vol of liggen ver verwijderd van de aankomst-en vertrekhal. Met de parkeerservice van Eazzypark behoort dit ongemak tot het verleden. Ga jij binnenkort op reis via Eindhoven Airport of Schiphol en wil je weten of Eazzypark je parkeerproblemen ook kan oplossen, lees dan onderstaande reviews en besluit of je gebruik gaat maken van de diensten van Eazzypark.

Over Eazzypark

Eazzypark verzorgt parkeerservice voor automobilisten die reizen vanaf Eindhoven Airport of Schiphol. Hun missie bestaat uit vier onderdelen: klantvriendelijkheid, een hoge kwaliteit aan service, een eerlijke prijs en een optioneel extra servicepakket zoals het reinigen van de auto terwijl de klant onderweg is. Klanten kunnen kiezen uit een shuttledienst of een valet service waarbij professionele chauffeurs de auto halen en brengen, en de klant slechts 50 meter hoeft te lopen naar de ingang van de aankomst- en vertrekhal.

Waarom kiezen voor Eazzypark

Klanten kunnen snel en eenvoudig via de website een parkeerplaats voor hun auto regelen en op verschillende manieren betalen. Maak je gebruik van de app dan krijg je een korting van 5%. De klant ontvangt een bevestigingsmail en een beschrijving van de route naar de parkeerplek. Alle wagens staan veilig op een terrein met 24-uurs bewaking, cameratoezicht en een dubbele omheining. Klanten die moeite hebben om hun eigen bagage te dragen worden tot aan de incheckbalie geholpen door de chauffeur. Bij aankomst streeft het bedrijf erna om de klant op te wachten en hen zo snel mogelijk naar zijn auto te vervoeren. Tijdens de reis is het mogelijk om een schoonmaakservice voor de auto te boeken. Zowel de buitenkant als het interieur een complete reiniging krijgen.

Is Eazzypark betrouwbaar?

Eazzypark komt over als een betrouwbaar bedrijf. Op hun website staan alle gegevens duidelijk genoteerd en klanten kunnen direct lezen hoeveel een dienst van Eazzypark zal kosten. In Eindhoven hebben ze de beschikking over 2000 parkeerplaatsen en kan de auto zowel in een parkeergarage als buiten worden geparkeerd. Omdat ze dezelfde openingstijden hanteren als de luchthaven, van 04.30 tot middernacht, is de service altijd gegarandeerd. Dit geeft de klanten extra zekerheid dat ze altijd snel bij hun auto terug zijn. Eazzypark beschikt over een verzekering voor alle auto's die gestald zijn op hun terrein.

Klantenservice en klachten

Eazzypark verwijst klanten voor de meest voorkomende vragen naar een FAQ die te vinden is op hun website. Krijgt de klant geen antwoord of is er sprake van een klacht dan is de klantenservice van Eazzypark te bereiken via de mail of telefoon.

Wil jij ook beoordelen?

Eazzypark is een handige oplossing voor alle parkeerproblemen rondom Eindhoven Airport of Schiphol. Vele klanten maakte al gebruik van hun service. Ben jij klant geweest en wil je een ervaring delen dan kan je hier je mening over Eazzypark kwijt. Toekomstige klanten kunnen de review lezen om zo weloverwogen een besluit te nemen om ook gebruik te maken van de diensten van Eazzypark.

Reviews over Eazzypark

Gerelateerde bedrijven

Q-park.nl logo
Q-park.nl
2 beoordelingen
9,5
Parkcare logo
Parkcare
2 beoordelingen
9,5
Park 'n Fly logo
Park 'n Fly
2 beoordelingen
8,5
8,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over eazzypark.nl

Eazzypark is geverifieerd door ons expert team. De webshop Eazzypark bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Eazzypark lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Eazzypark. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Eazzypark is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van eazzypark.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Eazzypark.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig 🤩 zorgzaam geweldig personeel staan voor je klaar

Perfect bedrijf met vriendelijke personeel betaalbaar voor iedereen en zeker een aanrader!

Wij komen zeker terug voor ons nummer 1

Dank wel voor de goede zorgen 👍😀

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 10-09-2021
Geschreven door: Mellica J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele goede service

Wat een super service. Ze zijn erg meedenkend en behulpzaam. Ze houden je ook goed op de hoogt van alle informatie. We hebben bijna nooit hoeven wachten dus de volgende keer komen we weer hier.

Geplaatst op: 23-04-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: David H.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een ongeorganiseerde bende...

Auto staat niet klaar,een moeten moeten wachten.

Geplaatst op: 18-10-2021
Laatst bewerkt op: 18-10-2021
Geschreven door: Hans

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Eazzypark


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Q-park.nl logo
Q-park.nl
2 beoordelingen
9,5
Parkcare logo
Parkcare
2 beoordelingen
9,5
Park 'n Fly logo
Park 'n Fly
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eazzypark een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Eazzypark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eazzypark actief?

Eazzypark is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eazzypark reviews? Dan kun je naar de website van Eazzypark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie