Duetz logo

Duetz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Duetz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3985
Duetz logo
Website
duetz.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Duetz

Wil je graag een bestelling plaatsen bij de webwinkel Duetz, maar weet je niet zeker of je deze winkel kunt vertrouwen? Bekijk dan eerst de informatie op deze pagina. Op deze website kom je alles te weten over Duetz, zoals waar de organisatie voor staat, waarom je de Duetz wel of niet kunt vertrouwen en hoe je een medewerker van Duetz kunt spreken. Ook lees je op deze pagina vele reviews van reeds bestaande klanten, waardoor je na het doornemen van deze ervaringen en informatie vervolgens zelf een heldere keuze kunt maken om wel of geen bestelling te plaatsen bij Duetz.

Over Duetz

Duetz is een bedrijf dat zich specialiseert in exclusieve dames- en herenmode. Duetz kent een lange geschiedenis. Zo komt de naam Duetz van Bernard Willem Duetz uit Gescher, die in 1857 zijn winkel Duetz opende. Het bedrijf gaat inmiddels al heel wat generaties mee, en heeft naast haar 4 fysieke winkels sinds 2016 ook een webwinkel waar haar producten worden aangeboden. In de winkels van Duetz, en in de webwinkel, staat kwaliteit, service en aandacht voor de klant centraal. Ook hecht het bedrijf waarde aan een ruim aanbod aan kwaliteitsmerken. Zo biedt het bedrijf tal van bekende merken aan voor zowel mannen als vrouwen.

Waarom kiezen voor Duetz

Bij Duetz kun je terecht voor kwalitatieve casual kleding voor mannen en vrouwen. Naast casual kleding biedt het bedrijf ook diverse (maat)pakken aan en vindt je unieke kleding voor speciale gelegenheden. Het bedrijf biedt naast een ruim assortiment een uitstekende service. Zo helpt een medewerker van Duetz je graag met persoonlijk advies en word je altijd persoonlijk geholpen. Ook indien je kleding besteld via de webwinkel kun je vertrouwen op goede service. Zo worden je artikelen snel bij je thuis geleverd en kun je jouw bestelling zorgeloos retourneren indien gewenst.

Ӭ

Is Duetz betrouwbaar?

Duetz is een succesvolle en bekende onderneming. Duetz is al vele jaren actief in de kledingbranch en heeft daardoor een hoge naamsbekendheid. Naast het feit dat Duetz bekend is en 4 fysieke winkels heeft in regio Utrecht en Noord-Holland, voldoet het bedrijf aan alle veiligheidsstandaarden waaraan een betrouwbare organisatie dient te voldoen. Zo heeft het bedrijf haar contactgegevens open gecommuniceerd, gaat het bedrijf zorgvuldig met jouw persoonlijke data om en kun je via de webwinkel met verschillende veilige betalingsmethoden betalen. Je kunt dus zonder problemen een bestelling plaatsen bij de webwinkel van Duetz.

Klantenservice en klachten

Indien je graag een medewerker van Duetz wilt spreken kun je de klantenservice telefonisch benaderen of per mail. Ook kun je altijd een fysieke winkel bezoeken indien je kleding wilt passen. Een medewerker van Duetz staat je graag te woord met persoonlijk kledingadvies. Indien je daarnaast een klacht hebt kun je ook een beroep doen op de klantenservice en word je doorgaans spoedig geholpen. Je kunt bij Duetz zonder problemen kleding laten retourneren en indien gewenst opruilen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Duetz en wil je andere mensen over jouw ervaringen met het bedrijf vertellen? Laat dan een review achter. Met jouw review help je andere met het krijgen van een eerlijke en objectieve indruk van de onderneming. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld of je tevreden bent met de geleverde producten, de service van Duetz en of je snel werd geholpen door de klantenservice, indien je deze benaderd hebt. Schrijf daarnaast ook of je de onderneming aan andere zou aanraden of niet.

Reviews over Duetz

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Ador logo
Ador
4 beoordelingen
6
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Duetz

Het bedrijf Duetz is geverifieerd door ons. De webshop duetz.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Duetz is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Duetz maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van duetz.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van duetz.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Duetz.

Geplaatst op: 26-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Duetz


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Ador logo
Ador
4 beoordelingen
6
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Duetz een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Duetz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Duetz actief?

Duetz is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Duetz reviews? Dan kun je naar de website van Duetz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie