Droomparken.nl logo

Droomparken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Droomparken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1639
Droomparken.nl logo
Website
Droomparken.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Droomparken.nl

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Droomparken.nl? Wij hebben de reviews van Droomparken.nl voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Droomparken.nl een mooie accommodatie te boeken. Heb je al een idee waar in Nederland je op vakantie wilt? Je kunt met Droomparken.nl allerlei kanten uit, want er zijn verschillende locaties mogelijk. De naam Droomparken maakt al duidelijk wat je te wachten staat tijdens een vakantie. Een regelrechte droomvakantie. Jij weet ook wel dat mensen van alles kunnen beweren. Maar is het echt waar? Daarom is het handig om hier onder de ervaringen van andere gasten te lezen. Waren er klachten? Hoe is dat verder opgepakt? Of waren mensen unaniem tevreden? Doe je winst met de reviews en geniet van jouw ultieme droomvakantie.

Over Droomparken.nl

Droomparken biedt op 11 verschillende plekken in Nederland droomvakanties aan. De locaties zijn stuk voor stuk schitterend. Je verblijft op de mooiste plekjes van ons land. Droomparken onderscheidt zich op het terrein van luxe accommodaties. Ook staan ze bekend om de goede klantenservice en hoogstaande kwaliteit. De laatste jaren groeit Droomparken enorm. Je merkt dat hierdoor tegelijkertijd de naamsbekendheid van deze organisatie toeneemt. Als je benieuwd bent naar de laatste beschikbaarheid van droomhuizen of je hebt interesse in een last minute, dan zie je dit duidelijk vermeld staan op de website. Er zijn veel mogelijkheden bij Droomparken.nl. Ook als het gaat om affiliaties, dan denkt deze organisatie graag met je mee. Het is dus altijd een goede optie om contact op te nemen als je speciale wensen hebt.

Waarom kiezen voor Droomparken.nl

Welke redenen zijn er om te kiezen voor een verblijf op een van de locaties van Droomparken.nl? Allereerst weet je zeker dat de accommodatie zich in een prachtige omgeving bevindt. Denk hierbij aan parken in onder meer Zeeland, Limburg, Noord-Holland of de Veluwe. Uiteraard ligt zo’n park in Zeeland in de nabijheid van de kust. Daarnaast zijn er veel faciliteiten. Of het nu gaat om zwemmen, animatie of uitgebreid uit eten gaan, de keus is uitgebreid. Boek je bij een bepaald park, dan wordt er altijd duidelijk aangegeven wat er in deze omgeving allemaal te beleven valt. De medewerkers van Droomparken.nl denken graag met je mee als je een huisje wilt boeken. Dat is een groot voordeel. Zo vind je een accommodatie die perfect aansluit bij jouw wensen. Specifieke vragen mag je altijd stellen, want je leveren graag service op maat. Alle huizen zijn zonder uitzondering luxe te noemen. Of je nu kiest voor een ruime bungalow, een idyllisch gelegen chalet, een exclusieve vrijstaande strandvilla of een luxe chalet, comfort is verzekerd. Ook het reserveren van groepsaccommodaties behoort tot de mogelijke opties. Een van de extra voordelen van Droomparken.nl is dat je altijd een opgemaakt bed aantreft bij aankomst. Wellicht stel jij het op prijs om eens een onvergetelijke vakantie door te brengen in een tiny house. Op een aantal parken is het verder ook mogelijk om te kamperen. Uiteraard mag je ook dan gebruik maken van alle faciliteiten.

Is Droomparken.nl betrouwbaar?

Het feit dat Droomparken.nl een groeiende organisatie is, zegt vaak al het een en ander over de betrouwbaarheid. Op de website zie je dat er verschillende manieren zijn om meer te lezen over hun betrouwbaarheid. Er is ook alle mogelijkheid om contact op te nemen. Heb je een klacht, dan wordt deze zeer zorgvuldig behandeld. Bekijk ook de ervaringen en beoordelingen van eerdere gasten. Deze zijn positief en uiteraard geeft dat een goed gevoel over deze organisatie.

Klantenservice en klachten

Droomparken.nl neemt feedback heel serieus. Kijk je bij de contactmogelijkheden op de website, dan kun je zelfs direct doorklikken naar het geven van feedback. Deze organisatie ziet klachten of opmerkingen juist als een leerpunt, dus schroom niet als je iets te melden hebt. De uitgebreide mogelijkheden om contact op te nemen en de open houding ten opzicht van de mening van gasten, maken Droomparken.nl extra betrouwbaar. De klantenservice is elke dag van de week bereikbaar. Je kunt bellen of mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf ook ervaringen met Droomparken.nl? Dan vinden andere mensen het ongetwijfeld prettig om die te lezen. Neem even de tijd om een review op te stellen en maak anderen deelgenoot van jouw positieve of negatieve ervaringen.

Gerelateerde bedrijven
Villapark de Weerribben logo
Villapark de Weerribben
2 beoordelingen
9
KAYAK logo
KAYAK
2 beoordelingen
9
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
5,9
29% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over Droomparken.nl

Droomparken.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Droomparken.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Droomparken.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Droomparken.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Droomparken.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Droomparken.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Droomparken.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nachtmerrie park

Ons huisje was een ramp, en dat voor 1200 euro per week. Het was uitgewoond, vies, plinten zaten los, stopcontact liet los, overal muizenpoep, schimmel op de muur in de slaapkamer... ik kan nog even doorgaan. Ga hier echt nooit heen. Thuis is het sowieso beter.

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vies huisje, en geen parkeer beleid.

Bij aankomst niet duidelijk waar de receptie is. 200 meter verderop en 3 bochten verder kom je deze toch tegen.

Bestelde kinderstoel stond nog niet klaar. Fijn als je een hongerig kind hebt die al 2 uur in de auto heeft gezeten. Dus maar op schoot eten gegeven. Kinder stoel kwam na een belletje later op de avond.

Muziek tot midden in de nacht 50 huisjes verderop. Helaas is er geen parkbeheer dus maar wachten tot het gebonk afgelopen is.

Laadpaal 1 op de kaart: niet aangemeld nog bij leverancier
Laadpaal 2: in storing
Laadpaal 3: 2 benzine auto’s op de plek geparkeerd

Schimmel in de badkamer. Stof en viezigheid onder het bed en de kastjes

Geen brandmelder in het huisje!!?

Groen onderhoud niet aangekondigd. Verzet je auto even en zit heel de middag in de herrie. Fijn als je kleine wil slapen.

Parkeerplaatsen en op rotonde bij receptie staan continu auto’s, die daar alleen even voor inchecken horen te staan. Lekker parkeerbeleid. Word geen actie op ondernomen

Eten in horeca is droog, zout en karig belegd. 3/10

Mij zien ze hier in ieder geval NOOIT meer terug

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zowel binnen als buiten, inclusief de tuin te smerig voor woorden

Binnen echt alle smerig. Alles plakt en is vies, zelfs de besteklade plakte aan alle kanten en lag vol kruimels. Het huisje was klam en het rook er muf. Schimmel in de badkamer(tje) Op de tafel had ik bij aankomst een krant gelegd en toen ik hem wilde lezen scheurde hij stuk omdat hij bleef plakken. Kortom, als u van uw geld af wilt geef het dan aan een goed doel want het aan droomparken besteden is dood en doodzonde!!!!!!

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dick

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Het is te hopen dat ze failliet gaan

net even kassa gekeken

Geplaatst op: 25-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vies, onhygiënisch

Een week vertoeft, mooie omgeving, minder mooi weer maar de omgeving was mooi.
Charlet was vies, het plakte overal, krukken en deuren waren vies en vet. Sigaretten op terras,
vieze stoelen en meubels. Bah, als ik er alleen al aan terug denk . Zo vies en beschadigd was alles Schoonmaken was hier duidelijk niet gebeurd. Ik heb een a4 volgeschreven met alles wat vies was. Dit aangegeven maar er wordt gewoon niks mee gedaan, geen belletje, geen excuus niks. Sorry maar nu na lange tijd doet mij besluiten dit te plaatsen

Geplaatst op: 21-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dromen zijn bedrog

Wij zijn misleid door Droompark Buitenhuizen. We hadden het duurste huisje geboekt maar kregen een brak huisje. Niet schoon (veel lange witte haren in de vloerbedekking, aangekoekte etensresten, spinnenwebben, stof en glasscherven is spoelbak en vaatwasser). Alle raambekleding was kapot. Er waren hele stukken van het badmeubel. Douchecabine was echt heel smerig. Dikke plakken geel gekleurde kalk of zoiets. Het rek in de douche was volledig verroest. Geen roosters in oven. Geen draaiplateau in magnetron. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het was allemaal zo erg dat onze dochter haar kleren niet in de kast durfde te leggen en mijn zoon niet durfde te douchen. Klacht werd na vier dagen afgerond. We zijn niet gehoord en misleid. Ook hoofdkantoor verdiept zich niet in deze casus en laat ons in de kou staan

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maarten

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een luxe weekendje

Ik wilde dit jaar mijn verjaardag extra groot vieren en dat is zeker gelukt bij droom parken. We hebben meerdere tiny houses geboekt voor de hele family en we hebben super erg genoten. Altijd leuk om te doen!

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Naomi W.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Droomparken.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Villapark de Weerribben logo
Villapark de Weerribben
2 beoordelingen
9
KAYAK logo
KAYAK
2 beoordelingen
9
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Droomparken.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Droomparken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Droomparken.nl actief?

Droomparken.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Droomparken.nl reviews? Dan kun je naar de website van Droomparken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie